αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
10 Ιουλίου 2007, 10:54
185 μέρες διαφημίσεις
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ  

Αυτό που σας λέω είναι πέρα για πέρα αληθινό και μου έκανε τεράστια εντύπωση όταν το είδα.Διάβαζα διαφήμιση για την εξεταστική και έπεσε το μάτι μου στο εξής: Μελέτη (όχι η Ελεωνόρα) προσπάθησε να ανάγει τον τηλεοπτικό χρόνο διαφημίσεων σε μέρες. Έτσι προέκυψε ότι σε όλα τα κανάλια το 1988 οι διαφημήσεις τρώγαν 12 μόνο μέρες από τη ζωή μας ενώ το 1998 185!!!Για επόμενες χρονιές δεν έχω στοιχεία αλλά....

φανταζομαι το 2007 θα χουν φτάσει τις 200. Να γιατι η τηλεόραση είναι ένα αποβλακωτικό μέσο.Να γιατί κάνει κακό στις συνήθειες και την κριτική μας σκέψη, να γιατί πρέπει να κλέινουμε το χαζοκούτι και να κάνουμε κάτι πιο δημιουργικό. Αφού δεν βλέπουμε τίποτα άλλο παρά διαφημίσεις (και πολλές φορές πολύ κακόγουστες και σαχλές διαφημίσεις) ας πατήσουμε όλοι το κόκκινο κουμπάκι, μπας και βρούμε την ησυχία μας.


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από anna2405 (10.07.2007)
Συμφωνώ απόλυτα !!!!!!! Είναι απογοητευτικό να χάνουμε το μισό μας χρόνο (στην κυριολεξία) βλέποντας διαφημίσεις! :(


Σχόλιο από fantasma (10.07.2007)
μμμ... να το πω?.....καντε ερωτα οχι πολεμο!!!!!

το'πα!


Σχόλιο από Emilia_ (10.07.2007)
mpiiiiiiiiiip k kleinei to xazokouto...!!!!


Σχόλιο από mprizas (10.07.2007)
Έχεις πολύ δίκιο Ειρήνη! Κι αν είχε και ΄κάτι καλό να πω στα κομμάτια! Αλλά ο,τι δείχνουν είναι για πέταμα, κι αυτά που διαφημίζουν για πέταμα είναι κι αυτά!

Το DVD να ναι καλά...


Σχόλιο από movflower (10.07.2007)
Έχεις δίκαιο. Για 2 χρόνια είχα την τηλεόραση στην αποθήκη. Αλλά την ανέβασα, όταν ανακάλυψα μια εκπομπή με τις καλύτερες διαφημίσεις του κόσμου. Δηλώνω ένοχη, είμαι λάτρης της έξυπνης διαφήμισης. Θέλω να την αναλύω.Εξάλλου είναι σαν κυνήγι θησαυρού η ανεύρεση ενός σποτ,που είσαι σίγουρη ότι διαφημίζει καφέ και όχι προφυλακτικά.

Οι διαφημίσεις όμως είναι παντού.
Βρίσκω πως στην τηλεόραση είναι ιδιαίτερα περιορισμένος ο αριθμός τους σε σχέση με το εκεί έξω. Όπου και να γυρίσουμε το βλέμμα,ένα λόγκο, ένα χαμόγελο οδοντόκρεμας,μια ημίγυμνη ξανθιά,μια τεράστια σοκολάτα ή μπίρα κλπ κάνουν τσα!

Τσα τσα τσα... ώρα για χορό!
Φιλάκια!!!!


Σχόλιο από renabill (11.07.2007)
Ναι παντού είναι οι διαφημίσεις αλλά για την τηλεόραση είχα τεκμηριωμένα στοιχεία του πόσο χρόνο από τη ζωή μας τρώνε.Γιατί τις άλλες σε αφίσες, στο δρόμο μπορείς ευκολότερα να τις αγνοήσεις. Και γω είμαι λάτρης της έξυπνης διαφήμισης, κάποτε ήθελα να ασχοληθώ με το αντικείμενο.


Σχόλιο από geove (11.07.2007)
Το θέμα είναι να επιλέγουμε τι βλέπουμε και γιατί. Τις περισσότερες φορές γινόμαστε παθητικοί δέκτες και καταλήγουμε βλάκες στο τέλος. Μερικές διαφημίσεις είναι ιδιαίτερα έξυπνες. Αλλά να ξοδεύεις έτσι το χρόνο, αξίζει; Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη σπαταλάμε...Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης