αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
02 Ιουνίου 2007, 23:32
Η "Χρυσή" της ζωής μου
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

Ο λόγος σήμερα για ένα πρόσωπο πολύ ξεχωριστό στη ζωή μου.Χρωμάτισε τα λυκειακά μου χρόνια με τα πιο ποικίλα και όμορφα χρώματα.

Πολυτάλαντο κορίτσι.Έγραφε κάτι φανταστικά σενάρια, τι να σας πώ τώρα...... Έκανε μιμήσεις τους καθηγητές μας και πεθαίναμε όλοι στο γέλιο, κι αυτοί μαζί.Οι εκδρομες και τα διαλειμματα δεν ήταν ποτε βαρετά.Αλλά και το μάθημα της κατεύθυνσης ήταν απόλαυση, για μας και πονοκέφαλος για τους καθηγητές.Το καλύτερο???????????

Δε μας κάναν σχεδόν ποτέ παρατήρηση, γιατί αυτή το φυτό(χιχιχι) ήταν απουσιολόγος, και εμένα με συμπαθούσαν οι πιο πολλοί καθηγητές (εκτός από το λιονταράκι τη φιλόλογο, με χαντάκωσε λατινικά η σκύλα!!!!) Ζει κι αυτή κοντά σε μένα αλλά δε βλεπόμαστε πολύ.ΚΡΙΜΑ!Μιλάμε στο msn, αλλά δεν είναι το ίδιο, μου λείπουν οι πλάκες και οι χαζομάρες μας.Γιατί να περιμένουμε το επόμενο πάρτυ για να βρεθούμε Ε?

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ κι ας μη σε βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ίσως ακριβώς επειδή δε σε βλέπω.ΜΑΚΙΑ


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από v-for-variemai (03.06.2007)
Memories, sweet memories... :DΓια να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης