ελληνική μουσική
    793 online   ·  210.850 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Τιμητική απονομή στον Γιώργο Μαργαρίτη

    Έγινε την περασμένη εβδομάδα η απονομή των χρυσών δίσκων για τα δύο τελευταία άλμπουμ του Γιώργου Μαργαρίτη στο café restaurant & bar SUPPER στο Κολωνάκι.

    Τιμητική απονομή στον Γιώργο Μαργαρίτη

    Κυριακή 27 Μαρ 2011

    Τις χρυσές πωλήσεις ξεπέρασαν τα άλμπουμ «Έγκλημα και τιμωρία» καθώς και το διπλό «Ο Γιώργος Μαργαρίτης τραγουδά Τσιτσάνη» που κυκλοφορούν από την ΜΒΙ.

    Ο Γιώργος Μαργαρίτης υποδέχτηκε και ευχαρίστησε όλους τους φίλους και συνεργάτες που τον τίμησαν με την παρουσία τους στη χθεσινή γιορτή αλλά και όλους όσους τον στήριξαν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. «Ένας χρυσός δίσκος τα δύσκολα αυτά χρόνια μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω και να σας χαρίσω κι άλλα ωραία τραγούδια στο μέλλον» είπε.

    ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
    ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

    ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
    ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

    ΛΕΜΠΕΣΗΣ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
    ΛΕΜΠΕΣΗΣ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ- Κ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ
    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ- Κ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ

    Τιμητική απονομή στον Γιώργο Μαργαρίτη

    Τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος- μελετητής του λαϊκού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης λέγοντας: «Έχουμε τη χαρά να βρισκόμαστε εδώ για τον Γιώργο Μαργαρίτη που είναι σαν το παλιό καλό κρασί- όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος, γλυκαίνει…, είναι άξιος εκπρόσωπος του καλού λαϊκού τραγουδιού». Μιλώντας για τον τελευταίο του δίσκο Έγκλημα και τιμωρία είπε πως  «είναι ένας δίσκος κανονικός από την αρχή μέχρι το τέλος, με τραγούδια που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με τη διασκέδαση. Αξίζει να τον ακούσετε!». Όσο για το άλμπουμ με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη είπε πως «ο Μαργαρίτης τους ξαναέδωσε το νεύρο, την υπόσταση και την αξία που τους αρμόζει».

    Στη συνέχεια η διευθύντρια της Lyra/ MBI κα Έφη Κανελλοπούλου έκανε τις απονομές των δύο δίσκων στον Γιώργο Μαργαρίτη, στον γιο του Βασίλη Τσιτσάνη κ. Κώστα Τσιτσάνη για το άλμπουμ «Ο Γ. Μαργαρίτης τραγουδά Τσιτσάνη» και στους συντελεστές για το άλμπουμ «Έγκλημα και τιμωρία» -τον ενορχηστρωτή Γιώργο Παγιάτη και τους δημιουργούς Χρήστο Νικολόπουλο («Ο Μαργαρίτης είναι ο πιο αυθεντικός τραγουδιστής που έχει απομείνει. Εύχομαι να συνεχίσει»), Γιάννη ΛοΓό Λογοθέτη, Νίκο Αναγνωστάκη, Πέτρο Βαγιόπουλο («είμαστε αρκετά χρόνια μαζί, πρώτα φίλοι και μετά συνεργάτες. Το ‘Έγκλημα και τιμωρία’ είναι το τελευταίο τραγούδι που γράψαμε μαζί με τον Μανώλη Ρασούλη. Έφυγε γρήγορα αλλά πάντα θα μείνει στην καρδιά μας»), Γιάννη Εμμανουηλίδη και τέλος στη μικρή του φίλη Αφροδίτη που τον βοηθάει πολύ, όπως είπε ο ίδιος ο Γιώργος Μαργαρίτης.

    Τέλος ο Γιώργος Μαργαρίτης για να ευχαριστήσει όλους τους παραβρισκόμενους, ερμήνευσε τρία τραγούδια με τη βοήθεια δύο μουσικών του.

    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΠΑΓΙΑΤΗΣ
    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ- ΠΑΓΙΑΤΗΣ

    ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
    ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε