αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Το...αδιαφορία καλό μου φαίνεται
πειράζει?

02 Απριλίου 2021, 13:39
"Για να ξανασχεδιάσουμε τον κόσμο από την αρχή..."


Όμορφο ακούγεται μα το ερώτημα που γεννιέται είναι, το τι πρέπει να θυσιάσω για να το πετύχω; Όχι πολλά, είναι η απάντηση και συνεχίζει, ένα από αυτά είναι ελευθερία σου.. Το πρώτο για την ακρίβεια στην ατελειώτη λίστα που ακολουθεί ώστε κάποια στιγμή να γίνεις αυτό που είχαν οραματιστεί για σένα στις ατελείωτες συναντήσεις τους με διεθνείς οργανισμούς και φορείς που οι πολιτικοί σου δημιούργησαν για αυτόν τον λόγο.. Για να μπορέσουν και να ναι σε θέση σήμερα να σου την πάρουν.. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν σήμερα μερικά χρόνια πριν απλά ήταν συνωμοσίες μα σήμερα έγιναν επιτακτική ανάγκη.. Μια από αυτές το 5G, κάτι δηλαδή που σας έπεισαν ότι το έχετε ανάγκη και το χρειάζεστε έτσι ώστε κι αφού θα χάσετε την ελευθερία σας να μπορείτε να απολαμβάνετε τις υπέροχες υπηρεσίες του σε ασύγκριτες ταχύτητες από την άπλα του σπιτιού σας.. Σας έπεισαν με τους μουσικούς που θα δίνουν εικονικές συναυλίες, με ιπτάμενους δράκους, με kinder δώρα, κι εφαρμογές που κατάμουτρα σε λένε ηλίθιο, μα' αυτό δεν θα το κρίνω ίσα ίσα που θα το σεβαστώ κιόλα, γιατί κι ο ηλίθιος κάποια στιγμή το οφείλει στον εαυτό του, να σκεφτεί λογικά.. Επειδή όμως μπορεί να ναι λίγο ηλίθιος δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει και να τον νοιάζομαι.. 

 Σύμφωνα με την Cosmote πάντα, με το 5G, ανοίγει μπροστά μας ένας φανταστικός υπέροχος κόσμος. Έτσι έψαξα και βρήκα ένα βίντεο στο youtube διάρκειας 8+ λεπτών στο οποίο ο υπέροχος αυτός φανταστικός κόσμος σταματάει να εκθειάζεται κάπου στο 01:59.. Έπειτα ξεκινάει ένας εφιάλτης αφού καταλήγει να μιλεί για πυρηνικά καθώς και την ευκολία απόκρουσης τέτοιων επιθέσεων μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό πέρα των άλλων... Φανταστικός και υπέροχος κόσμος λέγουν οι διαφημιστές για να το αγοράσομε/επιλέξομε και να το βάλομε στα σπίτια μας, με δούρειο ίππο τα παιδιά, με τις ύπουλες μεθόδους επιβολής που χρησιμοποιούν για να τα δελεάσουν ώστε με την σειρά τους να σπάσουν "τα" του μπαμπά, για να φέρει τελικά το κακό κι εντός σπιτιού άσχετα αν κάποτε ο Παύλος τον συμβούλευε να κλείσει την πόρτα με κλειδί.. Η δε πραγματικότητα όμως δηλώνει πλήρη άγνοια για τον φανταστικό και υπέροχο αυτό εικονικό κόσμο, αφού τα σχέδιά της είναι εντελώς διαφορετικά... Πολύ διαφορετικά.. Συμφωνούν μόνο στο σημείο που η διαφήμιση αναφέρει το, "ελάτε να ξαναφτιάξομε τον κόσμο από την αρχή".. Υπάρχει μια λογική σε αυτό σα το καλοσκεφτεί κανείς... Όταν κάτι φτάνει στο τέλος του ακολουθεί μια νέα αρχή όπως το περίφημο Restart έχουν περάσει στις ζωές μας. Υπό προϋποθέσεις όμως, και όρους νέους, κι αφού μας υποχρεώσουν με προσχήματα να τα αποδεχτούμε ώστε να μαστε επιτέλους σε θέση να επανακκινήσουμε ότιδήποτε είναι αυτό που ακολουθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις των διεθνοποιημένων ΜΚΟ που χουμε την τιμή να μαστε χωμένοι, ως χώρα.. Ακόμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα χεσμένα τα έχουν πόσο μάλλον η διεθνοποιημένη ΜΚΟ που τα επικαλλούνταν, όταν αυτό βόλευε.. Τώρα απλά πρέπει να μένουμε μέσα, αυτός είναι ο νέος τρόπος ζωής που επίλεξαν για όλους μας άσχετα με το αν σε κάποιες χωρες τα πράγματα φαίνεται να ναι καλύτερα από ότι εδώ, που χουμε την τιμή να μας κυβερνάει το καλύτερο βιογραφικό ή όπως το βράβευσαν το 2003 από τον WEF.. Ως παγκόσμιο ηγέτη του αύριο, είχαν χιούμορ αν μη τι άλλο, ο οποίος κάνει Restart όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, βγάζοντας έτσι την υποχρέωση, για την τιμή που έκαναν στον άλλοτε μικρό για τους καφέδες... Τον μικρό με όραμα την κοινωνική πίστωση, και τον διαμελισμό της χώρας μας, σε όποιον το αιτείται..

Εδώ θα δείτε τον πραγματικό κόσμο και σκοπό που εξυπηρετεί αυτή η τεχνολογία παρά τον προσχηματικά όμορφο τρόπο που την παρουσιάζουν για πείσουν ότι πρόκειται για καλό.. 

  https://www.youtube.com/watch?v=RI6YokIo3nI
Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
pagan
'Αγγελος Μάρρης
από 'Οπου γής και πατρίςΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/pagan

Δυό Λόγια...

Tags
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης