ελληνική μουσική
    403 online   ·  210.818 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Τελευταία παράσταση του ROUS

    Οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.

    Τελευταία παράσταση του ROUS

    Κυριακή 12 Δεκ 2010

    Ο Rous θα εμφανίζεται ζωντανά στo Club του Σταυρού του Νότου σε μια σειρά συναυλιών στις οποίες θα ξετυλίξει όλες τις ιστορίες που αφηγείται στο ομώνυμο ντεμπούτο του που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες από την Archangel Music.

    Με έντονη online παρουσία πριν υπογράφει το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο, ο Rous τράβηξε την προσοχή από πολύ νωρίς με τις άμεσες μελωδίες του και τους ευφυείς και αιχμηρούς του στίχους. Χάρη στην τεράστια και ανέλπιστη επιτυχία του τραγουδιού «Εξαιρέσεις» που ήταν το πρώτο τραγούδι που αναδείχθηκε από το μουσικό portal Jumping Fish της COSMOTE, το κοινό ήρθε σε επαφή με ένα ξεχωριστό είδος τραγουδοποιού που σπανίζει στις μέρες μας. Στο δίσκο του, αλλά και στα live του, ο Rous αφηγείται ροκ ιστορίες εμπνευσμένες από την καθημερινότητα, με άποψη, ειλικρίνεια, αγανάκτηση, ρομαντισμό, περιέργεια, εγρήγορση και κυρίως με ανθρωπιά.

    Στο Σταυρό του Νότου, ο Rous θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ του με ανανεωμένη ενορχηστρωτική προσέγγιση, επιλεγμένες διασκευές, καθώς και καινούργιο υλικό.

    Οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.


    Rous LIVE

    ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ - CLUB

    ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΧΡΙ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    Opening Act: Sunny Liston's One Man Band

    DOORS OPEN @ 22.00 - Είσοδος 12€


    Tags
    Καλλιτέχνες:Rous



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε