αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
19 Ιουλίου 2018, 14:18
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ.


  Είναι μια πρόεδρος, που έκανε ένα ραντεβού με την Ιστορία και στις καλές σελίδες της θα μείνει, ως παράδειγμα προς μίμηση. Δείχνει την τεράστια αγάπη της για την Χώρα της και τους πολίτες. Διαβάστε και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.  

Διαβάστε το σημερινό μου άρθρο στο facebook. Στην ομαδα που έχουμε δημιουργήσει.   ΟΛΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καλημέρα σε όλους , όλες. Μια γυναίκα σε μια νέα Δημοκρατική πλέον Χώρα, την Κροατία, που την έκανε αισθητή και την διαφήμισε, ως Πρόεδρός της, ακόμα και με την παρουσία της στο Παγκόσμιο, αλλά και την ομορφιά της,..... έκανε ότι πιο απλό της φώναζε η συνείδησή της. Έκοψε από όλους αυτούς τους προνομιούχους, που δεν δικαιούνται καλύτερη μεταχείριση και βελτίωσε το βιοτικό επίπεδο των απλών ανθρώπων.

Οι δικοί μας που το παίζουν γαλαντόμοι στις φορολογικές και λοιπές αποφάσεις (μέτρα) για τον δύστυχο Ελληνικό Λαό, κρατάνε γερά και οι 300 τις οικονομικές τους απολαβές και νομίζουν πως ο Λαός δεν βλέπει αυτές τις συμφεροντολογικές αποφάσεις τους που με νύχια και με δόντια υπερασπίζονται.

Τολμούν να κάνουν κάποια σύγκριση απολαβών με τον άνεργο και οποιονδήποτε εργαζόμενο, η συνταξιούχο;

Περνούν ευτυχισμένα, βολεύουν όλους τους συγγενείς και στενούς φίλους, που μας τους παρουσιάζουν μέσω της τηλεόρασης και του τύπου, και σαν φαινόμενα, γνώσεων και εφευρέσεων που μας σώζουν (εφευρέσεις είναι τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση) και ο χορός της δυστυχίας καλά κρατεί για τον ταλαίπωρο Έλληνα πολίτη.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΩ αυτή η ΟΜΑΔΑ να γίνει μεγάλη, μέχρι που να μπορεί να έχει λόγο και γιατί όχι και πολιτική παρουσία. ΦΥΣΙΚΑ για όσους, όσες είναι νέοι, νέες. Το παράδειγμα της προέδρου της Κροατίας σας δίνει την ιδέα να αγωνισθείτε γι' αυτή την δύσμοιρη Χώρα, την Πατρίδα μας, που ο ήλιος της, όπως λέει ο ποιητής, αλλού δεν λάμπει. Και που στερείται ηγετών.

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΘΕΙ από σας για την ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ πως ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ κάπου υπάρχει, έχει ανοίξει το βήμα του και τρέχει να προλάβει.... και δεν μπορεί, θα παρουσιαστεί. Ας περιμένουμε.

Όνειρα θα πείτε.. Εγώ όταν ονειρεύομαι, η πραγματικότητα με ακολουθεί.

Κάνετε copy αυτό το άρθρο και κρατήστε το. Το άρθρο αφορά φυσικά και πρωτίστως τους κυβερνώντες, αλλά και όλους τους άλλους που με την ανικανότητά τους, τις αλόγιστες παροχές, ιδιαίτερα στο δημόσιο τομέα, που σχεδόν τίποτα δεν παράγει για να έχει, και διόριζαν, όπως και οι σημερινοί, εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους- δεν φταίνε οι άνθρωποι- που κατέτρωγαν επί χρόνια πολλά τα "σωθικά" της Χώρας. Αυτά για να είμαι δίκαιος και για να μην κατηγορηθώ πως παίρνω το μέρος κάποιων. Από την έναρξη της κρίσης, εγώ είμαι μόνο με την Πατρίδα, μόνο με την Ελλάδα.

Γι' αυτό και για ότι στραβό γίνεται, όποιος και να κυβερνά, εγώ όσο υπάρχω, θα του τα ψέλνω.

 

Αθανατοι Σπαρτιατες 

17 Ιουλίου στις 9:45 μ.μ.

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΟΣ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ
ΔΕΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ , ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Κολίντα Γκραμπάρ-Κιτάροβιτς,
H Πρόεδρος της Kροατίας https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f8f/1.5/16/1f1ed_1f1f7.png🇭🇷:
1 _ Πούλησε το προεδρικό αεροπλάνο.
2 _ Πούλησε τις 35 Mercedes benz που είχαν δοθεί σε υπουργούς και άλλους αξιωματούχους και επέστρεψε τα χρήματα στα κρατικά ταμεία.
3 _ Μείωσε τον μισθό της και των υπουργών στη μέση.
4 _ Οι δαπάνες και ο μισθός των πρεσβευτών μειώθηκαν. Καθώς και των πρόξενων στο 60 %.
5 _ Ο ελάχιστος μισθός για τον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκε.
6 _ Μεγάλωσε την ηλικία συνταξιοδότησης για γερουσιαστές και βουλευτές.

Μιλάει 7 γλώσσες.
Αναρωτιέμαι:
Γιατί δεν την δανειζόμαστε για λίγες μέρες για να μάθουμε σ ' αυτούς τους διεφθαρμένους πως να ενεργούν όταν είναι στην εξουσία???

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΑΠΟ τοfacebook


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης