ελληνική μουσική
    806 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Σε πρώτη εμφάνιση

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Γ

    Ας συνεχίσουμε τη γνωριμία μας με μερικά ακόμα μουσικά σχήματα, που θα παίξουν στο 5ο Live του MusicHeaven ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 26 Απριλίου!

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Γ

    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 22 Απρ 2009

    Αυτή την Κυριακή, 26 Απριλίου, στις 19:00, το MusicHeaven θα διοργανώσει - μετά από 2 χρόνια - μια μουσική βραδιά, χαρισμένη σε όλα τα μέλη του, με σκοπό να ξεχάσουμε για λίγο υπολογιστές, οθόνες, youtube και να δούμε πρόσωπα, χαμόγελα, μάτια, ακούγοντας 23 μουσικά σχήματα που θα βρεθούν στη σκηνή της ΑΥΛΑΙΑΣ. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

    Λεπτομέρειες για το 5o Live (χάρτες, ώρα, κόστος ποτού, συχνές ερωτήσεις) θα βρείτε σε αυτή τη σελίδα.

    Αναμένεται κοσμοσυρροή, γι' αυτό πάρτε τηλέφωνο την Αυλαία να κλείσετε τραπέζι.


    Διαβάστε επίσης: Μέρος Α' | Μέρος B'


    Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης & Μαρία Παπαγεωργίου

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Γ

    Ο τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης από τις Σέρρες έχει εκδώσει τον δίσκο με τίτλο «Φυσάει αλλιώς εδώ ο αέρας» (διασκευή-ενορχήστρωση: Κώστας Παρίσης, παραγωγή: Παρασκευάς Καρασούλος) που κυκλοφορεί από την Μικρή Αρκτο. Ξεχώρισε στην Δεύτερη Ακρόαση Νέων Δημιουργών της Μικρής Αρκτου το 2004, όπου είχε αιφνιδιάσει ευχάριστα με το «Ποτάμι μαύρο» και την «Επαρχία». Μαζί του η νέα και πολλά υποσχόμενη Μαρία Παπαγεωργίου, γεννημένη στα Γρεβενά, που ξεχώρισε στην Τρίτη Ακρόαση Νέων Καλλιτεχνών της Μικρής Αρκτου.

    Θανάσης Αρχανιώτης – τύμπανα
    Θάνος Κολοκυθάς – Μπάσο
    Γιάννης Μπούρας – ηλεκτρική κιθάρα
    Χρήστος Τόλης – Πιάνο, πλήκτρα, μελόντικα

     

    Στελιος Καρπαθακης

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Γ

    Ο Στέλιος Καρπαθάκης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι συνθέτης και τραγουδιστής. Σπούδασε κλασσικό τραγούδι με τον Δίωνα Αρύβα, μοντέρνο τραγούδι με τη Μαίρη Δαλάκου, υποκριτική με τον Κωνσταντίνο Αρβανιτάκη, ερμηνεία τραγουδιού με τον Σταμάτη Kραουνάκη.
    Συμμετοχή στα γκρουπ EΞOPIΣTOI και SO WHAT και εμφανίσεις στο κλαμπ Σταύρος του Νότου. Από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας ελληνικού μουσικού θεάτρου "Σπείρα Σπείρα"

     

     

    Βασίλης Βασιλάτος & Ιστορίες Για Κρουστά

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Γ

    Σπούδασε μουσική και συμφωνικά κρουστά στο Ωδείο Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με μια ευρεία γκάμα κρουστών οργάνων, από τα συμφωνικά μέχρι τα Latin και από τα παραδοσιακά έως τα ethnic (Μεσόγειος, Ανατολή) και τα μελωδικά (μαρίμπα, vibraphone ).

    Έχει συνεργαστεί τόσο δισκογραφικά όσο και σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, με τους περισσότερους Έλληνες συνθέτες (Θ. Μικρούτσικο, Μ. Πλέσσα, Γ. Μαρκόπουλο, Στ. Κραουνάκη, Μ. Τόκα κ.ά.) και τραγουδιστές (Α. Πρωτοψάλτη, Δ. Γαλάνη, Δ. Μητροπάνο, Γ. Κότσιρα, Ε. Τσαλιγοπούλου, Β. Λέκκα κ.ά.).

    Έχει επίσης πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και περιοδείες (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου - Λ. Κονιόρδου, ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ - Λ. Λαζόπουλος) και έχει ηχογραφήσει για το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κ.ά.

    Στον κατάλογο των συνεργασιών του περιλαμβάνονται και πολλοί από τους καλύτερους μουσικούς της ελληνικής λαϊκής και δημοτικής μουσικής (Β. Σαλέας, Θ. Πολυκανδριώτης, Λ. Ζέρβας, Γ. Κόρος, Β. Βασιλόπουλος, Γ. Ξυλούρης κ.ά.)

    Υπήρξε βασικό μέλος του επιτυχημένου -και εμπορικά- συγκροτήματος «Συνήθεις Ύποπτοι», γεγονός που προσέθεσε στο ενεργητικό του εκατοντάδες παραστάσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς και δύο χρυσούς δίσκους.

    Έχει γράψει μουσική για την ταινία μεγάλου μήκους Το Αίνιγμα του Γ. Σολδάτου –(υποψηφιότητα για Κρατικό Βραβείο Μουσικής 1999), για την τηλεταινία Κόκκινο στην Ακρη της Πόλης, του Τ. Αντωνόπουλου (Ε.Ρ.Τ.- διάκριση Μουσικής), για ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ.

    Έχει πλούσια διδακτική εμπειρία. Είναι καθηγητής κρουστών στο Μουσικό Τμήμα του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και ιδρυτής της Ομάδας Κρουστών του Ε.Μ.Π.

    Είναι επικεφαλής του σχήματος «ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ», με το οποίο παρουσιάζει το υλικό του για κρουστά και ορχήστρα καθώς και κάποιες διασκευές –με σύγχρονο ήχο– κομματιών από την ελληνική, την βαλκανική και την παγκόσμια μουσική παράδοση.

    Συνέθεσε τις ηχητικές ατμόσφαιρες για την παράσταση του Θεάτρου του παπουτσιού Στα μονοπάτια των τραγουδιών.

     

     

    Δίνη

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Γ

    Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1994, από το όνειρο δυο φίλων να παίξουν μαζί μουσική. Μελέτησε -άλλοτε με δάσκαλο κι άλλοτε χωρίς- τραγούδι, κιθάρα, φλάουτο, φλογέρα και φυσαρμόνικα. Παράλληλα, ξεκίνησε να σκαρώνει και τα πρώτα της τραγούδια. ~ Βαφτίστηκε το 1999 εν όψει της πρώτης της ζωντανής εμφάνισης, σε μια μουσική σκηνή στον Πρ. Ηλία. Εμπλούτισε σύντομα τον ήχο της με τύμπανα και μπάσο και άρχισε να περνάει τα απογεύματά της ιδρώνοντας, σε ένα ημιυπόγειο στο Κερατσίνι. Πριν κληθεί να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα για δύο συνεχόμενες φορές (2001 και 2003), πρόλαβε να πραγματοποιήσει λίγες ηλεκτρικές, ζωντανές εμφανίσεις. ~ Το στρατιωτικό τελείωσε με σημαντικές απώλειες (μπάσο-τύμπανα) και η δίνη αποφάσισε ότι είναι ώρα να ασχοληθεί με τα κομμάτια της. Κλείστηκε στο στουντιάκι της, συγκέντρωσε το υλικό της και στρώθηκε στη δουλειά. Αρκετούς μήνες -και πειραματισμούς- αργότερα, βρέθηκε με ένα demo cd στα χέρια και την ικανοποίηση στο πρόσωπο. ~ Ακολούθησε μια περίοδος αναζήτησης και διαδοχικών αλλαγών, για να καταλήξει -με καινούργια τύμπανα και μπάσο- να ηχογραφεί την πρώτη της δισκογραφική δουλειά το καλοκαίρι του 2005. Τη χειμερινή περίοδο 2005-2006 πραγματοποίησε -στα διαλείμματα από την ηχογράφηση- μια σειρά από εμφανίσεις σε διάφορες σκηνές της Αθήνας. ~ Την άνοιξη του 2006 κλείνει ο κύκλος των ζωντανών εμφανίσεων και η δίνη καλείται για τρίτη φορά να φορέσει τα στρατιωτικά ρούχα. Το δισκογραφικό της πόνημα ολοκληρώνεται, τιτλοφορείται «Η ΒΡΟΧΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ» και κυκλοφορεί ανεξάρτητα από το Δεκέμβριο του 2006 σε επιλεγμένα δισκοπωλεία. ~ Μετά το τέλος της θητείας και έχοντας αποσπάσει απο τον Τύπο ιδιαίτερα καλές κριτικές για τη δουλειά της, η δίνη αρχίζει και πάλι να “στροβιλίζεται”, παρουσιάζοντας ζωντανά τη μουσική της.

    Δημήτρης Τσολακίδης - Φωνή, Φλάουτο, Ακουστική Κιθάρα
    Νίκος Σάτλας - Φωνή, Ακουστική Κιθάρα

     

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος ΓΔημήτρης Παπαγεωργιου

    Γεννήθηκα στις 10-8-1975 στην Άρτα.
    Θυμάμαι πάντα στο αυτοκίνητό του πατέρα μου πηγαίνοντας ατελείωτες εκδρομές να παίζουν Άξιον Εστί, Επιτάφιος, Ξαρχάκος, Μικρούτσικος, ρεμπέτικα επιλεγμένα και λαϊκά από τον “Πρόσφυγα” του Αγγελόπουλου μέχρι την “Χρυσή Καρδιά” του Τσιτσάνη.
    Όμως και ξένη μουσική της εποχής και τόσα άλλα, πάντα ποιοτικά και επιλεγμένα προσεχτικά απο τη μάνα μου όπως τώρα διαπιστώνω.
    Έτσι ήταν γεμάτη η καρδιά μου από μελωδίες και σπουδαίους στίχους αφού τίποτα δεν άφηνα να πέσει κάτω, κι ας ήμουν κάτω των δέκα..

    Ξεκίνησε η ενασχόλησή μου με τη μουσική από τα 5 μου, όταν ο πατέρας μου με έγραψε στο πνευματικό κέντρο τις Ελευσίνας στην κλασική κιθάρα αφού διαπίστωσε πως μπορούσα να ακούω και να παίζω ότι τραγούδι μου άρεσε. Στα 9 μου και χωρίς να έχω μάθει ούτε νότα στη θεωρία μουσικής μαθαίνοντας “κρυφά” πρακτικά να παίζω, με πιάνει ο δάσκαλος μου και από ντροπή σταματάω αφού πίστευα πως έκανα κάτι τρομερό. Ο καθηγητής μου έμεινε άφωνος συνειδητοποιώντας πως επί 4 χρόνια “ακούω” τόσο καλά τις ασκήσεις της κλασικής κιθάρας που του ζητάω να μου παίξει πρίν τις πάρω σπίτι που τις αποστηθίζω, τις προβάρω σπίτι και κάνω ότι διαβάζω κατά το μάθημα κοιτώντας το βιβλίο που ανάθεμα και αν καταλαβαίνω τι είναι όλα αυτά τα σημαδάκια! Αυτό συμβαίνει μέχρι και σήμερα βέβαια..

    Συνεχίζω φτιάχνοντας το πρώτο συγκρότημα στα 10 μου, τα «Δελφίνια» μαζί με τον φίλο Γιάννη Μιχαλόπουλο όπου και γράφω τα πρώτα μου τραγούδια και τα ηχογραφώ με αριστοτεχνικό τρόπο για την ηλικία μου αφού κατορθώνω να γράψω και να παίξω ένα αρμόνιο με ρυθμούς, την κιθάρα μου και τη φωνή του Γιάννη. Πάντα επηρεασμένος από το δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Όλα από χέρι καμένα» , κάτι αναπάντεχο για την ηλικία μου.

    Στα 12 παίζω ήδη μπάσο και κάνω φωνητικά σε σχήματα Heavy Metal, Ροκ ασταμάτητα και ηχογραφώ μαζί τους μιας και πρόκειται για σχήματα που αποτελούνταν από αρκετά μεγαλύτερους από μένα μουσικούς. Ένας εξ’ αυτών και ο Μάκης Πολυκανδριώτης, μεγάλος κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ σκηνής εκείνης της εποχής. Το demo μας “Twilight of the gods” φτάνει στη Νέα Υόρκη και γίνεται LP από τους “Obituary” , αξιολογότατο συγκρότημα επικού Metal με μεγάλη παρουσία στο χώρο έως και σήμερα.

    Στα 14 και αφού μου κάνουν δώρο μια συναυλία του Γ. Νταλάρα στο Ολυμπιακό στάδιο κατάλαβα με ποιο είδος ήθελα να ασχοληθώ και τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου.
    Έτσι φτιάχνω το πρώτο μου συγκρότημα ελληνικής μουσικής και δίνουμε κάποιες συναυλίες.
    Σε κάποια από αυτές μου γίνεται πρόταση για την πρώτη μου δουλειά σε νυχτερινό μαγαζί και έτσι στα 15 μου είμαι πια στο χώρο και δουλεύω κάθε βράδυ παράλληλα με το σχολείο μου σε τοπικό Piano Bar, το Galaxy στην Ελευσίνα.
    Το ίδιο καλοκαίρι παίζω στις Σπέτσες, τον επόμενο χειμώνα πια στην Αθήνα, στον Αρδηττό κ.λπ. Τα πρώτα χρόνια περνάνε σε Piano Bar που ήταν τόσο της μόδας με αποκορύφωμα τα 4 χρόνια στο La Notte και όλα τα τότε στέκια του Κολωνακίου.
    Παράλληλα τελειώνω και το τεχνικό Λύκειο στο τμήμα Τεχνικών Υπολογιστών με τα χίλια ζόρια αφού η βραδινή κούραση υπερνικά το πνεύμα..
    Παράλληλα πάντα προσπαθώ με τις εταιρίες και γράφω τα τραγούδια μου μέχρι και τα 19 μου όπου και αδιαφορώ πια.
    Το 1998 αλλάζω πορεία και δουλεύω πια μόνο σε χώρους όπου μπορούν να υποστηρίξουν την καλή μουσική, με φίλους και καλούς συνεργάτες προσπαθώντας να γίνω καλύτερος και να κατανοήσω τους νόμους και τα ψιλά γράμματα της δουλειάς αυτής που είναι τόσο δύσκολη και περίπλοκη.

    Έτσι φτάνουμε στο σήμερα με την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή γεμάτη από μουσική, ταξίδια, ηχογραφήσεις και τόσα άλλα και το μουσικό διαγωνισμό του Musicheaven και το “Μού’ παν τα πουλιά” να παίρνει τη δεύτερη θέση.

    Δεν θα γράψω για συνεργασίες με καταξιωμένους του χώρου, έχω ξεπεράσει το στάδιο του να καμαρώνω για αυτές μιας και οι περισσότεροι πια από αυτούς πρόδωσαν όπως εμένα και άλλους τόσους που στερήθηκαν για να υποστηρίξουν το έντεχνο και το καλό λαϊκό τραγούδι. Εκείνοι οι “καταξιωμένοι” κάνουν πια τα πάντα για να μείνουν στο προσκήνιο με τρόπους γελοίους και φτηνούς.
    Θα προτιμούσα να μείνω στις συνεργασίες μου με φίλους και συνεργάτες
    όπως ο Αργύρης Ντίνας και ο Κώστας Τσέκκας (τα σπουδαιότερα νέα μπουζούκια του χώρου), το Ρωμαίο Δημήτρη (τίσως ο πιο σπουδαίος ακκορντεονίστας σήμερα) και τόσοι άλλοι που ακόμα παλεύουν όπως και εγώ για να μη βουλιάξει η Ελληνική μουσική.

     

     

    Πάνος ΚολιάςΤα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Γ

    Ο Πάνος Κολιάς γεννηθηκε στις 15 Αυγουστου 1968.

    Μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας μέχρι το 1981 που εγκαταστάθηκε στα Γιάννενα απο οπου και η καταγωγή  του.

    Σε ηλικία 10 χρονών άρχισε να μαθαίνει  ακκορντεόν με το οπόιο συμμετείχε σε  διάφορα ρεμπετικα και έντεχνα σχήματα  από το '83 ως το 85. Παραλληλα πήρε μαθήματα πιάνου και  θεωρητικών στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων ενώ έμαθε αυτοδίδακτα  Κιθάρα.

    Άρχισε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια το 1986  και ξεκίνησε να δουλέυει σαν  επαγγελματίας μουσικός (πιάνο) το 1987. Σπούδασε Αρμονία και  Αντίστιξη στη Μουσικη Σχολή Αγίας  Παρασκευής στην Αθηνα και συνέχισε να δουλευει σαν μουσικός σε  Μπουατ, Πιανο Μπαρ, Ταβερνες στη Αθήνα και σε διάφορα νησιά. Ολο αυτό το  διάστημα συνέθετε τραγουδια και  μουσική για πιάνο και επιχείρησε μερικές δισκογραφικές συνεργασίες που δεν ευδοκίμησαν.

    Το 1991 μετακόμισε στο Αμβουργο της Γερμανίας οπου ζει μέχρι σήμερα. Εκεί  συνέχισε τις μουσικές του σπουδες μεχρι το πτυχίο Φούγκας. Συμμετείχε σε  διάφορα συγροτηματα Ηard Rock (Châlice) και  Ελληνικής μουσικής (The Athenians). Ηχογράφησε και κυκλοφόρησε με τους  Châlice 2 CD  (πλήκτρα, ακκορντεον, πιανο) συνυπογράφοντας και  μερικά από τα τραγούδια. Έχει παίξει support για τους ASIA, Steve Lukather and the Los Lobotomys, Alana Miles, etc.
    Συνέχισε να δουλευει σαν μουσικός  σε συναυλιες και σε στουντιο μεχρι το 1997 και παραλληλα σαν τεχνικός ήχου,  τεχνικός διευθυντής σε μια αιθουσα
    συναυλιων και συγραφεας τεχνικών  αρθρων για synthesizer.
    Το '98 άρχισε να δουλευει στην  εταιρια EMAGIC  και αργότερα στην APPLE σαν διευθυντης του τμηματος ελεγχου  ποιοτητας.
    Το 2004 συμμετείχε στο 2ο διαγωνισμο  συνθεσης του Ωδείου Φουντουλη και πήρε το 3ο βραβειο στο διαγωνισμό  τραγουδιου με το τραγούδι "Αντινομία"
    και το Β' Έπαινο στη κατηγορια συνθεση  για σολο όργανο με το πρελουδιο για πιάνο "February". Το 2007 επιμελήθηκε και ενορχήστρωσε το δίσκο  "Μια καληνυχτα  γλυκεια" που κυκλοφόρησε απο την  εταιρια ΑΚΡΟΑΣΗ. Το 2008 συμμετείχε στον διαγωνισμο τραγουδιου του MusicHeaven οπου πήρε την 6η θεση με το τραγουδι  "Λόγια και Εικόνες"

     

    ΜΕΤΕΩΡΟΝΤα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Γ

    Ένα μελωδικό συγκρότημα με δυνατή φωνή και όραμα

    Δημιουργηθήκαμε άνοιξη του 2002 . Καλοκαίρι του 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο CD μας κάτω από τον τίτλο «ΠΡΙΝ ΑΠ΄ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ΄ ΤΟ ΥΣΤΕΡΑ» . Συναυλίες από εδώ κι εκεί στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας με σκοπό να φέρουμε όσο περισσότερο χρώμα στο ροκ που μας αρέσει να παίζουμε και να προβάλλουμε έναν κόσμο ποικίλο, αγεωμέτρητο, ευφάνταστο ακόμα και χαοτικό αλλά και πάντα ευαίσθητο.
    Αυτό το διάστημα οι ΜΕΤΕΩΡΟΝ δουλεύουν πνευματικά και σωματικά για τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους και είναι έτοιμοι να χρωματίσουν με ουράνια τόξα τις συναυλιακές νύχτες της πόλης μας και όχι μόνο.
    Οι τέσσερις πόλοι της αντέννας:
    ΑΝΔΡΕΑΣ Ε. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ >> κιθάρες , ήχοι , φωνητικά
    ΦΩΤΗΣ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ >> ντραμς , κρουστά , φωνητικά
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΟΡΓΙΑΣ >> μπάσο , φωνητικά
    ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ >> τραγούδι

     

    BlueRise

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος ΓΟι BlueRise δημιουργηθήκαν στις αρχές Μαρτίου του 2009 με αφορμή την έντονη μουσική διάθεση όλων μας να συμπράξουμε μουσικά!Ετσι λοιπόν παλιοί φίλοι αλλά και νέα πρόσωπα αποφασίσαμε να κάνουμε πράξη το «θέλω» μας και να ταξιδεύουμε παρέα όλοι μαζί στο μουσικό όνειρο!Το ύφος μας θα λέγαμε ότι δεν θέλουμε να το ορίσουμε γιατί η μουσική είναι κάτι το μαγικό και έχει πολλές πτυχές!Ετσι θα μπορούσαμε να πούμε απλά ότι κινούμαστε σε διάφορα είδη προς το παρόν όπως Ελληνικό Ρόκ,Εντεχνο,Ξένο Ροκ,Blues,Country music και ότι άλλο μας ξαφνιάζει ευχάριστα και είναι της… “στιγμής”!Η μουσική για εμάς δεν είναι κάτι που το ορίζουμε και έτσι θα συνεχίζουμε να υπάρχουμε όσο θα υπάρχουν Τραγούδια, παρέα, καλή διάθεση και φαντασία!

    Τα μέλη του συγκροτήματος είναι:
    1.Βασίλης Αντωνόπουλος - Ηλεκτορακουστική Κιθάρα,Φωνητικά
    2.Καρολίνα Γιαννακοπούλου - Φωνητικά
    3.Πάνος Μπίρμπας - Ηλεκτρική Κιθάρα με βύσμα
    4.Γιάννης Μαρίνης -Πλήκτρα
    5.Κώστας Καρώνης -Τύμπανα
    6.Χρήστος Ταπραντζής -Ηλεκτρικό Μπάσο

     

     

     

    Rivera band

    rivera - ηλεκτρικη
    antreas_dr - ντραμς
    pavlopoulos - μπασο
    Termite - πληκτρα
    Βαγγέλης - φωνη

    Οταν ο antreas_dr εστειλε μηνυμα στον rivera... αν κανεις κατι με ποζεριες ειμαι μεσα... αμεσως ο rivera εβαλε αγγελιες για τα υπολοιπα μελη και τελικα απαντησαν παλι οι γνωστοι του... pavlopoulos, termite.. και οταν χρειαστηκε να βρεθει η φωνη... η λυση ηταν μια.. ο παλιος και πολυ καλος συνεργατης και τραγουδιστης ο Βαγγελης.

     

     

    Parateristas

    Τα συγκροτήματα του 5ου Live - Μέρος Γ

    Φτωχός και μονος balladboy!

     





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #18314   /   22.04.2009, 01:32   /   Αναφορά
    Ο ένας καλύτερος από τον άλλο!!Συμπτωματικά,τους έχω ακούσει όλους επι σκηνής.Ανυπομονώ να έρθει εκείνη η μέρα,να απολαυσουμε όλα τα μουσικά σχήματα!
    Administrator
    #18315   /   22.04.2009, 14:32   /   Αναφορά
    Το 5ο Live είναι η αφορμή να σχηματιστούν αρκετές από τις μπάντες που βλέπετε, κάποιοι να γίνουν φίλοι, να γράψουν μαζί τραγούδια και να μας τα παρουσιάσουν.



    Δίπλα τους, συγκροτήματα που μετρούν αρκετά χρόνια ζωής και άλλα που έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες. Για μένα το live είναι πολύ ενδιαφέρον και μακάρι οι υποχρεώσεις εκείνης της ημέρας να με αφήσουν να το ζήσω :)



    Τα λέμε την Κυριακή, στις 19:00.
    #18317   /   22.04.2009, 17:24
    oh yeah, θα γελασουμε τρελλα με τα φευγια κ θα απολαυσουμε μουσικη ομως.

    #18323   /   23.04.2009, 10:48
    Δέν σταματάς μ'αυτό το θέμα pls;



    Πρόσεξε μήν καταλήξουμε να γελάσουμε μαζί σου τελικά....






    Administrator
    #18325   /   23.04.2009, 11:44
    Απαράδεκτη η συμπεριφορά σου bourdouba. Είπες τη γνώμη σου στο Α Μέρος, οκ. Η επιμονή σου όμως δείχνει εμπάθεια και ανατρέπει τα προηγούμενα επιχειρήματά σου. Ας είναι...

    #18327   /   23.04.2009, 12:58
    Απλα λεω τη γνωμη μου αλλα κ εσεις θα γινετε ως διοργανωτες πολυ ρομπα που αφηνετε να παιξει ενα τετοιο γκρουπ που βασικα πραγματα τα αγνοει. Μακαρι να ειμαι εγω ο κακος και οχι να ακουγοντε μουρμουρες τοσο για το γκρουπ οσο κ για τους διοργανωτες. Γιατι καλυτερα να ειμαι εγω μονο να κοροιδευω το γκρουπ μπας κ στρωθει κ γινει ως πρεπει παρα να μουρμουρα ο κοσμος κ να τους κοπουν τα φτερα.

    Administrator
    #18328   /   23.04.2009, 13:13
    Ωραία, το είπες μία-δύο. Τώρα τι ακριβώς προσφέρεις που το επαναλαμβάνεις, πέρα από το οτι κάνεις εντύπωση;

    #18329   /   23.04.2009, 13:37
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΝΑ ΠΩ ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ...ΜΟΝΟ ΕΝΑ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΩ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ...Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΠΑΡΑΠΕΜΤΙΚΟ?

    #18331   /   23.04.2009, 15:03
    Δε μπορω να σταματησω γιατι ειμαι κομματια διαολε :)

    #18336   /   24.04.2009, 13:35


    Θα το ήθελα πολύ να βρίσκομαι μεθαύριο στην Αυλαία, για να δω ένα σωρό παιδιά, με τα οποία επικοινωνούμε μέσω του φόρουμ, να ανεβαίνουν στη σκηνή και να παίζουν τις μουσικές τους .... Δυστυχώς, όμως, λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ ....



    Όσοι πάτε στο Μιουζικχέβεν λάιβ απολαύστε όσο μπορείτε περισσότερο τη "μουσική πανδαισία" που σάς περιμένει : Ένα σωρό μουσικοί και ένα σωρό μουσικές θα "παρελάσουν" από τη σκηνή της Αυλαίας, που σημαίνει ότι το μεθαυριανό event είναι από αυτά που δεν βρίσκουμε εύκολα μπροστά μας .... Επίσης, χειροκροτήστε και εκ μέρους ημών που θα λείπουμε τους συμφορουμίτες που θα ανέβουν στη σκηνή να παίξουν τις μουσικές τους .... Χειροκροτήστε τους ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ .... Άλλωστε εδώ στο Μιούζικ Χέβεν δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας .... Αντιθέτως, έχουμε κάτι κοινό που μάς ενώνει όλους : Τη βαθιά και αληθινή αγάπη μας για τη μουσική .......