ελληνική μουσική
    720 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Η Μόνικα επιστρέφει με νέο album στις 10 Μαίου

    Η Μόνικα επιστρέφει με νέο album στις 10 Μαίου με τίτλο EXIT και εμφανίζεται την Τετάρτη 16 Ιουνίου στο θέατρο Λυκαβηττού!

    Η Μόνικα επιστρέφει με νέο album στις 10 Μαίου

    Δευτέρα 03 Μαΐ 2010

    Η Monika επιστρέφει με ολοκαίνουργιο δίσκο στην πρώτη μεγάλη της καλοκαιρινή συναυλία την Τετάρτη 16 Ιουνίου στο Θέατρο Λυκαβηττού. Η νεαρή τραγουδοποιός, που μας εξέπληξε ευχάριστα πριν δύο χρόνια με το άλμπουμ της Avatar, θα παρουσιάσει τα πολυαναμενόμενα, νέα τραγούδια της από το δεύτερο άλμπουμ της “Exit”, αλλά και τις ήδη αγαπημένες δημιουργίες της από το ντεμπούτο της , σε μια μαγευτική βραδιά. Στη σκηνή θα τη συνοδεύσει η 11μελής μπάντα της σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι που ενώνει το μοντέρνο με το διαχρονικό  και το πλούσιο συναίσθημα της ελληνικής μελωδίας  με την εκλεπτυσμένη, παγκόσμια, ποπ σκηνή. Η Προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του δίσκου, τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

    Το “Exit”, ο διάδοχος του “Avatar”, μάλλον αποδεικνύει με τον πιο κατάλληλο τρόπο ότι η Monika  ήρθε για να μείνει για πάντα, καθώς καταφέρνει αριστοτεχνικά να ξεπεράσει το σκόπελο του «δύσκολου» δεύτερου άλμπουμ. Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 10 Μαΐου από την Archangel Music.

     

    ALBUM DETAILS

    COVER: 29/4/2010

    RELEASE DATE: 10/5/2010

    Title: "EXIT"

     

    Tracklist

    01. Ca Commence Bien

    02. Never

    03. Yes I do

    04. Away from my land

    05. Not enough

    06. Take a little bit of me

    07. Get up

    08. Wisecracks

    09. Studio House

    10. Exit

    11. Stars won't shine

    12. Cherry Blossom





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε