ελληνική μουσική
361 online   ·  207.334 μέλη
αρχική

Συχνές Ερωτήσεις: Music Pages

FAQ - Κεντρική
Κατηγορίες Ερωτήσεων
Εγγραφή & Σύνδεση
Προφίλ Μέλους
Παρτιτούρες
Βοηθήστε το MusicHeaven
Ποιοί είμαστε
Tips n' Tricks
Music Pages
Forum
Γενικοί Όροι Χρήσης
Για καλλιτέχνες & συγκροτήματα
Ραδιοφωνικός Σταθμός MusicHeaven
e-Περιοδικό & Δημοσιεύσεις
Blogs
Ραδιοφωνικοί Σταθμοί
Τι είναι τα Music Pages;

Αποκτώντας μια Music Page, αποκτάτε ένα πλήρες site στο Internet απ' όπου μπορείτε να προβάλλετε τη δουλειά σας στα πολυάριθμα μέλη του MusicHeaven και σε χιλιάδες ανθρώπους που χρησιμοποιούν πλέον το Internet. Οι Music Pages απευθύνονται σε τραγουδιστές, συγκροτήματα, συνθέτες, στιχουργούς, χορωδίες. Επαγγελματίες ή ερασιτέχνες. [ Online αίτηση για Music Page ]

κορυφή

Τι διεύθυνση θα έχει η Music Page μου στο Internet ;

Η διεύθυνσή σας θα είναι της μορφής

 • http://www.όνομα.musicheaven.gr ή
 • http://www.όνομα.gr


 • Για παράδειγμα, αν το συγκρότημά σας λέγεται Aνεμος, τότε μπορείτε να αποκτήσετε τη διεύθυνση http://www.anemos.musicheaven.gr ή την http://www.anemos.gr.

  Με μια τόσο μικρή και εύχρηστη διεύθυνση στο Internet, είναι πολύ εύκολο οι επισκέπτες να θυμούνται τη σελίδα σας και να σας επισκέπτονται τακτικά. [ Online αίτηση για Music Page ]

  κορυφή

  Τι θα περιέχει η Music Page μου;

  Η Music Page σας μπορεί να περιλαμβάνει όσες από τις παρακάτω ενότητες θέλετε (περιλαμβάνονται σε όλα τα πακέτα):

  - Βιογραφικό
  - Στίχοι
  - Τρέχουσες εμφανίσεις
  - Δισκογραφία
  - Φωτογραφίες
  - MP3
  - Προηγούμενες εμφανίσεις
  - Δισκοκριτική
  - email επικοινωνίας
  - Τηλέφωνα
  - Fax
  - Ταχυδρομική Διεύθυνση
  - Κατηγορία μουσικής
  - Είδος καλλιτέχνη
  - Τρέχουσες Δραστηριότητες

  [ Online αίτηση για Music Page ]

  κορυφή

  Πως θα μοιάζει η Music Page μου;

  Δείτε την Music Page της Νεκταρίας Καραντζή για να πάρετε μια ιδέα πως περίπου θα είναι η Music Page σας. [ Online αίτηση για Music Page ]

  κορυφή

  Πως θα μάθει ο κόσμος για την Μusic Page μου;

  Εδώ κρύβεται η μεγάλη δύναμη των Music Pages, καθώς θα έχετε επισκέπτες από την πρώτη μέρα δημιουργίας της Music Page σας. Στην πρώτη σελίδα του MusicHeaven, στο πάνω μέρος και στο κέντρο, υπάρχει link προς όλες τις Music Pages, αλλά και φωτογραφία του ιδιοκτήτη κάθε Music Page, που εμφανίζεται τυχαία, με σταθερή συχνότητα. Κάθε μέρα λοιπόν, ως ιδιοκτήτης μιας Music Page, απολαμβάνετε προβολή στην κεντρική σελίδα του MusicHeaven, με ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ φωτογραφία και με απευθείας link προς την σελίδα σας.

  Τέλος, σημαντικός παράγοντας επιτυχίας του θεσμού των Music Pages, είναι η παρουσία στο MusicHeaven πολλών ανθρώπων της ελληνικής μουσικής, όπως συνθέτες, στιχουργοί, τραγουδιστές, μέλη δισκογραφικών εταιριών, ιδιοκτήτες μουσικών σκηνών, ιδιοκτήτες ωδείων κ.α.

  Δημιουργώντας λοιπόν μια Music Page, δείχνετε τη δουλειά σας σε όλους τους παραπάνω ανθρώπους και επιπλέον αυξάνετε τις πιθανότητες να συνεργαστείτε μαζί τους. [ Online αίτηση για Music Page ]

  κορυφή

  Μπορώ να βλέπω τα στατιστικά της Music Page μου;

  Κάθε Music Page διαθέτει μετρητή μηνιαίων επισκέψεων, αλλά και στατιστικά για το πόσες φορές προβλήθηκε κάποια φωτογραφία σας και πόσες φορές ακούστηκε κάθε MP3 σας. Όλα αυτά τα στατιστικά τα βλέπετε σε πραγματικό χρόνο, μέσα από τη Σελίδα Διαχείρισης της Music Page σας. [ Online αίτηση για Music Page ]

  κορυφή

  Πόσο θα μου κοστίσει;

  Καταρχήν δεν υπάρχει κόστος κατασκευής ή εγκατάστασης. Δηλαδή δεν πληρώνετε τίποτα προκειμένου το MusicHeaven να ενεργοποιήσει την Music Page σας. Είναι δωρεάν.

  Από εκεί και πέρα, πληρώνετε μια συνδρομή φιλοξενίας ανά 3μηνο, 6μηνο ή έτος (ότι σας βολεύει). Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 πακέτα φιλοξενίας, ανάλογα με το χώρο που πιάνουν τα αρχεία που θέλετε να βάλετε στην Music Page σας.

  Το κόστος και τα χαρακτηριστικά κάθε πακέτου, θα τα βρείτε εδώ.

  κορυφή

  Ποιός εξασφαλίζει τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργιών μου;

  Το MusicHeaven δεν κατοχυρώνει τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών ή των στίχων σας. Εσείς είστε υπεύθυνος/η να κατοχυρώσετε τα έργα σας. Αυτό μπορεί να γίνει πριν ή μετά την δημοσίευση τους στο MusicHeaven και αποτελεί δική σας και μόνο ευθύνη.

  Ο πιο συνηθισμένος τρόπος κατοχύρωσης πνευματικής ιδιοκτησίας είναι η αποστολή συστημένης επιστολής στον δημιουργό μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομίων (ΕΛΤΑ). Τα βήματα που πρέπει να κάνετε είναι τα εξής:
  1. Εισάγετε το υλικό σας σε ένα φάκελο. Το υλικό μπορεί να είναι σε ηλεκτρονική μορφή (σε CD) ή συμβατική (κασέτες, χαρτί)
  2. Στείλτε το φάκελο με συστημένη επιστολή στον εαυτό σας.
  3. Όταν λάβετε το φάκελο μην τον ανοίξετε. Η απόδειξη οτι το έργο είναι δικό σας προκύπτει από την ημερομηνία αποστολής (την βάζουν τα ΕΛΤΑ με σφραγίδα πάνω στο φάκελο). Αν κάποιος ισχυρισθεί πως κάποιο έργο σας του ανήκει, εσείς μπορείτε να καταθέσετε το φάκελο στο δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο.

  Εφόσον έχετε κάνει τα παραπάνω, δεν χρειάζεται να σας νοιάζει αν κάποιος αντιγράψει τη δουλειά σας, καθώς ανα πάσα στιγμή μπορείτε να αποδείξετε οτι το συγκεκριμένο έργο σας ανήκει. Για περισσότερες λεπτομέρειες ή εναλλακτικούς τρόπους κατοχύρωσης, συμβουλευθείτε συμβολαιογράφο. [ Online αίτηση για Music Page ]

  κορυφή

  Εντάξει απέκτησα μια Music Page. Πως θα την προωθήσω περισσότερο;

  Αφού αποκτήσετε μια Music Page, πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να την καταχωρήσετε στα διάφορα portals. Για να σας διευκολύνουμε, παραθέτουμε παρακάτω μια λίστα με τα πιο γνωστά ελληνικά portals, τα οποία πρέπει να επισκευθείτε για να καταχωρήσετε τη σελίδα σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να βρείτε πως πρέπει να κάνετε την καταχώρηση σε κάθε portal, μια και η διαδικασία δεν είναι παντού η ίδια, αλλά και για να περάσετε σωστά όσα στοιχεία σας ζητάνε (π.χ. μη βαρεθείτε να γράψετε περιγραφή ή λέξεις κλειδιά, διότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάταξη που θα έχει η σελίδα σας)

  - Robby
  - Anazitisis
  - Findlink
  - in.gr
  - E-go
  - Thea
  - E-one
  - Vizzavi
  - Pathfinder
  [ Online αίτηση για Music Page ]

  κορυφή

  Πως μπορώ να ανανεώνω την Music Page μου με νέο υλικό;

  Η Music Page σας ανανεώνεται από εσάς τους ίδιους, εύκολα και γρήγορα, μέσω μιας Σελίδα Διαχείρισης που σας στέλνουμε. Μόλις αλλάξετε κάποια ενότητα της σελίδας σας (πχ το βιογραφικό), αυτόματα η Music Page σας ανανεώνεται !

  Δεν απαιτείται να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις σε προγραμματισμό για να ανανεώσετε την Music Page σας, μια και όλα γίνονται με απλές φόρμες και κουμπάκια. Επίσης, σε κάθε σελίδα διαχείρισης υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες, ώστε πάντα να ξέρετε τι κάνετε. Και είμαστε κι εμείς κοντά σας, όποτε έχετε κάποια απορία.

  κορυφή

  Μπορώ να δω πόσους επισκέπτες έχει η Music Page μου;

  Στη Σελίδα Διαχείρισης κάθε Music Page υπάρχει ειδική ενότητα όπου μπορείτε να βλέπετε πόσες επισκέψεις έχει δεχθεί η σελίδα σας τον τρέχοντα μήνα, αλλά και τους προηγούμενους.

  κορυφή

  Θέλω να αλλάξω πακέτο φιλοξενίας!

  Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να μεταβείτε σε ένα μικρότερο ή σε κάποιο μεγαλύτερο πακέτο φιλοξενίας. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας από τη Σελίδα Επικοινωνίας ή μέσω email.

  κορυφή

  Πότε λήγει η συνδρομή μου;

  Η Music Page σας παραμένει ενεργοποιημένη ως τη λέξη της συνδρομής σας. Αν για παράδειγμα έχετε πληρώσει για 6 μήνες, τότε μόλις τελειώσει το εξάμηνο η συνδρομή σας πρέπει να ανανεωθεί. Δέκα ημέρες πριν την λήξη της, σας ενημερώνουμε με email. Αν δεν ανανεώσετε τη συνδρομή σας μέσα σε 15 ημέρες από την ειδοποίηση, η Music Page σας απενεργοποιείται, αλλά δεν σβήνονται τα αρχεία από τον δίσκο. Επομένως ακόμα και τότε μπορείτε να καταβάλετε τη συνδρομή, ώστε η σελίδα σας να επανενεργοποιηθεί. Αν περάσει 1 μήνας και δεν έχουμε νέα σας, η Music Page και όλα τα αρχεία της διαγράφονται εντελώς και οριστικά.

  κορυφή

  Αυτά τα διάβασες;