ελληνική μουσική
314 online   ·  204.073 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Υακίνθεια 2010

Όπως κάθε χρόνο από το 1998, έτσι και φέτος, πραγματοποιούνται στα Ανώγεια της Κρήτης τα Υακίνθεια, γιορτές αφιερωμένες στον Άγιο Υάκινθο.

Υακίνθεια 2010

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Οι φετινές εκδηλώσεις έχουν τίτλο «Ο χορός του κόσμου» και θα διαρκέσουν από 21 έως 25 Ιουλίου (http://yakinthia.com).

 

Σε μια εποχή όπου όλα υπακούουν στους αριθμούς και δοκιμάζεται η αξιοπρέπειά μας, τα Υακίνθεια έρχονται να υψώσουν ανάστημα βάζοντας τον πολιτισμό να πει το δικό του λόγο, με το «Χορό του κόσμου». Βραζιλιάνοι, Αιγύπτιοι, Κάτω Ιταλιάνοι, Κρήτες χορευτές σμίγουν στην αρχέγονη πράξη που τιμά τη συγκίνηση στο δροσερό θέατρο του Αγίου Υακίνθου. Ελάτε να εξυψώσουμε το μέσα μας ενάντια στο «χορό» που μας επιβάλλουν.

Οργανωτική Ομάδα Υακινθείων

 

Για το αναλυτικό πρόγραμμα επισκεφτείτε το: http://yakinthia.com/2010gr.html
Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (1)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

faidonalkinoos Chat
Φθασμένος
#20593   /   21.07.2010, 10:32   /   Αναφορά
Απλά θα επαναλάβω όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα για το Ροκ Φέστιβαλ της Τρίπολης !!!Σε μια εποχή που η επαρχιακή θλίψη, λόγω εγκατάλειψης των αρχόντων και του κεντροκεντρικού τους συστήματος διοίκησης, (Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα), κάποιοι άνθρωποι αντιστέκονται σθεναρά, τολμούν, κάνουν το αντίθετο και όχι μόνον αυτό, ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥΝ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΥΑΚΙΝΘΕΙΑ !!!


Σχόλια από άλλες δημοσιεύσεις