αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Secret Pleasure

17 Απριλίου 2020, 20:36
Άγιες μέρες εν μέσω σκοτεινών συγκυριών


Αυτές τις μέρες όλοι μας ζούμε κάτι πρωτογνορο,κάτι βγαλμένο μέσα από ένα βιβλίο με τρομακτικές ιστοριες,ζούμε κάτι άσχημο και όλοι μας παρακαλάμε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό,όμως αυτό δεν θα γίνει διότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Πολλοί συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους,κάποιοι άλλοι έχασαν συγγενείς και φιλους,άλλοι έχασαν τις δουλειές τους και το μόνο που όλοι κερδίσαμε αυτές τις μέρες είναι φόβο και πονο.

Κάθε μέρα ο πατέρας μου και η μητέρα μου λόγω δουλειάς βρίσκονται στις μπροστινές γραμμές της μάχης και εγώ σπίτι με τον μικρότερο αδερφό μου ανυπομονούμε να βρεθούμε μαζί όλοι ξανα.

Μέχρι στιγμής είμαστε τυχεροί και κατάλαβα κάτι αυτές τις μέρες που καθόμουν μαζί τους

Είμαι πλουσιος, πάμπλουτος θα μπορούσα να πω και όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μας όσοι είμαστε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.Πειτε μου έναν πιο πλούσιο άνθρωπο από αυτόν που είναι με τους αγαπημένους του,βρείτε μου έναν σας προκαλώ!Θα βρείτε ισάξια πλούσιους πολλους, δυστυχώς όμως θα βρειτε και πλανεμενους που μέσω της πλάνης αυτής οδηγούνται στην φτωχια,γιατί τι είναι ο άνθρωπος χωρίς αγάπη? Πάμφτωχος.

Ο δικός μου πλούτος είναι ένα γέλιο του αδερφού μου,μια αγκαλιά της μάνας μου,ένα χαμόγελο του πατέρα μου.Αυτα τα τρία δεν θα τα ανταλαζα για όλους τους θησαυρούς της γης.

Δεν μπορώ να σταματήσω να ευχαριστω τον Θεό για την βοήθεια που μου εδώσε να ξυπνήσω από τον λήθαργο της μιζέριας που ήμουν τον τελευταίο καιρό πραγματικά δεν μπορώ να βρω λόγια για να ευχαριστήσω τον Θεό για την προσωπική μου ανάσταση.

Τέτοιες μέρες,άγιες μέρες εν μέσω σκοτεινών συγκυριών σας εύχομαι υγεία, ευτυχία και αγάπη ξέρω πως φοβάστε για αυτούς που αγαπάτε αλλά όσο είναι δίπλα σας να είστε ατρόμητοι 

Ο θεός είναι μαζί μας δίπλα μας όσο και να τον αγνοουμε,είναι εκεί...

Καλή Ανάσταση με υγεία ευτυχία και αγάπη.


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από sven (17.04.2020)
Πόσο ευχάριστα διαφορετικό περιεχόμενο από το προηγούμενό σου ποστ...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
zorz14


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/zorz14


Tags

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης