αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Το...αδιαφορία καλό μου φαίνεται
πειράζει?

05 Απριλίου 2021, 14:36
Έρχεται ντοκιμαντέρ λένε...Στο συσωλήνα, μα προσεχώς...


Έτσι σκέφτηκα να τους προτείνω ώς εισαγωγή να βάλουν το δημοσίευμα που ακολουθεί, και δείχνει τις αγαθές τους προθέσεις..

Αγαθές προθέσεις(!) από μια Γερμανική Εταιρεία, την Deutche Telecoms.. Είναι γνωστή η αγάπη τους για την Ελλάδα άλλωστε. Το δειξαν και με τις πράξεις τους σκοτώνοντας 500.000 Έλληνες στην κατοχή, εκτελώντας ή σβήνοντας από τον χάρτη ολόκληρα χωριά, είχαν το θράσος να δανειστούν από μας, η λεηλασία αλλιώς.. Μια Ελλάδα που ότι έχει και δεν έχει, τα δίνει χάρισμα στην Γερμανία, την "αδελφή" της, την "οικογένειά" της, την χώρα που μας έκανε προτεκτοράτο της με την βοήθεια όλων των πολιτικών "μας" για να επιβιώσουν οι Γερμανικές τράπεζες.. Μιλάμε για μεγάλες μορφές, Σημίτη, Κωστάκη jr., ΓΑΠ ->Σαμαρά Βενιζέλο, Αλ6, μέχρι τον αναγνώρισμένο από όλες τις διεθνοποιημένες ΜΚΟ του πλανήτη που συμπτωματικά είναι και μέλος. Τον βραβευμένο παγκόσμιο "ηγέτη"(χαχαχα) του σήμερα και υιό, Μητσοτάκη.. Το όνομά του δεν έχει καμία σημασία, μόνο πληρωμένοι ιστορικοί θα αναφέρονται στο "έργο" του προκαλώντας ερωτηματικά παράλληλα για το πιο ήταν αυτό.. 

Λογικό λοιπόν είναι να μας αγαπούνε έτσι.. Χειρότερους πολιτικούς από τους δικούς μας άλλωστε δεν έχουν βρεί πουθενά στην Γερμανική Ένωση(πρώην Ευρωπαϊκή), και δικαίως τους αγαπούνε.. Είναι οι μοναδικοί πολιτικοί στον πλανήτη που βάζουν τα συμφέροντα των άλλων χωρών, πάνω από αυτά της δικής τους και των πολιτών της.. Για αυτό δεν τους αγαπούνε μόνο, τους λατρεύουν.. 

Περνώ λοιπόν σε αυτό που θεωρώ πως θα ήταν μια άριστη επιλογή για το ντοκιμαντέρ που θα σας προβάλουν για το 5G που τόσο χρειάζεστε/χρειαζόμαστε για να ζήσουμε την άνετη ζωή που μας επιφυλάσσει το όμορφο "μέλλον" που δημιούργησαν για μας...

Ξεκινά κάπως  έτσι... "H Cosmote ξεκινάει τη δημιουργία του πρώτου δικτύου πέμπτης γενιάς",

ώς πρωτοσέλιδος τίτλος μεγάλης εφημερίδας ή τουλάχιστον γνωστής, για να μην φανώ υπερβολικός..

(Δημοσιεύτηκε στις 05.03.2020 • 18:10 και αυτό που ακολουθεί είναι το σημείο που τράβηξε την προσοχή μου..)

"Ειδικότερα, ο εκσυγχρονισμός του δικτύου της Cosmote θα ξεκινήσει από τον Πειραιά με στόχο μέχρι το τέλος του έτους να ολοκληρωθεί η «ανακαίνιση» του δικτύου στο μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής, αν όχι στο σύνολό του. Παράλληλα, όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, η Cosmote θα εγκαταστήσει εξοπλισμό 5G που θα παραμείνει «κλειστός» μέχρι που η εταιρεία θα λάβει τη σχετική άδεια. Ο εξοπλισμός αυτός θα ενεργοποιηθεί αμέσως μετά την απόκτηση της σχετικής άδειας."

Αρκετά καλός ώς λόγος για να λατρεύουν οι Γερμανοί τους πολιτικούς μας πιστεύω.. Ειδικά όταν στην περίοδο που αναφέρεται το άρθρο εμάς μας είχαν κλείσει μέσα, στα πλαίσια του μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς.. Ασφαλείς, όσο οι Γερμανοί φίλοι μας θα ξεκινούσαν την «ανακαίνιση» του δικτύου τους μακριά από τα αδιάκριτα μάτια μας.. Ασφαλείς κι όταν θα μας ξαναέκλειναν ώστε να συνεχίσουν την εγκατάσταση στα κρυφά με τις πλάτες της κυβέρνησης του άλλου υιού. Για την ακρίβεια τους βόλεψε πολύ ο υ-ιός, τόσο του covid όσο και του Μητσοτάκη... Που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μιλούμε για δυο διαφορετικά πράγματα αφού όπως θα διαπιστώσουμε βγαίνοντας, και οι δυό υ-ιοί από την ίδια πηγή κακού προέρχονται.. Αρκεί να αναζητήσετε το τι είναι το GHS/IHS και ποιος το τρεξε(ΟΗΕ) στα τέλη του 2005, και γιατί...

Πιστέψτε στα μάτια σας κι όχι στα λόγια τους, θα προτείνω.. 

Εδώ θα διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο που προέρχεται το απόσπασμα παραπάνω. Για τους δύσπιστους  κυρίως μα και για όσους πιστεύουν ακόμα στις καλές προθέσεις. Ακόμα κι αν οδηγούν εκεί, που γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι..

https://www.kathimerini.gr/economy/business/1067674/h-cosmote-xekinaei-ti-dimioyrgia-toy-protoy-diktyoy-pemptis-genias/
Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
pagan
'Αγγελος Μάρρης
από 'Οπου γής και πατρίςΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/pagan

Δυό Λόγια...

Tags
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης