ελληνική μουσική
    727 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Λάβετε μέρος σε χορευτικό, στείλτε μήνυμα κατά της βίας

    Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Thriller tribute στην Πλατεία Συντάγματος το Φεβρουάριο, Το THRILL ATHENS σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο επερχόμενο χορευτικό flashmob στον Μichael Jackson THE DRILL/THEY DON'T CARE ABOUT US

    Λάβετε μέρος σε χορευτικό, στείλτε μήνυμα κατά της βίας

    Δευτέρα 26 Απρ 2010

    Δηλαδή σε ένα ομαδικό χορευτικό μικρής διάρκειας από μια ομάδα που έχει προσυνεννοηθεί και προβάρει για την εκτέλεση του σε ανύποπτο για τους περαστικούς χρόνο στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Υπέρ των Θυμάτων Βασανισμού (Unesco), αναδεικνύοντας και τιμώντας το πολύπλευρο αντιπολεμικό και ανθρωπιστικό μήνυμα του έργου του κατά κάθε μορφής βίας, σωματικής και ψυχικής. Mια σημαντική ημερομηνία για τους θαυμαστές του Michael Jackson οι όποιοι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανισότητα και την κοινωνική βία.

    H 26η Ιουνίου (Παγκόσμια Ημέρα Υπέρ των Θυμάτων Βασανισμού της Unesco, θυμάτων δηλαδή ψυχικής και σωματικής βίας), είναι μια ημερομηνία άμεσα συνδεδεμένη με το μήνυμα του τραγουδιού "They Don't Care About Us" για το οποίο θα γίνει και το αφιέρωμα. Στόχος είναι με αφετηρία το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του καλλιτέχνη, να ενημερώσουμε σχετικά με τη συγκεκριμένη μέρα, χρησιμοποιώντας τη μουσική και περιεχόμενο του τραγουδιού ως μέσο επικοινωνίας.

    Στο χορευτικό θα λάβουν μέρος 300 χορευτές και φανς, η ομάδα κρουστών Batucada "Quilombo", μαζί με τον διεθνούς φήμης impersonator του Jackson, Steve Mickson, ο όποιος έλαβε μέρος και στο τελευταίο event. Οι πρόβες για το χορευτικό ξεκίνησαν από αυτό το Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστούν μέχρι το Μάιο, στο χώρο της σχολής χορού Street Shadows στο Γκάζι, με στόχο το μέγιστο αριθμό συμμέτοχων (300+ άτομα).

    Πρόκειται να αναπαρασταθεί η χορογραφία και το στήσιμο του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=mKtdTJP_GUI. Μια φρέσκια, πολύ νεανική ιδέα που ως μοναδικό στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το ιδιαίτερο νόημα της συγκεκριμένης ημέρας, με ένα δυναμικό και άμεσο τρόπο. Παράλληλα, η εκδήλωση θα αποτελέσει τη μόνη και επίσημη διοργάνωση των θαυμαστών του Michael Jackson στην Ελλάδα για τη συμπλήρωση του ενός χρόνου από το θάνατό του.

    Παράλληλα, σε ολόκληρο τον κόσμο, θα λάβουν χώρα μια σειρά από tribute event (χορευτικά ή shows) αφιερωμένα στον καλλιτέχνη.

    www.thrillathens.com


    Tags
    Καλλιτέχνες:Michael Jackson



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε