ελληνική μουσική
    533 online   ·  210.842 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Δείτε τον Δημήτρη Μαραμή στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού BΕΤΟΝ7

    Ο Δημήτρης Μαραμής μετά την τελευταία του συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, μας παρουσιάζει την νέα του μουσική παράσταση.

    Δείτε τον Δημήτρη Μαραμή στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού BΕΤΟΝ7

    Παρασκευή 29 Οκτ 2010

    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ στο Beton7

    « Π Α Θ Ο Σ »

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
    ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ


    Στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, BΕΤΟΝ7, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει χώρο έλξης για νέες ιδέες και τάσεις στη σύγχρονη τέχνη και τον πολιτισμό, θα εμφανίζεται ο Δημήτρης Μαραμής από την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη, μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας την καινούργια του μουσική παράσταση με τίτλο «Π Α Θ Ο Σ», η οποία ξεδιπλώνει στιγμές της ζωής όπου το πάθος κυριαρχεί. Τραγούδια και μουσικές του συνθέτη, που κινούνται στο χώρο ενός σκοτεινού ρομαντισμού, έντονων και τολμηρών αισθημάτων.

    Ο Δημήτρης Μαραμής μετά την τελευταία του συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, στο έργο «Παραμύθι χωρίς Όνομα» της Π. Δέλτα, που έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές ημέρες, μας παρουσιάζει την νέα του μουσική παράσταση, «ΠΑΘΟΣ» με συνοδοιπόρους τους ερμηνευτές  Κορίνα Λεγάκη και Θανάση Χουλιαρά, τους ηθοποιούς Σταυριανό Κιναλόπουλο και Κατερίνα Σαβράνη. Βιολί ο Λαέρτης Κοκολάνης και στο πιάνο ο συνθέτης.

    ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
    Συνθέτης:         Δημήτρης Μαραμής                                                                           
    Ερμηνευτές:     Κορίνα Λεγάκη, Θανάσης Χουλιαράς                                                                          
    Ηθοποιοί:         Κατερίνα Σαβράνη, Σταυριανός Κιναλόπουλος                                                                                   
    Βιολί:         Λαέρτης Κοκολάνης
    Κοστούμια:     Vasso Consola
    Φωτογράφιση:     Ειρήνη Μιχοπούλου
    Ώρα Έναρξης: 21:15

    Τιμές Εισιτηρίων
    Κανονικό: 15 €
    Φοιτητικό: 10 €

    Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης                                                        
    Τηλέφωνα : 210-9583571 και 6974729382, Email : kokolakispr@yahoo.gr


    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ:


    Ο Δημήτρης Μαραμής σπούδασε πιάνο και σύνθεση στο Royal Welsh College of Music & Drama. Έχει κυκλοφορήσει τους δίσκους: Σκοτεινός Έρωτας (μελοποιημένος Φ.Γκ.Λόρκα – ερμηνευτής Μ. Φραγκούλης), Κυριακές μες στο Χειμώνα (μελοποιημένοι: Καρυωτάκης, Πολυδούρη κ.α.), Σκηνές από Βουβή Ταινία και Σονέτα του Σκοτεινού Έρωτα (Φ.Γκ.Λόρκα). Έχει γράψει μουσική σε περισσότερες από τριάντα πέντε θεατρικές παραστάσεις με τελευταία συνεργασία, το Εθνικό Θέατρο στο έργο: «Παραμύθι Χωρίς Όνομα» της Π. Δέλτα. Έχει γράψει μουσική για κινηματογράφο, με τελευταίες συνεργασίες τον Απόστολο Δοξιάδη στο ντοκιμαντέρ LOGICOMIX, και το «Μαύρο Λιβάδι» του Β. Μαρινάκη. Έχει συνεργαστεί γενικά με: Εθνικό Θέατρο, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Θέατρο Στοά, English Shakespeare Company & Michael Bogdanov στη Βρετανία, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.α.

    Η Κορίνα Λεγάκη σπούδασε κλασσικό και τζαζ τραγούδι, πιάνο, ορθοφωνία και Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. Μιλάει πέντε ξένες γλώσσες. Από το 2001 εργάζεται επαγγελματικά ως τραγουδίστρια. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές καθώς και σε φεστιβάλ. Έχει κυκλοφορήσει τον δίσκο: Χορός με τη Βροχή (2010)

    Ο Θανάσης Χουλιαράς είναι ο βασικός τραγουδιστής του μουσικού σχήματος KollektivA. Με το σχήμα έχει κυκλοφορήσει τρία album Ποτέ Άλλοτε (2004), Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό (2007), 2010 (2010), ενώ έχει συνεργαστεί με συνθέτες ποικίλων στυλιστικών αναφορών και έχει πρωταγωνιστήσει ως musical performer σε μουσικοθεατρικές και conceptual παραστάσεις.


    Tags
    Μουσικά Είδη:MusicalsΜουσικά Όργανα:βιολίΚαλλιτέχνες:KollektivAΔημήτρης ΜαραμήςΘανάσης Χουλιαράς



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε