αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
22 Ιουνίου 2019, 10:14
Κύκλος


Χθες έκλεισε ένας κύκλος.  Είπαμε αντίο μετά από μήνες χωρίς να ξέρουμε αν ποτέ οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν.

Κάναμε καλή ομάδα ειναι η αλήθεια.  Μαζεμενοι από τα άκρα της Ελλάδας εδώ δέσαμε. Όχι μόνο σε επίπεδο δουλειάς. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις μας μια οαση στα προβλήματα. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τους εργασιακους σκοπελους και να φυτέψουμε ένα σπόρο δημιουργιας. 

Ποιος ξέρει σε λίγους μήνες που θα ειμαστε. Ίσως κάποιοι να ξαναβρεθουμε κάτω από την ίδια στέγη.  Πιθανότατα όχι. Δεν έχει σημασία.  Φτάνει που έγινε αυτός ο κύκλος. Ένας κρίκος ακόμη στο χαρτόνι της ζωής μας. Λίγο πιο φωτεινός από άλλους.

Δεν μ' αρεσει να λέω θα τα ξαναπούμε. Μοιάζει κούφια υπόσχεση χωρίς αντίκρισμα. Αν ειναιι να γίνει θα γίνει. Αν θελησουμε να μιλησουμε ξανά θα μιλήσουμε. Θα ψαξουμε ο ένας τος άλλον. Αν όχι δεν πειράζει. Δεν αλλάζει η εμπειρια, η προσφορά και τα συναισθήματα. 

Και τώρα καθώς πίνω τον πρωινό καφέ αγναντευοντας τη θάλασσα μετραω ώρες για να βρεθώ στην περιφέρεια του αλλού κυκλικου μου δίσκου που άρχισε τον Σεπτέμβρη. 

Χαχαχαχα... Μόλις έκανα μια εικόνα. Η ζωή μου λοιπόν μοιάζει με έναν απέραντο ουρανό γεμάτο πλανήτες με δαχτυλίδια σαν του Κρονου. Κάποια ολοκληρωμένα κάποια όχι. Κι εγώ ακροβάτης να ισορροπώ στις περιφέρειες τους και να στροβιλιζομαι -ποτε αργά και ποτε γρηγορότερα - γύρω τους σε μια χορογραφία.  Από τα πέλματα μου βγαινουν χρώματα, σκούρα ανοιχτα φωτεινά, μελαγχολικά και σχεδιαζουν αυτά τα δαχτυλίδια. Υπάρχουν, έτσι, πλανήτες με ημιτελή, νεφελώδη δαχτυλίδια υπάρχουν κι άλλοι με τέλειους δίσκους να τους περιβάλλουν. Αυτοι έχουν πετάξει όμορφα στις παρυφές του συμπαντος μου σε τοποθετήθηκαν στο παρελθόν μου να λάμπουν για να μου θυμίζουν όλα τα όμορφα και άσχημα που κατάφερα να ολοκληρώσω,


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης