ελληνική μουσική
322 online   ·  207.063 μέλη

αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Site του μήνα: epirusmusic.gr

Ένα web-ραδιόφωνο από τα Γιάννενα που παίζει αποκλειστικά ηπειρωτική μουσικη 24ώρες το 24ωρο...
Site του μήνα: epirusmusic.gr
Γράφει το μέλος Kostaskou2 άρθρα στο MusicHeaven
Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2008
Ο ιδιοκτήτης του Γιώργος Μπήτος που επίσης έχει την σελίδα epiruschef.gr, προσπαθεί να παντρέψει (με επιτυχία), τα φαγητά της Ηπείρου με την εξαιρετική μουσική της.

Έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μέσω winamp, media player και real player, γνωστά ονόματα της Ηπείρου όπως ο Πετρολούκας Χαλκιάς, ο Αντώνης Κυρίτσης, ο Ναπολέων Δάμος, ο Αλέκος Κιτσάκης και πολλοί ακόμα αλλοι. Όπως αναφέρεται, στόχος του site, είναι να δώσει την ευκαιρία στους νέους να πλησιάσουν τον πλούτο της ηπειρωτικής μουσικής και να πλησιάσει πιο κοντά η Ελλάδα με τους απόδημους Έλληνες.

Ένα site, για Ηπειρώτες και όχι μόνο!

Περισσότερα εδώ: epirusmusic.gr
Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (3)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

hartigan Chat
Συγχορδία Ματζόρε
#11794   /   09.02.2008, 08:49   /   Αναφορά
Προσωπικά δεν μου αρέσει η ηπειρώτικη μουσική.Δεν θα μπω
Stroumfita456 Chat
Φθασμένος
#11806   /   09.02.2008, 14:08   /   Αναφορά
Ενδιαφέρον!
gikostas Chat
Σολίστ
#11812   /   09.02.2008, 18:18
Μπήκα κι εγώ και μου άρεσε.Όλοι αναγνωρίζουμε το μεγαλείο της ηπειρώτικης μουσικής,τα πεντάτονα και πολυφωνικά ηπειρώτικα τραγούδια,τους διάφορους χορόυς όπως ο τσάμικος,καγκελάρης,ρόβας.Αδιαμφισβήτητα μεγάλη κληρονομιά για την χώρα μας.Προσωπικά δεν είμαι των πανηγυριών και δεν μου αρέσουν τα γρήγορα δημοτικά τραγούδια.Προτιμώ τα μοιρολόγια.Εκεί το κλαρίνο σε ταξιδεύει,το ίδιο και οι ερμηνείες.Πριν κάποια χρόνια είχε κυκλοφορήσει μια συλλογή απο την Ελένη Δήμου''Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΤΟΝΙΑΣ''.Την είχα ακούσει και ήταν απίστευτα ωραία αλλά δυστηχώς τώρα δεν μπορώ να την βρώ.Σχόλια από άλλες δημοσιεύσεις

Αυτά τα διάβασες;