αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
31 Δεκεμβρίου 2018, 07:05
Τελευταίο χάραμα


Το τελευταιο χάραμα του 18 έφτασε. Με βρισκει κουκουλωμένη στον καναπέ με μια κούπα ζεστό καφέ και την Μορφολογια στο χέρι.  

Σκέφτηκα να ανάψω τα λαμπάκια του δέντρου αλλά το μετανιωσα. Προτιμω να κοιτάζω τα φωτα της απεναντι ακτης να τρεμοπαιζουν στο νερο. Αστερια ενός μαύρου ουρανό που αποφάσισαν να κατέβουν στη γη. Παρηγοριά για οσους φοβουνται το σκοτάδι, συντροφιά για τους μοναχικούς. 

Δεν κάθομαι να κάνω ανασκόπηση της χρονιας. Ηταν μια χρόνια...με περισσότερες δυσάρεστες στιγμές ίσως αλλά και με διαλείμματα φωτός.  Μια χρονια που βυθίστηκα συχνά στο γκρι και βαφτηκα ξανά στα χρώματα μου... για λί γο. 

Δεν κάνω σχέδια για το 19. Εξάλλου ανατρέπονται συνήθως. Το μόνο που θέλω ειναι να έχει όσο γίνεται στιγμές γελιου. Να ανακουφίζονται τα άσχημα. Να κινούμαι συνεχώς, να μην βαλτωνω σε βουρκους. 

Μου ήρθαν τώρα στο μυαλό τα λόγια ενός πολυαγαπημένου ανθρωπου "τέχνη κι επιστήμη". Αν το καλοσκεφτεις το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου αυτα συνδυαζε για μένα. Και με αυτά διαγραφοταν η διαδρομή. Με αυτά θα συνεχίσω... Ίσως και να κάνω και το βήμα παραπάνω.

Τελευταίο χαραμα της χρονιάς. Ακόμη η νύχτα δεν αποσύρθηκε πίσω απ την κουιντα του βουνού. Μένουν ελάχιστες στιγμές πριν βαφτεί ο ορίζοντας στα χρώματα της madrugada. Αφήνω στην άκρη την οθόνη. Θέλω να γεμίσω τις αισθήσεις μου με το θεαμα της νέας μέρας, τη μυρωδιά του καφέ μου, τη ζεστασιά της γωνιας που κουρνιάζω και τη μουσική στα αυτιά μου... 


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης