ελληνική μουσική
    581 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Διεθνείς Μέρες Κιθάρας Λαύκου 2007

    Μέρες γεμάτες μουσική, ρεσιτάλ πολύ αξιόλογων κιθαριστών, διαλέξεις αλλά και σεμινάρια τεχνικής και ερμηνείας της κιθάρας με την Εύα Φάμπα, διοργανώνονται φέτος, 12 - 14 Ιούλη, προς τιμή του Δημήτρη Φάμπα στη γενέτειρά του, το πανέμορφο χωριό του Πηλίου τον Λαύκο και την παραθαλάσσια Μηλίνα...
    Διεθνείς Μέρες Κιθάρας Λαύκου 2007
    Γράφει το μέλος Εύα Φάμπα (GuitarJournal)
    9 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 06 Μαΐ 2007
    Διοργανωτής των Διεθνών Ημερών Κιθάρας είναι ο πολύ δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος του Λαύκου ΅Η ΔΡΑΣΗ΅, που διατηρεί και ένα Μουσικό εργαστήρι ΅Δ.ΦΑΜΠΑΣ΅, προσφέροντας στα παιδιά και όλους τους ενδιαφερόμενους της περιοχής την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την μουσική. Tην Καλλιτεχνική Διευθύνση έχει η καταξιωμένη σολίστ και καθηγήτρια της κιθάρας Εύα Φάμπα

    Οι συναυλίες των Διεθνών Ημερών Κιθάρας Λαύκου θα διεξαχθούν τόσο στο Λαύκο όσο και στη Μηλίνα, σε φανταστικές τοποθεσίες και κήπους παραδοσιακών σπιτιών.

    Καλεσμένοι του φεστιβάλ:
    Klaudia Delmer (Πολωνία-Ελλάδα)
    Βαγγέλης Φάμπας
    David Grimes (ΗΠΑ)
    David Dyakov (Βουλγαρία)
    Γιώργος Μαυροειδής
    Dimitar Doychinov(Βουλγαρία)
    Ιωάννα Πολυζώη


    Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διεξάγονται σεμινάρια τεχνικής και ερμηνείας της κιθάρας από την Εύα Φάμπα, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μαθητές, κιθαρίστες, καθηγητές.

    Oσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις Διεθνείς Μέρες Κιθάρας Λαύκου, τα σεμινάρια και τις συναυλίες, γνωρίζοντας παράλληλα αυτό τον πανέμορφο τόπο που συνδυάζει το βουνό και τη θάλασσα, την παράδοση, αλλά και την εξαιρετική φιλοξενία των κατοίκων μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα:

    30 6974 451186 καί 6977 625295.




    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #8284   /   06.05.2007, 18:53   /   Αναφορά
    Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε μόλις επισκέφτηκα το ΜΗ σήμερα.

    Παρότι εγώ έγραψα το κείμενο και το ανέβασα στο forum, δεν ήξερα πως μπορεί να έιναι και σε τέτοια προνομιακή θέση !!!!

    Ευχαριστώ όποιον βοήθησε σε αυτό. Ευχαριστώ γιατί και η προσπάθεια που κάνουμε όλοι για αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ μεγάλη(ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Λαύκου, νέοι άνθρωποι που διψούν για εκδηλώσεις ποιότητας, εγώ και πολλοί φίλοι και κιθαρίστες) όπως και η χαρά της προσφοράς και της δημιουργίας . Όπως επίσης και η σημασία της συνέχειας μιάς παράδοσης μουσικής και κιθαριστικής, η ανάδειξη των πολιτιστικών αξιών της περιοχής που καταξιώθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο και η επικοινωνία με άλλους πολιτισμούς, και καλλιτέχνες αξιόλογους από κάθε πλέυρά της γής.



    Και αυτά πρέπει και έχουμε ανάγκη να μαθευτούν σε όλο τον κόσμο.



    ΣΑς ευχαριστώ - ούμε και σας περιμένουμε



    (Ευα) - GuitarJournal

    #8480   /   01.06.2007, 10:48   /   Αναφορά
    Σήμερα πρώτη μέρα του Ιούνη και καθώς ο χρόνος κυλα γρήγορα και πολλοί κάνουν σκέψεις για τις διακοπές τους, είτε για κάποιο πολιτιστικό τουρισμό θα ήθελα να προσθέσω νεώτερα που αφορούν τις α¨ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΛΑΥΚΟΥ.



    Έχει λοιπόν προστεθεί μιά μέρα η 11 Ιούλη, με μια συναυλία στην Μηλίνα οπότε το φεστιβάλ διαρκεί 4 μέρες.

    Μετά θα έχουμε τη χαρά να είναι επίσης μαζύ μας ένας ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης που ειδικεύεται στο φλαμένκο ο Σωκράτης Μαστροδήμος.



    Σύντομα θα βγούν και οι αφισούλες .



    Οπότε προγραμματίστε το, σαν τουρίστες, σαν μετέχοντες σεμιναρίων και συναυλιών, σαν απλοί ακροατές είτε ένθερμοι ενδιαφερόμενοι για την κιθαριστική τέχνη και δημιουργία.



    ευχαριστώ και καλό μήνα
    #8751   /   28.06.2007, 17:55   /   Αναφορά
    Ελπίζοντας γρήγορα να σβήσει η φωτιά που καίει το νότιο Πήλιο δημοσιεύω σήμερα την αφίσα των Διεθνών Ημερών Κιθάρας Λαύκου και προσκαλώ όλους τους κιθαρίστες και μουσικόφιλους να βρεθούν κοντά μας.