ελληνική μουσική
    452 online   ·  210.823 μέλη
    Μια εμπειρία πραγματικά μοναδική, που μόνο το βιωμένο συναίσθημα μπορεί να την περιγράψει...
    Γράφει το μέλος Τάνια (tanya)
    9 άρθρα στο MusicHeaven
    Τρίτη 03 Ιούν 2003
    Ένα μοναδικό διήμερο γκαλά Flamenco Puro από την Ανδαλουσία διοργανώνουν από κοινού οι εταιρείες Half Note Jazz Club, On Stage και ADaM Productions Hellas στο θέατρο του Λυκαβηττού στις 20 και 21 Ιουνίου 2003, το οποίο φιλοδοξεί να σας παρουσιάσει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του παραδοσιακού Flamenco.

    To Flamenco Gala έχει σαν στόχο να παρουσιάσει το αυθεντικό φλαμένκο της Ανδαλουσίας, έτσι όπως το θέλει η πλούσια παράδοσή του, με ένα σύνολο που ανταποκρίνεται απόλυτα στα βασικά στοιχεία αυτής της τέχνης: το τραγούδι (cante), τον χορό (baile), την κιθάρα (toque) και την φωνητική λυτρωτική έκφραση (jaleo), μέσα από όλες τις κλασικές φόρμες του (soleares, alegrias, malaguenas, fandangos, rondenas κ.λπ.). Οι μεγάλοι Σεβιλλιάνοι χορευτές Farruquito και Farruco, Juana Amaya, Antonio Canales (γνωστός ήδη στο αθηναϊκό κοινό από το "Torero", πριν δυο χρόνια στον Λυκαβηττό), οι τραγουδιστές Jose Valencia, Jorge El Canastero, Enrique El Extremeno, La Tana, Juan Jose Amador, Montse Cortes, οι κιθαρίστες Raul El Perla, Roman Vincenti, Paco Fernandez, David Cerreduela, Fiti, El Viejin και οι περκασιονίστες Manuel Soler και Sabu Martinez δίνουν όχι μόνο ένα πανόραμα του αυθεντικού ανδαλουσιάνικου φλαμένκο αλλά μας οδηγούν με την μουσική, τον χορό και το πάθος τους σε μια μοναδική φιέστα των αισθήσεων. Μια εμπειρία πραγματικά μοναδική, που μόνο το βιωμένο συναίσθημα μπορεί να την περιγράψει...

    Tags
    Μουσικά Είδη:FlamencoJazzΚαλλιτέχνες:GalaΜουσικά Όργανα:κιθάραΜουσική Εκπαίδευση:φωνητική



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε