αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
28 Απριλίου 2019, 22:22
Ανάσταση


Γιατί χαιρόμαστε τόσο πολύ με το αναστάσιμο μήνυμα???? Γιατί όλοι θέλουμε να ελπίζουμε ότι το Άγιο Φως θα φέρει τη φώτιση και τη γαλήνη στις ψυχές μας.

Γλυκούλα μου φιλενάδα πόσο χαίρομαι για αυτά που συζητήσαμε χτες. Με τον τρόπο σου με έχεις βοηθήσει να Αναστηθώ και να δω κάποια πράγματα αλλιώς. Ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται η δε βρίσκονται πια στη ζωή σου είναι για κάποιο λόγο, η κάποιους λόγους. Σοβαρούς μάλλον. Χτες ήταν το πρώτο βράδυ που κοιμήθηκα υπέροχα στη σκέψη του μέλλοντος κι όχι του παρελθόντος. Έχει περάσει καιρός κι έχω ξεχάσει πως φλερτάρουν αλλά ωωωω ναι ήρθε η ώρα να σταματήσω πια να κοιτάω πίσω και να πληγωνομαι, δε θέλω να κλαψουριζω άλλο για τη δειλία μου. Ξέρω ότι φταίω για πολλά πράγματα. Ναι εγώ φταίω κι ας λες ότι δε φταίω σε τίποτα. Ήρθε η ώρα να πάω μπροστά να σταματήσω  να ζω μια ζωή κρυφή και να πάρω αυτό που μου αξίζει. Δεν ξέρω αν θα ανταποκριθείς γλυκούλι μου ούτε έχω ιδέα πως να σε πλησιάσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν ανταποκριθείς θετικά θα είμαστε υπέροχο ζευγάρι μαζί.

Το ξέρω το νιώθω μέσα μου. Σπάνια πέφτω έξω σε αυτά..

Καληνυχτα θα σε σκέφτομαι κι απόψε. 


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης