ελληνική μουσική
    743 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Το video clip της εβδομάδας: Right From The Start

    Ένα απλό στη δημιουργία, αλλά καλής αισθητικής video clip.

    Το video clip της εβδομάδας: Right From The Start

    Τρίτη 17 Αύγ 2010

    Το πρώτο video clip των Tango with Lions, μέσα απο το ντεμπούτο album τους, “Verba Time” που κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες απο την Inner Ear, είναι πλέον on air.

    To video clip του “Right From the Start”, γυρίστηκε και ολοκληρώθηκε στην Πάτρα τον Ιούνιο, από τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, με τη βοήθεια του Ανδρέα Μητρέλη στη σκηνοθεσία.

    Οι Tango with Lions είναι μια μεταβαλλόμενη μουσική κολλεκτίβα που σχηματίστηκε το 2007 από την Κat (Κατερίνα Παπαχρήστου), μια νέα μουσικό η οποία ως μπασίστρια και τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με πολλά συγκροτήματα της αγγλόφωνης indie/alternative σκηνής. Με τη μουσική επένδυση των ημερολογίων της και επηρεασμένη από την επικαιρότητα, από βιβλία, από τις αγαπημένες της ταινίες και μουσικές, ηχογράφησε με τον Ottomo στο Fab Liquid Studios τον πρώτο της δίσκο με το όνομα Tango with Lions, με την πολύτιμη βοήθεια μουσικών που προσέθεσαν το προσωπικό τους στυλ.

    Ο δίσκος, περιέχει κομμάτια σε ακουστικό κυρίως ύφος, με διάθεση αμερικανικής φολκ και με την ιδιαίτερη φωνή της Κat να μας καθοδηγεί μέσα στην ατμόσφαιρα των τραγουδιών.

    Περισσότερες πληροφορίες και κομμάτια των Tango with Lions μπορείτε βρείτε στα παρακάτω links: 

    http://www.myspace.com/kaschialoveslions
    http://www.inner-ear.gr/gr/artists/3-Tango-lions


    Tags
    Μουσικά Είδη:Tango



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε