ελληνική μουσική
292 online   ·  203.496 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

Αποστολή στο Παρίσι: Paul McCartney

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας εντυπώσεις και οπτικοακουστικό υλικό από τη συναυλία του Paul McCartney στο Παρίσι, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αποστολή στο Παρίσι: Paul McCartney

Γράφει ο Γιώργος (jorge)298 άρθρα στο MusicHeaven
O Jorge είναι ο ιδρυτής του MusicHeaven. Είναι Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Δίκτυα, έχει σπουδάσει κιθάρα, έχει παίξει κιθαρίστας σε μικρά σχήματα στην Πάτρα και την Αθήνα, ενώ του αρέσουν το τένις, η τεντούρα, το πο...
Τετάρτη 06 Ιανουαρίου 2010

Τα επαγγελματικά ταξίδια σου προσφέρουν μερικές φορές μοναδικές ευκαιρίες. Έτσι, όταν εμφανίστηκε στην οθόνη μου οτι την ίδια μέρα του meeting θα βρίσκεται για συναυλία στην πόλη ο Paul McCartney, πάτησα κατευθείαν το "Buy Ticket".

Αποτέλεσμα ήταν να το πληρώσω 3 φορές πιο ακριβά, μια και η συναυλία ήταν ήδη sold-out και εισιτήρια είχαν μόνο κάποια πρακτορεία στην ...Ολλανδία.

Όμως "μια φορά τα βλέπεις αυτά στη ζωή σου", σκέφτηκα.

Το εισιτήριο για τη συναυλία ήρθε ταχυδρομικώς στην ώρα του και κατέλαβε τη θέση του μέσα στο χαρτοφύλακά, σε χειραποσκευή παρακαλώ, μη τυχόν και χαθεί η βαλίτσα.

Ο χαρτοφύλακας κάποια στιγμή άνοιξε, το εισιτήριο βγήκε και το Μετρό με έφερε έξω από το Palais de Bercy, ένα γήπεδο χωρητικότητας 18.000 ανθρώπων. Όσοι ασχολούνται με τα σπορ, ίσως το θυμούνται από την fake τάπα του Βράνκοβιτς και τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο που πήρε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού το 1996.

Η αφίσα έξω από το γήπεδο. Δεν υπήρχαν πάνω από 10-20 και μόνο γύρω από το στάδιο. Στο κέντρο του Παρισιού, δεν είδα ούτε μία.
Η αφίσα έξω από το γήπεδο. Δεν υπήρχαν πάνω από 10-20 και μόνο γύρω από το στάδιο. Στο κέντρο του Παρισιού, δεν είδα ούτε μία.

Φτάνοντας έξω από το γήπεδο, δεν πίστευα στα μάτια μου. Μια ατελείωτη ουρά, ξεκινούσε από την - κλειστή ακόμα - είσοδο της αρένας και έφτανε πάλι εκεί, περνώντας όμως μέσα από ένα ...μεγάλο πάρκο.

Ένα μικρό κομμάτι της ουράς
Ένα μικρό κομμάτι της ουράς

Η σκηνή θα μπορούσε να προκαλέσει αγανάκτηση, ειδικά χειμώνα.

Έφερα όμως στο μυαλό μου εικόνες από Ελλάδα, όπου δεν γίνεται ποτέ ουρά και όλοι συνωστίζονται έξω από τις θύρες, σε σχήμα κακοσχηματισμένου τριγώνου, να σε σπρώχνουν, να φωνάζουν...

Εκεί δεν υπήρχε τίποτα απ' αυτά, κι ας καθυστέρησε 1,5 ώρα η συναυλία, κι ας έκανε κρύο. Υπήρχε ουρά, χαλαρή, με αποστάσεις ο ένας από τον άλλον. Ασφαλώς και υπήρχαν διαμαρτυρίες, αλλά ο καθένας στον διπλανό του, υπό μορφή συζήτησης.

Η ουρά έξω από το γήπεδο. Ούτε μπουλούκι, ούτε πανικός. Τάξη.
Η ουρά έξω από το γήπεδο. Ούτε μπουλούκι, ούτε πανικός. Τάξη.

Μέσα η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Γεμάτες οι κερκίδες, με ελεύθερες τις σκάλες. Παντού κιόσκια να πάρεις μπύρα, χωρίς ουρές ή αναμονή. Και υπήρχε σεβασμός στο χώρο. Κανείς δεν άφηνε άδεια μπύρα κάτω. Ή την κρατούσαν στο χέρι ή την πετούσαν στους κάδους που υπήρχαν. Σεβασμός στο χώρο είπαμε.

Λίγο πριν την έναρξη, οι Γάλλοι έχουν στραμμένα τα μάτια τους προς τους επισήμους που έμπαιναν εκείνη τη στιγμή.
Λίγο πριν την έναρξη, οι Γάλλοι έχουν στραμμένα τα μάτια τους προς τους επισήμους που έμπαιναν εκείνη τη στιγμή.

 

Video: Η έξοδος στη σκηνή


Από την ώρα που ξεκίνησε η συναυλία, δεν πήρα στιγμή τα μάτια μου από τη σκηνή. Περίμενα ένα Paul McCartney γερασμένο, που θα έκανε ίσα-ίσα 1,5 ώρα πρόγραμμα, με διάλειμμα, αφήνοντας τον κόσμο να τραγουδάει. Κοινώς "αρπαχτούλα".

Μετά τη συναυλία, ενιωσα τόσο ένοχος, μα τόσο ένοχος για αυτές τις σκέψεις.

Ο άνθρωπος έπαιξε 3 ώρες παρά δέκα λεπτά! Συνέχεια! Χωρίς διάλειμμα. Χωρίς να δώσει σε κανέναν άλλο το μικρόφωνο. Τραγουδούσε μόνο αυτός. Όλα τα ρεφρέν, όλα τα κουπλέ. Ακόμα και ανάμεσα στα τραγούδια, ο 67χρονος Paul έκανε παιχνίδια κι έλεγε ιστορίες. Μόνος του ο κόσμος, τραγούδησε μόνο σε 2-3 στιγμές (βλ.videos)

Video: Παίζοντας με τον κόσμο


Έπαιξε ακουστική κιθάρα, μπάντζο, ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο και βέβαια πιάνο. Ατελείωτος, εκφραστικότατος. Και έκανε και 2 encore, που το καθένα περιελάμβανε 3 τραγούδια.

Σύνολο τραγουδιών 36!

1. Magical Mystery Tour
2. Drive My Car
3. Jet
4. Only Mama Knows
5. Flaming Pie
6. Got To Get You Into My Life
7. Let Me Roll It / Foxy Lady
8. Highway
9. The Long and Winding Road
10. (I Want to) Come Home
11. My Love
12. Blackbird
13. Here Today
14. Dance Tonight
15. And I Love Her
16. Mrs Vandebilt
17. Michelle
18. Eleanor Rigby
19. Band on the Run
20. Ob-La-Di, Ob-La-Da
21. Sing the Changes
22. Back in the U.S.S.R.
23. Something
24. I've Got a Feeling
25. Paperback Writer
26. A Day in the Life / Give Peace A Chance
27. Let It Be
28. Live and Let Die
29. Hey Jude

Encore:
30. Day Tripper
31. Lady Madonna
32. Get Back

Encore 2:
33. Yesterday
34. Helter Skelter
35. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Reprise)
36. The End

Πιο συγκινητικές στιγμές, οι 2 αφιερώσεις για τους 2 Beatles που δεν υπάρχουν πια. Στον John Lennon ο Paul McCartney αφιέρωσε το τραγούδι Here Today και στον George Harisson το Something. Χωρίς όμως δακρύβρεχτα λόγια, χωρίς τη μιζέρια της απώλειας. Όλη η συναυλία ήταν ένα πάρτυ και ο John και ο George "ήταν" κι αυτοί εκεί.

Video: Here Today (for John Lennon)Video: Something (for George Harisson)

 

Αποστολή στο Παρίσι: Paul McCartney

Αποστολή στο Παρίσι: Paul McCartney

Αποστολή στο Παρίσι: Paul McCartney

Το σκηνικό περιελάμβανε μια τεράστια οθόνη που έπιανε όλη τη σκηνή, που έπαιζε συνεχώς είτε βίντεο είτε εφέ. Ο ήχος ήταν απίστευτος. Αντήχηση καμία. Παραμόρφωση ούτε στο ελάχιστο. Μικροφωνισμός δεν ακούστηκε ούτε millisecond. Και όλα αυτά σε κλειστό χώρο. Τι να λέμε. Το είπε ο ίδιος ο Paul McCartney προς το τέλος: "The best crew in the world".

Δε θα σας κουράσω με άλλα λόγια και θα σας αφήσω να δείτε τα video και τις φωτογραφίες. Ήταν η συναυλία που θα θυμάμαι μια ζωή και νιώθω τόσο τυχερός που ήμουν εκεί, το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου 2009.

O Paul τραγουδάει το Come Home που έγραψε για τη νέα ταινία του Al Pacino Everybody
O Paul τραγουδάει το Come Home που έγραψε για τη νέα ταινία του Al Pacino Everybody's Fine.

Αποστολή στο Παρίσι: Paul McCartney

Αποστολή στο Παρίσι: Paul McCartney

Video: The Long and Winding Road
Video: Blackbird
Video: And I Love Her
Video: MichelleVideo: Eleanor RigbyVideo: Give Peace a ChanceVideo: Let it BeVideo: Hey Jude (Part 1)Video: Hey Jude (ο κόσμος τραγουδά)Video: Live and Let Die (δείτε την ...έκρηξη)Video: Ob La Di, Ob La Da (πάρτυ!)

Tags
Μουσικά Είδη:DanceΚαλλιτέχνες:George HarissonJohn LennonPaul McCartneyMadonnaΜουσικά Όργανα:κιθάραακουστική κιθάρα


Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (30)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

rollinngstone Chat
Σολίστ
#19460   /   06.01.2010, 18:59   /   Αναφορά
Έτσι όπως τα περιγράφετε και σε συνδυασμό με τα video, πολύ θα ήθελα να βρισκόμουν στη συναυλεία!!
Moonchild92 Chat
Φθασμένος
#19461   /   06.01.2010, 19:10   /   Αναφορά
Απίστευτη, ολοζώντανη περιγραφή, ήταν λες και ήμουν και γω εκεί!Μπορώ να πω πάντως ότι ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ......!
kwstasagas Chat
MusicHeaven Guru
#19462   /   06.01.2010, 19:40
Ευχαριστούμε πολύ - πολύ jorge για την περιγραφή !!!36 τραγούδια !!!! Μωρέ μπράβο !!!! Αν και ... με τόση ιστορία που έχει πίσω του ο sir Paul, 36 τραγούδια δεν είναι παρά ένα μικρό μέρος της .....
sympetheros Chat
Φθασμένος
#19463   /   06.01.2010, 20:05   /   Αναφορά
Είναι πραγματικά τυχερός όποιος βλέπει live τοσο σπουδαίους μουσικούς και μάλιστα χωρίς καμμία διαθεση αρπαχτής όπως έγραψες στο άρθρο jorge!

O PaulMcCartney υπήρξε ο αγαπημένος μου beatle και μέχρι σήμερα παραμένει μουσικά συνεπέστατος!

Πάντα τέτοια!
Orfeus Chat
Μουσικοπαραδεισένιος
#19465   /   06.01.2010, 23:18   /   Αναφορά
Δεν είναι/ήταν ο αγαπημένος μου Beatle, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σπουδαίος. Έχει ανακοινώσει ότι αυτή είναι η τελευταία του περιοδεία και ότι θα αποσυρθεί.Μας αφήνει όμως μία τεράστια κληρονομιά! Sir Paul, τα σέβη μου...Administrator
jorge Chat
Musantiquus
#19466   /   07.01.2010, 00:31
Πάντως, η τελευταία του κουβέντα πριν φύγει ήταν: See you next time Paris !!

Administrator
jorge Chat
Musantiquus
#19468   /   07.01.2010, 00:32   /   Αναφορά
Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά, νιώθω πολύ ωραία που μοιράζομαι την εμπειρία. Να είστε καλά.
CHE Chat
Βετεράνος
#19469   /   07.01.2010, 06:50   /   Αναφορά
Αναμφισβήτητα από τις καλύτερες -αν όχι η καλύτερη- περιγραφές που έχω διαβάσει ποτέ για live. Η προσφορά του Paul McCartney στο μουσικό γίγνεσθαι είναι αναμφισβήτητη. Ο σεβασμός όμως που δείχνει στο κοινό του είναι πράγματι αξιοθαύμαστος. Παρά την ηλικία του αλλά και την ιστορία του, καθότι άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες κάνουν κυριολεκτικά αρπαχτές, έκανε αυτό που κάθε σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος πρέπει να κάνει. Μπράβο του λοιπόν.

Jorge, πραγματικά μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, από αυτές που μπορείς να διηγείσαι στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου που θα ακούν αυτό το όνομα ως θρύλο. Εσύ όμως ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ! Σε συγχαίρω γιατί δεν ''κόμπιασες'' αλλά αντιθέτως αγόρασες εισιτήριο έστω και 3 φορές πιο ακριβά! Αυτές οι ευκαιρίες παρουσιάζονται από καμία έως μία φορά στη ζωή σου. Ή την αρπάζεις ή τη χάνεις... Μπράβο, λοιπόν, και συγχαρητήρια για την ζουμερή, ξεκούραστη και ουσιαστική περιγραφή.
kwstasagas Chat
MusicHeaven Guru
#19470   /   07.01.2010, 10:49
Εγώ ευχαριστήθηκα που είδα το βιντεάκι :"Video: Ob La Di, Ob La Da (πάρτυ!)"

Ω ναι, αυτό το γλυκύτατο τραγούδι, που ακόμα και μετά από 45 σχεδόν χρόνια ακούγεται τόσο φρέσκο, τόσο ζωντανό, τόσο "σημερινό", το ερμηνεύει στο βίντεο ένας από τους δημιουργούς του .... Διότι πριν μερικές εβδομάδες το άκουσα σε .... ελληνική βερσιόν [δλδ με .... ελληνικούς στίχους] από τον Διονύση Σαββόπουλο στο ΠΑΛΛΑΣ και .... ξενέρωσα αρκούντως [ζητώ ειλικρινά συγγνώμη κύριε Σαββόπουλε .... ] .....

MariannaLappa Chat
Συγχορδία Ματζόρε
#19471   /   07.01.2010, 13:59   /   Αναφορά
Αχ, πρέπει να ήταν σίγουρα πολύ ωραία η συναυλία...!
PARATERISTAS Chat
Συγχορδία Ματζόρε
#19472   /   07.01.2010, 15:40
Το καλυτερο ΔΩΡΟ μαε εκανες Χορχε...Να σαι καλα,να την θυμασαι παντα την συναυλια που ειδες...κι αν ενιωσες εκεινη την συγκινηση που βγαινει,να ξερεις ανεβαινεις και ως ΟΝΤΟΤΗΤΑ...Καταλαβαινεις νομιζω....Σε ευχαριστουμε

Administrator
jorge Chat
Musantiquus
#19479   /   08.01.2010, 02:03
Κάθε καλή συναυλία μας κάνει καλύτερους Paraterista, σίγουρα. Όλους.

bouzos Chat
Συγχορδία Ματζόρε
#19473   /   07.01.2010, 17:26   /   Αναφορά
Poly omorfi perigrafi (trés bon article !),eixes poly tyxi pàntos pou vrikes to eisitirio!!

Kryo eipes é?? tora na deis ti kànei !!! :-)

Merci gia ta video-clips !
ngiamalis Chat
Βασική Νότα
#19474   /   07.01.2010, 18:32   /   Αναφορά
Αγαπητέ Γιώργο όλη η παρουσίαση είναι ένα καταπληκτικό δείγμα διδασκαλίας για τους μαθητές μας. Ένα ωραίο μάθημα με θέμα 'Ενα ταξίδι στην μουσική των Beatles με οδηγό τον Paul McCartney . Σε ευχαριστούμε για την όμορφη παρουσίαση!
Administrator
jorge Chat
Musantiquus
#19480   /   08.01.2010, 02:04
Χαίρομαι πολύ Νίκο, θα περιμένω εντυπώσεις από τους μαθητές σου :) Ευχαριστώ που σχολίασες.

geopet81 Chat
Περαστική Νότα
#19475   /   07.01.2010, 18:59   /   Αναφορά
Polu wraia i parousiasi...Se kanei na anapoleis diafora...Tous Beatles, ton Paul...kai...fusika tin arxi tis autokratorias tou Pao stin Eurwpi me tin autokratoriki tapa tou Vrancovic (5 eurwpaika gia ton pio petuximeno Elliniko sullogo) ...Kai ta videoz polu wraia episis...Niceeeeeee:)))
beatlus Chat
MusicHeaven Guru
#19476   /   07.01.2010, 21:34   /   Αναφορά
Το να βρεθείς θεατής σε μία από τις συναυλίες του Paul McCartney είναι σαν να παρακολουθείς... ντοκιμαντέρ για ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας. Να είσαι καλά Γιώργο για όσα μας... έφερες από το Παρίσι! Είναι και δική μου πολύ μεγάλη επιθυμία να κάνω ό,τι έκανες:-)Y.Γ. Μακάρι να συνεχίσει για λίγο ακόμα. Στην Ελλάδα γιατί δεν γίνεται να έρθει; Δηλαδή, τί περιμένουν οι ειδικοί;
Administrator
jorge Chat
Musantiquus
#19481   /   08.01.2010, 02:05
Έχω ένα DVD για σένα, θα σε περιμένω να το δούμε όπως έχουμε πει.

spiroos Chat
MusicHeaven Guru
#19477   /   07.01.2010, 22:50   /   Αναφορά
Απόλαυση. Λόγος, εικόνα, ήχος. Ευλογημένο διαδίκτυο για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.Σε ευχαριστούμε jorge
Administrator
jorge Chat
Musantiquus
#19482   /   08.01.2010, 02:13
Στα 'λεγα πριν λίγες μέρες πάτερ Σπύριδωνα. Καλά και τα έντυπα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έχανε. Και το άρθρο δεν θα συμπληρωνόταν από τα τιμητικά σχόλιά τα δικά σου και των υπολοίπων μελών... Ευλογημένο λοιπόν το internet.

left Chat
Βασική Νότα
#19483   /   08.01.2010, 03:45   /   Αναφορά
JORGE, συγχαρητήρια, για την καταπληκτική σου περιγραφή, αλλά κυρίως για το ότι σε ευλόγησε ο Θεός να είσαι ΕΚΕΙ. Μου τάλεγες προφορικά ,αλλά δεν φανταζόμουν ότι μέσα από τα βίντεο θα ξαναθυμόμουν , με τόση συγκίνηση, τα νειάτα μου, όταν γύρω στα 1964-1965 "ανακάλυπτα " τη μαγική μουσική των Μπήτλς. Τα βιβλία μου παντού έγραφαν ΤΗΕ BEATLES και οι συμμαθητές με κορόϊδευαν τί βρίσκω , επιτέλους, σ' αυτές τις κραυγές του " twist and shout ". Η μουσική τους με σημάδεψε για πάντα. Μαζί με τους Rolling Stones ήσαν, τότε, η επανάσταση για τη ροκ μουσική. Χαίρομαι που το ένστικτό μου επαληθεύτηκε σύντομα με την τεράστια επιτυχία τους, με την τόσο ποιοτική δουλειά τους.

Συγκινούμαι και για το ότι νέοι άνθρωποι, γνώστες και μη της Μουσικής αναγνωρίζουν την αξία τους και ακόμη και σήμερα γεμίζουν στάδια για ν΄ακούσουν τον Πωλ, το πιό ποιοτικό μέλος τους, που ακόμη και σήμερα παραμένει φωνητικά ανέγγιχτος απ το χρόνο. Είχε όμως εξ ίσου καλούς συνεργάτες και κυρίως τους John και George, που δυστυχώς "έφυγαν" νωρίς.

Τέλος , πιστεύω , ότι τα ... γονίδια πολλές φορές ... δεν κάνουν λάθος !!!

Να είσαι πάντα καλά.Υ.Γ. Οι γονείς και οι παντός είδους Δάσκαλοι ( Δημοτικών, Γυμνασίων , Λυκείων, Ωδείων κ.λ.π ) ας διδάξουν στα παιδιά τους και στους μαθητές τους ΑΥΤΟ το κείμενο του JORGE, όσον αφορά την ΤΑΞΗ-ΟΥΡΑ, το ΣΕΒΑΣΜΟ του ΧΩΡΟΥ ( απορρίματα, διάδρομοι στις εξέδρες κ.λ.π.) , μπας και γίνουμε κι εμείς ...κάποτε πραγματικοί ... Ευρωπαίοι. Η καλλιέργεια αποκτάται από μικρή ηλικία, νομίζω.
KIT_KAT Chat
Φθασμένος
#19485   /   08.01.2010, 11:24
Και το σεβασμό του καλλιτέχνη (τόσο φτασμένου) προς αυτούς που πλήρωσαν και ήρθαν να τον ακούσουν, να συμπληρώσω (αν και για το συγκεκριμένο ίσως να τα έδινε ο κόσμος ακόμα κι αν ήταν να ακούσει έστω και ένα μόνο τραγούδι του...) Σημαντικό το ότι έμεινε στη σκηνή τόσο πολύ και μόνος, χόρχε καταλαβαίνεις πώς σε ζηλεύουμε (σχεδόν?) όλοι εδώ μέσα... :)

ilio Chat
MusicHeaven Guru
#19486   /   08.01.2010, 12:22
Εντελώς συμπτωματικά μόλις τελείωσα την ανάγνωση περιοδικού που αφορούσε τους Beatles , το οποίο δόθηκε την περασμένη Κυριακή με την Καθημερινή, σε συνεργασία με τους Times του Λονδίνου. Είχε έναν πολύ ενδιαφέρον,αναλυτικό και ολοκληρωμένο οδηγό της δισκογραφίας και της πορείας τους γενικότερα.Και μετά......Μετά πέφτω πάνω στο άρθρο σου που μου προσέφερε το οπτικοακουστικό υλικό που ζητούσα για να συμπληρωθεί η αναδρομή

στην μουσική των Beatles!!

Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτήν την μοναδική εμπειρία!!

Ναι σε ζηλέψαμε όλοι αλλά πάλι καλά που ήσουν εκεί και έτσι μπορέσαμε

μέσα από εσένα και την ολοζώντανη περιγραφή σου να "δούμε" και να "ακούσουμε " ένα κομμάτι από την παγκόσμια ιστορία της μουσικής,της καλής μουσικής!

Ο Paul Mc Cartney τιμά τη μουσική και το κοινό και αυτό τα λέει όλα νομίζω και ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα για πολλούς καλλιτέχνες.υ.γ ελπίζω να προμηθεύτηκες τον οδηγό αν και δεν σου χρειάζετα μάλλονι... ;-)
SouLRocK Chat
Φθασμένος
#19490   /   09.01.2010, 02:59
για να μη γράφω τα ίδια, περίπου το ίδιο σχόλιο με της ilio ήθελα να κάνω και εγώ.διάβασα τον "σκαθαρ-ό-δηγό" από την καθημερινή και είδα το αφιέρωμα-περιγραφή της συναυλίας.σε ζηλεύω γιατί αν και ο McCartney δεν ήταν ο αγαπημένος μου beatle, ουτε κολλάω με τις ώρες με τη μουσική τους, είναι μια συναυλία που αξίζει -αν αρπάξεις την ευκαιρία- να πας μια φορα στη ζωή σου!!!

alkyoni Chat
MusicHeaven Guru
#19487   /   08.01.2010, 17:24   /   Αναφορά
Ειμασταν κι εμεις εκει.... thanks to you Jorge! :)

Σ' ευχαριστουμε για την πολυ ζωντανη ανταποκριση και περιγραφη των οσων ειδες κι ακουσες!

Πραγματικα πρεπει να ηταν once in a lifetime experience!

Πολυ καλες και οι ληψεις - (με τι καμερα ηταν?) - αν σκεφτει κανεις την συγκινηση με την οποια εκεινη την στιγμη επαιρνες τα πλανα..

Να εισαι καλα και εις αλλα με υγεια και για σενα και για ολα τα μελη του Μουσικου μας Παραδεισου!

ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!
nickmark Chat
Περαστική Νότα
#19549   /   19.01.2010, 23:46   /   Αναφορά
Τον είδα στη Βοστώνη πριν 4 χρόνια...Απίστευτη εμπειρία..Φοβερός performer..Εχουμε δεί τον ενα απο τους δύο καλύτερους σύνθετες του 20ου αιώνα live...
tomy Chat
Περαστική Νότα
#19952   /   18.04.2010, 16:52   /   Αναφορά
στις 27 Ιουνιου δινει ισως την τελευταια συναυλια του

λεω να παω

οποιος θελει να μου κανει παρεα

ας μου γραψει

nickmark Chat
Περαστική Νότα
#19956   /   19.04.2010, 11:32
Γεια σου Tomyπου εχει τη συναυλία, πότε...εχεις κοιτάξει για εισιτήρια? Νίκος

tomy Chat
Περαστική Νότα
#19957   /   19.04.2010, 12:00
Νικο γεια σουΚυριακη στις 27/ιουνιου στο Hyde park

εισητηρια υπαρχουν 70 λιρες open

αεροπορικο και δυο νυχτες ξενοδοχειο περιπου 350 ευρω

κοιτα στο HARD ROCK CALLING

οτι αλλο θελεις πες μου
linkin-fan Chat
Συγχορδία Ματζόρε
#20271   /   08.06.2010, 10:50   /   Αναφορά
θά'θελα να εχω και γω μια τέτοια εμπειρία...

Αφου δεν παραγματοποιηθηκε το άπιαστο όνειρό μου, να δω τους beatles live....


Σχόλια από άλλες δημοσιεύσεις