αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
30 Δεκεμβρίου 2020, 08:14
Το όνειρο


Η καταιγίδα λυσσομανουσε έξω από τα παράθυρα. Έβλεπα το νερό να χτυπαει με τόση ορμή τα τζάμια του κτιρίου που νόμιζα θα σπάσουν. Μια μαύρη ομπρέλα άνοιξε ξαφνικά μέσα στη μεγάλη αίθουσα κι η βροντή έκανε τα πάντα να τρίζουν. Γύρω μου ο κόσμος φοβισμένος έτρεχε.

Βρέθηκα κι εγώ στη βροχή χωρίς φόβο, προστατευμένη από μια δύναμη μυστηριωδη, ήρεμη να περπατώ γνωρίζοντας έναν προορισμό που δεν θυμάμαι πια. Είδα ένα δέντρο να πέφτει σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και άλλη μια αστραπή έπεσε. Στιγμιαία σκέφτηκα ότι μπορεί και το δικό μου όχημα να έχει ήδη καταστραφεί αλλά δεν με πείραζε.

Ξαφνικά σταμάτησε το νερό. Σήκωσα τα μάτια μου στον ουρανό κι είδα ανάμεσα στα σύννεφα ένα κομμάτι καθαρού ουρανού. "Ξανοίγει ο καιρός", είπα σε εκείνους που ήταν δίπλα μου-ενα άγνωστο πλήθος που κοιτούσε αλαφιασμενο την οργή της φύσης.  "Κάνεις λάθος" ακούστηκε μια φωνή κι η προσοχή μου στράφηκε σε ένα μεγάλο σύννεφο που μέσα του κρύβονταν μαύρα πουλιά κι η λάμψη μιας αστραπής. "Φεύγει" σκέφτηκα παρατηρώντας τα γαλάζια ανοίγματα που πλήθαιναν. 

Το ξυπνητήρι χτύπησε. Άνοιξα τα μάτια και σκέφτηκα.... πότε θα ξεσπάσει η δικιά μου καταιγίδα.... πότε το σώμα κι η ψυχή μου θα μπορέσουν να αντέξουν τις βροντές και τη θύελλα....


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης