αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ..
Ο Καπετάνιος και το πλήρωμα, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..!
18 Μαΐου 2007, 08:35
Ο Deos προτείνει: Φυγή
θέματα εκπομπών  

Είσαι πολύ μακριά. Η απουσία σου μου τρυπάει τη σκέψη. Η καρδιά μου χορεύει μόνη της ένα ξεχασμένο blues, ντυμένη με ένα φόρεμα σκούρο μπλε, μελαγχολικό. Κάθε φορά που έφευγες, έπαιρνες κι ένα κομμάτι του εαυτού μου μαζί σου. Δεν περίμενα πως θα το έκανες για πάντα. Άνοιξες πανιά και δεν κοιτάς πίσω. Και τώρα..? Τώρα μου λείπεις, περισσότερο από ποτέ. Σαν την έρημη κοιλάδα που διψά να δει, να νιώσει την βροχή. Θα προσπαθήσω να μη σε σκέφτομαι. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος, που γιατρεύει τις πληγές..

 

Για την φυγή, την εγκατάλειψη και το κενό που αφήνει η απουσία αφιερώνουμε σήμερα εξαιρετικά στις 20.00, στο ραδιόφωνο του Music Heaven :)


4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από jacamar (18.05.2007)
xmm wraio themataki filtate!!!


Σχόλιο από Emaki (18.05.2007)
Ax!Τι ωραίο αυτό που έχεις γράψει!

Υπέροχο!:)


Σχόλιο από Dimitrios_En_MH (18.05.2007)
Γιάννη καλημέρα,

Πολύ όμορφο το κείμενο.

Είθε και η εκπομπή να μας ταξιδέψει
μέσα σε ένα μουσικό άγγιγμα περισυλλογής.

Καλό μουσικό ταξίδι να έχουμε.

Καλημέρα σε όλους.


Σχόλιο από lvicky (18.05.2007)
Πολυ ωραίο κειμενο Sdoelaki....!Είσαι ποιητής τελικα....Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
deos
John Deos
super hero - διανυκτερεύουμε 24hrs
από ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/deos

Ταξιδεύουμε στα νησιά της Μουσικής, της Συλλογής, της Ζωγραφικής και στα υπόλοιπα νησιά του Ελεύθερου Χρόνου μας. Για να (ξε)φεύγουμε ακόμα κι όταν δεν μπορούμε..Tags

θέματα εκπομπών BoNus TrAck come back COME BACK Deostudio 400 happening live MusicHeaven Comedy Nostalgia Playlist Playlist playlist Pop Nostalgia Pop Nostalgia Playlist ZAMBOMBA Αναλαμπές Αναμνήσεις Απόκριες Αρκούδια Ας εκφραστούμε Δεόσπιτο Διαγωνισμοί Διακοπές Εμπειριών Συλλέκτης Επετειακά Ζάχαρη Άχνη Η Χαρά της Ζωής! Θέατρο θέματα εκπομπής Ιαπωνία Καλεσμέλος καλεσμέλος Κοινοτικά Λαμπάδες Μανταρινάδα Μάντεψε Ποιος Μη μου τους στίχους τάραττε Μικρές Αγγελίες Ο Deos & Οι Άτακτες Παραλήρημα Παραπλάνηση Ρετρό Στο Δρόμο Συλλεκτικά Συναυλίες Συνειδητοποιώ Ταινίες Τηλεπαιχνίδι Φαγητά
Επίσημοι αναγνώστες (39)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης