ελληνική μουσική
    429 online   ·  210.814 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    To MusicHeaven στο IRC!

    To MusicHeaven εισέρχεται στο χώρο του IRC (Internet Relay Chat) δημιουργώντας το δικό του κανάλι. Ελάτε στο κανάλι μας και συζητήστε με ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο από το Chat της σελίδας μας ή με κάποιο πρόγραμμα (π.χ mIRC).

    Το προηγούμενο chatroom παραμένει ανοικτό και μετονομάζεται σε ¨Μουσικό Δωμάτιο". Μάθετε τι είναι το IRC διαβάζοντας παρακάτω και ψηφίστε στο σχετικό γκάλοπ.
    Πέμπτη 08 Μαΐ 2003

    Το παρακάτω κείμενο είναια από το site http://d4rk.future.easyspace.com/irc.html.

    "Το IRC (Internet Relay Chat ) είναι μία από τις πιο δημοφιλής υπηρεσίες στο Internet. Βέβαια, το Web είναι καλό για να βρίσκετε πληροφορίες και να στέλνετε E-mail, αλλά όταν αναρωτιέστε 'που βρίσκονται οι άλλοι;', τότε το IRC είναι αυτό που ζητάτε.

    Το IRC είναι κάτι σαν το CB-ράδιο του Internet. Αλλά αντίθετα με το CB, το IRC επιτρέπει σε ανθρώπους απ'όλον τον κόσμο να λάβουν μέρος σε συζητήσεις. Το IRC είναι το μέρος όπου το Internet ζωντανεύει!

    Χρησιμοποιώντας έναν IRC client (πρόγραμμα) μπορείτε να ανταλλάξετε μυνήματα με άλλους ανθρώπους απ'όλον τον κόσμο. Μερικοί από τους πιο δημοφιλής chat clients είναι το mIRC, το Pirch, και το Virc για Windows και το Homer ή το Ircle για τους Mac. Δεν έχει σχέση το τι πρόγραμμα χρησιμοποιήτε: όλα από αυτά σας συνδέουν στα ίδια δίκτυα. Όταν μπαίνετε σε μία συζήτηση, μιλάτε πληκτρολογώντας μυνήματα που αποστέλονται αμέσως στους άλλους χρήστες που παίρνουν μέρος στην συζήτηση.

    Γνωρίζοντας Ανθρώπους. Το IRC είναι πολύ διασκεδαστικό - θα γνωρίσετε σίγουρα πολλούς ενδιαφέρων ανθρώπους! Αλλά, το IRC δεν είναι κάτι που μπορείτε να απλώς να χρησιμοποιήσετε χωρίς να διαβάσετε πρώτα πράγματα γι'αυτό. Θα νιώσετε χαμένος εάν δεν ξέρετε μερικές βασικές εντολές πριν μπείτε στο IRC, και ίσως να μην ξέρετε ούτε πως να βγείτε από όταν θα έχετε ήδη μπει :o) Έτσι, σας προτείνουμε να διαβάσετε ορισμένα έγγραφα (αρχεία βοηθείας, readmes, FAQs κτλ) πριν συνδεθείτε σε κάποιον IRC server. Μην ανησυχείτε, όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε είναι διαθέσιμες στην σελίδες του mIRC και... το mIRC κάνει τα πράγματα πολύ απλά! "




    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    Η γνώμη σας;


    Χρησιμοποιείτε το IRC?

    Το ποιό;;;
    Όχι
    Λίγο
    Αρκετά
    Πολύ
    Μόνιμα



    Δημοσκόπηση | Αρχείο δημοσκοπήσεων

    _VOTES: 9

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε