ελληνική μουσική
    330 online   ·  210.844 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ένα e-shop για όσους ψάχνουν μουσική σε αυθεντική μορφή

    Τoν Οκτωβριο έκλεισαν 20 χρονια απο την ιδρυση τηs εταιρειαs. Η IkarosMusic μπαίνει και πάλι δυναμικά στο χώρο της μουσικής.

    Ένα e-shop για όσους ψάχνουν μουσική σε αυθεντική μορφή

    Τετάρτη 03 Νοέ 2010

    Σε μια εποχη δυσκολη για τη μουσικη, έφτιαξαν ενα συστημα για να βοηθησουν αυτουs που θελουν και ψαχνουν δισκουs σε αυθεντικη μορφη και οχι σε MP3.

    Το συστημα αυτο (e-shop) δινει προσβαση  σε 200.000 τιτλουs απο 35 ειδη μουσικηs.

    25.000 τιτλοι βινύλια LP 12"-10"-7", 150.000 τιτλοι CD, 25.000 τιτλοι DVD Blue-Ray.

    Δεν προκειται για μια λιστα με καποια εξωφυλλα, αλλά προκειται για ενα ζωντανο οργανισμο που καθε μερα στιs 5 το πρωι ανανεωνεται (update), φευγουν οι δισκοι που δεν υπαρχουν πια, ερχονται νεεs κυλοφοριεs, νεεs παρτιδεs.

    50.000 αλλαγεs την ημερα. Ο,τι βλεπετε στο online shop υπαρχει σε στοκ για τιs επομενεs 24 ωρεs (κατα 95%-96%) μεχρι την επομενη ανανεωση.

    Οπωs είναι προφανές, η IkarosMusic δεν ειναι δυνατον να εχει σε στοκ εδω στη Αθηνα 200.000 διαφορετικουs τιτλουs στην αποθηκητης. Έτσι, σε αποκλειστικη συνεργασια για την Ελλαδα με μια απο τιs μεγαλυτερεs εταιρειεs διανομηs δισκων τηs Ευρωπηs, εχει προσβαση  αμεσα σε δισκουs απο ολο τον κοσμο σε πολυ καλεs τιμεs.

    Σε συνεργασια με την Ups και την ACS σε συντομο χρονικο διαστημα, οι δίσκοι φθάνουν στο σπιτιτου πελάτη.

    Ολοι οι δισκοι ειναι επισημεs κυκλοφοριεs και καινουργοι.

     

    SPECIAL OFFER SERVICE!

    Εκτοs απο τουs τιτλουs που βλεπετε στο online καταστημα υπάρχει και μια επιπλεον υπηρεσια στη διαθεση των επισκεπτών. Αν κάποιος γραφτεί στο Ikaros Music Club θα λαμβάνει καθημερινα με email  2-4 λιστεs με προσφορεs, stock, box sets, γενικα παρτιδεs που υπάρχουν σε περιορισμενα κομματια.

    Oι προσφορεs ειναι επικαιρεs μονο για 24 ωρεs. Συνηθωs οι τιτλοι μεσα σε λιγεs ωρεs εξαντλουνται μια και στελνονται σε ολη την Ευρωπη την ιδια στιγμη και ειναι σε λιγα αντιτυπα. Ετσι μπορειτε να βρειτε ενα δισκο που  στο online shop εχει 15 ευρώ,  για παραδειγμα μονο 7ε. Ενα Box set που εχει  150e, μονο 60ε αρκει να απαντατε αμεσα.

    Στην ολη διαδικασια μετράει το ποιοs ερχεται πρωτοs. First come first served.

    www.ikarosmusic.gr





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε