αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
10 Ιουλίου 2018, 19:58
Κενό
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

τεράστιο νιώθω τώρα πια. Μετά από μήνες προσπάθειας,έντασης, διαβάσματος, κόπων  να ξεκλέψω λίγο χρόνο διαβάσματος και προσωπικής ηρεμίας τέλειωσαν όλα.Δεν έχω τι να κάνω πια σαν να μην υπάρχει νόημα για τίποτα. Μόνο περιμένουμε τα αποτελέσματα της φαρσοκωμωδίας που παίχτηκε το Σάββατο. Θαυμάζω τον εαυτό μου και ό,τι και να γίνει ξέρω ότι αξίζω κι ότι δεν αξίζω τέτοιον εμπαιγμό.Το πάλεψα όσο μπόρεσα μέσα στη ζέστη με τα πόδια μου να καίγονται από τον ήλιο και να τα ανεβάζω στην καρέκλα και να λέω όχι δεν θα τα παρατήσεις μπορείς να το πιάσεις με λίγο λογική και ηρεμία.Σκέφτηκα τη μαμά μου για λίγο, πόσο τη στερήθηκα και πόσα άλλα στερήθηκα για να το παλέψω ,γι αυτό ήμουν εκεί. Αυτή μου δινε δύναμη.Δε θα έφευγα μέχρι τελευταίας στιγμής και δεν πανικοβλήθηκα όπως θα μπορούσε κανείς και θα συνεχίσω να το παλεύω γιατί το ΑΞΙΖΩ και έχω πεισμώσει.Με διατυπώσεις που ήταν σαν να έχει βάλει δυσλεκτικός τα θέματα, πως να βγάλει κανείς νόημα? Αφού νόμιζα ότι έδωσα 2 φορές κατανόηση κειμένου γιατί περί αυτού πρόκειται μάλλον. Εγώ το Σάββατο δεν λές ότι έδωσα λογιστική πάντως.Μου πήρε 2 μερες να συνειδητοποιήσω τι έγινε και να συνέλθω από τη ζαλάδα, από την υπερπροσπάθεια να καταλάβω το νόημα κάθε ερώτησης. Το σκέφτομαι και συγχύζομαι.

 

Υγεία πάνω από όλα, περιμένουμε αποτελέσματα  και συνεχίζουμε δυναμικά. Κλαίω μόνο τα λεφτάκια μου γιατί ως γνωστή "εβραία"  μάλλον δεν θα πιάσουν τόπο. Μην προδικάζω, θα δούμε. Δεν είμαι στεναχωρημένη,πολύ θυμωμένη ναι όχι στεναχωρημένη. Το καλό είναι ότι πλέον μπορώ να κάνω χωρίς τύψεις σχέδια διακοπών με έτερον ήμισυ ή μη.

Καλό μας καλοκαίρι λοιπόν.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης