αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Μια Στιγμή...Διαρκείας
Κάποιες φορές,το φεγγάρι ζηλεύει το φώς που υπάρχει στις ψυχές των ανθρώπων...
15 Νοεμβρίου 2019, 18:35
Μια Στιγμή Διαρκείας


Αυτό είναι το τρέιλερ της πρώτης ενότητας του Α' μέρους,του εκπαιδευτικού προγράμματος για την Θεωρία της μουσικής.Αποτελείται απο τρία βίντεο animation,που περιλαμβάνουν την εισαγωγή της ιστορίας και τα δύο πρώτα επεισόδια.Μέσα απο αυτά διδάσκεται το πεντάγραμμο και το κλειδί του Σόλ,δηλαδή τα δύο πρώτα κεφάλαια της θεωρίας.

Η ιστορία του μουσικού animation,μας εισάγει στον κόσμο της μουσικής γνώσης.Συνδέεται σταδιακά με τα στοιχεία της θεωρίας και καταλήγει σε παράδοση του μαθήματος,με κινούμενα γραφικά,μουσική και τραγούδι.Οι νότες δεν είναι απλώς ένα σχέδιο,αλλά ήχος,που ο μαθητής έχει δυνατότητα ακόμα και να τραγουδήσει ακούγοντας τα τονικά ύψη με τις φωνές της χορωδίας,πράγμα πολύ σημαντικό για να αρχίσει να χτίζει ένα καλό μουσικό αυτί.

Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται τέστ κατανόησης με 10 ασκήσεις.


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από freddieKrueger (16.11.2019)
Πολύ χαίρομαι να σε βλέπω να συμμετέχεις ξανά αγαπητέ CROSS!...Καλή δημιουργικότητα εύχομαι!!!Πάντα με όμορφη γραφή και ιδέες!!..


Σχόλιο από CROSS (17.11.2019)
Ευχαριστω!Έλεγα να γράψω να μη γράψω ,αλλά συμπτωματικά είδα το ποστ σου,που αναφερόσουν σε εκεινη την εποχη και επηρεάστηκα,χαχα.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
cross
Κωνσταντίνος
Μουσικός
από ΝΕΑ ΙΩΝΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/cross

Αφορμή για αυτό το blog είναι μια νέα μέθοδος εκπαίδευσης μουσικού animation.Τα νέα μας,μικρά αποσπάσματα απο επεισόδια των εκπαιδευτικών σειρών αλλά και tips για ευκολότερη εκμάθηση διάφορων στοιχείων που αποτελούν μέρος της θεωρίας της μουσικής θα βρίσκ
Tags

θεωρία μουσική animation εκπαίδευση βίντεο ωδείο σχολή παιδί

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης