ελληνική μουσική
    853 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Site του Μήνα: Η ιστοσελίδα του Μιχάλη Ανδρονίκου

    Πριν λίγο καιρό ανέβηκε στο διαδίκτυο η σελίδα ενός ιδιαίτερου καλλιτέχνη, του Μιχάλη Ανδρονίκου, που σχεδίασε και δημιούργησε ο Jorge.
    Site του Μήνα: Η ιστοσελίδα του Μιχάλη Ανδρονίκου
    Γράφει το μέλος krios80
    11 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 16 Ιούν 2008
    Η σελίδα βρίσκεται στη διεύθυνση www.andronikou.gr. Πρόκειται για μια σελίδα σεμνή και καλαίσθητη, ανάλογη της δουλειάς του συνθέτη.

    Ο Μιχάλης Ανδρονίκου εκτός από τις πολύπλευρες σπουδές του, που μπορεί κανείς να παρατηρήσει στο βιογραφικό του, έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία στην έντεχνη και στη λαϊκή μουσική, αφού τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια ανελλιπώς παίζει έντεχνη και λαϊκή μουσική σε μουσικές σκηνές και άλλους χώρους, αλλά και στη δισκογραφία.

    Τα τελευταία δέκα χρόνια συμμετέχει ως μουσικός σε ορχήστρες με γνωστούς καλλιτέχνες.

    Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Γιάννη Μαρκόπουλο, Νότη Μαυρουδή, Σταμάτη Σπανουδάκη, Γιάννη Πάριο, Γιάννη Νικολάου, Παντελή Θαλασσινό, Γιάννη Ιωάννου, Καλλιόπη Βέττα, Καίτη Κουλλιά κ.α.

    Με την Καλλιόπη Βέττα, ολοκληρώνει και μια δισκογραφική δουλειά με δικά του τραγούδια σε ποίηση Καρυωτάκη, Λαπαθιώτη, Πολυδούρη και Παλαμά, που ενορχήστρωσε ο Γιάννης Ιωάννου. Δείγμα αυτής της δουλειάς παρουσιάζουν στις κοινές τους εμφανίσεις και συναυλίες, ενώ η κυκλοφορία της δουλειάς αναμένεται σύντομα.
    Ο Μιχάλης Ανδρονίκου
    Ο Μιχάλης Ανδρονίκου
    Παράλληλα, ηχογραφεί αυτόν τον καιρό μια ακόμα δουλειά, τα «παιδικά τραγούδια για όλες τις ηλικίες», με καθημερινές, ανθρώπινες ιστορίες με ήρωες τα ζώα. Στη δουλειά αυτή συμμετέχουν στιχουργικά ο Βασίλης Γκίκας, η Νατάσσα Κακογιαννάκη, ενώ τραγουδούν ο Γιάννης Λεκόπουλος και η Σίσσυ Κασσάνδρα. Την «Αλιγατορίνα» από αυτήν τη δουλειά, που διακρίθηκε στον 1ο Διαγωνισμό Τραγουδιού του MusicHeaven μπορείτε να την ακούσετε στην κατηγορία Δείγματα της ιστοσελίδας του Μιχάλη Ανδρονίκου.

    Η ελπίδα να φτάσει στα αυτιά του κόσμου και πιο ποιοτική μουσική, φαίνεται να συνδέει το MusicHeaven και τον Μιχάλη Ανδρονίκου από τα πρώτα βήματα της δισκογραφίας του, με το CD «Μια καθημερινή μουσική» (2003). Το MusicHeaven ήταν από τις πρώτες – αν όχι η πρώτη - σελίδα που παρουσίασε τη δουλειά του Μιχάλη, κάτι που υποστηρίζει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια.

    Ευχόμαστε να δικαιωθούν οι προσπάθειές τους υπέρ της ποιοτικής μουσικής και των ακροατών της.




    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #14695   /   16.06.2008, 23:23   /   Αναφορά
    Καλορίζικη και ο συμπαθής και ταλαντούχος καλλιτέχνης μας να έχει πολλές πολλές επιτυχίες!!!!
    #14738   /   19.06.2008, 12:22
    Ευχαριστώ πολύ το musicheaven που με στηρίζει με την music page, το Γιώργο Εγγλέζο για την πολύ όμορφη προσωπική ιστοσελίδα που έφτιαξε και για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το Γιάννη Λεκόπουλο γι' αυτήν τη δημοσίευση.