αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
14 Ιουλίου 2018, 06:05
Ξημερωσε


Ξημερωσε κι εγώ δεν έχω κοιμηθεί ακόμη. Κι, όμως, δεν νιώθω κούραση. Δεν ξέρω τι έγινε απόψε και ο ύπνος δεν ήρθε στα μάτια μου.  Δεν ήταν πως είχα σκέψεις, όπως αλλα βραδια.  Δεν ήταν πως βασάνιζαν το μυαλό μου εικόνες και προβληματισμοι. 

Σηκωθηκα και βγήκα στο μπαλκόνι. Η πρωινή υγρασία κάπως δροσιζει το σώμα. Η ανατολή πορτοκαλι και λιγο κόκκινο. Ένα μακροστενο μωβ σύννεφο ξαπλωμενο νωχελικα πάνω από τα σπιτια στεκει ακίνητο σαν να κοιμάται ακόμη. Η θάλασσα γαλήνια. Κοιμάται κι αυτή. Το απαλό αεράκι...όμορφο χάδι. Στη δύση το τελευταίο άστρο τρεμοπαίζει λιγο πριν χαθεί. Έσβησαν τα φώτα του δρόμου.

 Οι πρώτοι ήχοι της μέρας κελαηδηματα πουλιών και κρωξιματα γλαρων.  Ένα κοκόρι...Μα πού βρέθηκε κόκορας στην πολη; Ένας γειτονας εβγαλε έξω τον σκυλο του. Ακούω το λαχανιασμενο τρέξιμο του στα χαλίκια.Αρχισαν και οι δεκαοχτουρες να φωναζουν.Τα χελιδόνια ξεκίνησαν κυνήγι. Περνουν σαν σαΐτες μπροστά μου. Οι ανθρωποι πάλι δεν φαίνονται να έχουν ξεκινησει ακόμη δουλειά. Οι μηχανικοί ήχοι ελαχιστοι.

Ομορφιά... Λέω να ξαπλώσω στον καναπέ εδώ και να κλείσω τα ματια ή να πάρω ένα βιβλίο συντροφιά... Ίσως να φτιάξω πρωινό να απολαύσω την ησυχία και τη γαλήνη... 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από freddieKrueger (14.07.2018)
Ξεκούραση ψυχής και μόνο που το διαβάζω...
Μεταφέρεις στον αναγνώστη ακριβως την αίσθηση μιας γλυκιάς γαλήνιας ανατολής...


Σχόλιο από CRAZYFORGUITARS (14.07.2018)
Αυτό που ασυναίσθητα ο λόγος σου δημιουργεί στο μυαλό μου υπέροχες και ανεκτίμητες εικόνες με ηρεμεί αφάνταστα.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης