αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
21 Ιουλίου 2007, 11:51
2 μέρες μόνο ..... για την παραμυθοχώρα
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

Ναι ναι ναι.2  μέρες μόνο με χωρίζουν από το πανέμορφο Tübingen η. αλλιώς σήμερα και σήμερα που λέει και ο φίλος μου ο ζέφυρος.Σε περίπου περίπου 50 ώρες θα μαι εκεί. Η ευτυχία μου δεν περιγράφεται. Τα μυαλά στα κάγκελα, δεν το συζητώ, αλλά πρέπει να προχωρήσω και μια εργασία για τη σχολή.ΚΛΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨ!!!

Χτες είδα τον καλύτερό μου φίλο, βαρέθηκα να τον βλέπω δηλαδή και έκανα αγκαλίτσες και γούτσου- γούτσου με τη μαμά μου και της αδερφές μου. Με καλοπιάνουν μπας και τους φέρω τίποτα. Με πρήξανε, σε όλους λουκάνικα θα φέρω.Μην παρεξηγείτε βρε πρόστυχα μυαλά κανονικά λουκάνικα θα ναι. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ! Αλήθεια τι να σας φέρω? Μη ζητήσετε αυτόγραφο από το Λάνσελοτ θα το κρατήσω για μένα.Ε τι κάθε μέρα συναντάς πρίγκηπες και βασίλισσες και το Λάνσελοτ με τους ιππότες του? ’ντε να σας δείξω λίγο.

 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από alexia-vicky (06.08.2007)
Θέλω και εγώωωωωωωωωωωωωωωω:((((Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης