ελληνική μουσική
    847 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Μύρωνας Στρατής υποψήφιος!

    Ο Μύρωνας Στρατής είναι υποψήφιος στα φετινά MTV European Music Awards στην κατηγορία Best Greek Act.

    Ο Μύρωνας Στρατής υποψήφιος!

    Τετάρτη 06 Οκτ 2010

    Η ψηφοφορία για τα EMAs 2010 ξεκίνησε. Κάντε κλικ στο http://ema.mtvgreece.gr/vote και επιλέξτε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη μέχρι τις 4 Νοεμβρίου. Υποψήφιοι είναι επίσης οι Μέλισσες, ο Σάκης Ρουβάς, οι Vegas και οι Stavento.

    To site του MTV γράφει για αυτόν:

    Ο Μύρωνας Στρατής έγινε γνωστός το 2006 όταν συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο του album κυκλοφόρησε μερικούς μήνες αργότερα, αλλά με το δεύτερο, που είχε τίτλο "Τώρα Είν` Αλλιώς" και περιείχε και το single "Πάνω Απ` Όλα" έκανε τεράστια επιτυχία πανελλαδικά! Το τραγούδι βρέθηκε στην κορυφή του ραδιοφωνικού chart για πολλές εβδομάδες και ο Μύρωνας απέκτησε μια τεράστια βάση θαυμαστών.

    Στην συνέχεια κυκλοφόρησε δυο ακόμα singles, τα "Πριν Μας Δει Κανείς" και "Όχι Εγώ" και εγκαινίασε μια επιτυχημένη περιοδεία με τον Φίλιππο Πλιάτσικα. Ο Μύρωνας συμμετείχε στο MTV Day 2009 μαζί με τους Tokio Hotel, όπου εμφανίστηκε μπροστά σε 15.000 τρελούς εφήβους!


    Tags
    Μουσικά Είδη:EuropeanΚαλλιτέχνες:StaventoVegasΜέλισσεςΣάκης ΡουβάςTokio Hotel



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε