ελληνική μουσική
    557 online   ·  210.840 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Βιογραφίες

    Αναστασία Κοζίμπα

    Μια νέα φωνή ξεκινά το δικό της μουσικό ταξίδι...
    Αναστασία Κοζίμπα
    Γράφει το μέλος ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΝΕΛΗΣ (nikolasssssssssss)
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Τρίτη 04 Μαρ 2008
    Η Αναστασία Κοζίμπα γεννήθηκε στην Καλλιθέα Θεσσαλονίκης, σε μια περιοχή στο κέντρο της συμπρωτεύουσας στις 15/5. Η πρώτη της επαφή με την μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία με την συμμετοχή της σε διάφορες χορωδίες. Εκεί ήρθε σε επαφή με την παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο. Στην διάρκεια των μαθητικών της χρόνων συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση χορωδιών και θεατρικών παραστάσεων. Σε ηλικία δώδεκα ετών γράφει το πρώτο της τραγούδι μαζί με δύο τότε καλές της φίλες. Διάφορες καταστάσεις και γεγονότα την ωθούν να συνεχίσει να γράφει. Στα δεκατέσσερα της, ξεκινάει μαθήματα πιάνου, κιθάρας και φωνητικής δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους μουσικής.

    Σε ηλικία δεκαέξι ετών έχοντας μια μεγάλη συλλογή δικών της τραγουδιών και τις καλύτερες κριτικές από πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, συνέχιζε. Στα δεκαεφτά της γνωρίζει τον γνωστό ρεμπέτη Χρήστο Μπαμπάριο και ένα χρόνο αργότερα συνεργάζεται μαζί του στην μουσική σκηνή ''μουσικοί ορίζοντες'' στην Θεσσαλονίκη.
    Αναστασία Κοζίμπα

    Η Αναστασία μόλις δεκαοχτώ ετών σήμερα, ξεκινά δειλά τα πρώτα βήματα της στον χώρο της μουσικής. Έχοντας την στήριξη καλών φίλων, συνεχίζει με τους καλύτερους οιωνούς. Προσωπικό της είδωλο η Μελίνα Ασλανίδου. Η Αναστασία αυτό που επιδιώκει όταν τραγουδά είναι να ταυτίζεται με την ιστορία που ερμηνεύει. Το πάθος και η έκφραση που έχει όταν τραγουδάει ένα κομμάτι, είναι ανεξήγητη. Είμαι σίγουρος ότι θα μας απασχολήσει στο μέλλον πολύ.

    Tags
    Καλλιτέχνες:Μελίνα Ασλανίδου



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #12185   /   04.03.2008, 15:25   /   Αναφορά
    Υπάρχει κάπου υλικό της που μπορούμε να ακούσουμε?
    #12186   /   04.03.2008, 16:00
    Καλό θα ήταν να φαίνεται το πρόσωπο της, στις φωτογραφίες ΤΗΣ, εκτός και αν είναι ντροπαλή... ;)

    #12190   /   04.03.2008, 17:37
    αλήθεια, υπάρχει;

    Διότι νέοι μουσικοί υπάρχουν παντού αλλά δεν τους ετοιμάσαμε ακόμα την παρουσίαση...

    :ςς ??????

    #12188   /   04.03.2008, 16:48   /   Αναφορά
    Περιμένουμε την πρώτη επίσημη δουλειά της εν αγωνίος...
    #12191   /   04.03.2008, 18:25   /   Αναφορά
    Θα συμφωνησω με το σχολιο για τις φωτογραφιες!Και επισης, οπως προαναφερθηκε, θα ηταν καλο να ακουσουμε καποια κομματια της!Τα ταλεντα δεν πρεπει να χανονται!