ελληνική μουσική
    621 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Lexicon Project, Joanna Drigo και άλλοι στο ΤΩΡΑ Κ44

    Η agenda του ΤΩΡΑ Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι ) από 7 -13 Ιουλίου!

    Lexicon Project, Joanna Drigo και άλλοι στο ΤΩΡΑ Κ44

    Παρασκευή 01 Ιούλ 2011

    ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥLEXICON PROJECT

     

    ΤΩΡΑ Κ44

    FREE ENTRANCE

    22:00


    Οι Lexicon Project την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα εμφανιστούν στο «Κ44» , για να χαρίσουν μια μοναδική μουσική βραδιά. 
    Πέρα απ' τη φρεσκάδα του ήχου τους, έχουν στόχο να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια του ομώνυμου album τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ' το δικό τους πρίσμα.. Ένα πέρασμα από την κιθαριστική ποπ της Μ. Βρετανίας μέχρι τη σύγχρονη ποπ-ροκ ελληνική μουσική σκηνή, με μια πολύ προσωπική και ενδιαφέρουσα ερμηνεία. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο, αλλά η οπτική τους κοινή. Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ' τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει ήδη στα ραδιόφωνα.

     

    ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥNIGHT RIDERS IIISUGAHSPANK // PHUNK SINATRA // MONACHUS

    ΤΩΡΑ Κ44

    FREE ENTRANCE

    22:00

    Το Σάββατο βράδυ το Κ44 παίρνει φωτιά και καίγεται μέχρι πρωίας... οι πυρομανείς SUGAHSPANK// PHUNKSINATRA// MONACHUS αναλαμβάνουν δράση!
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΚΕΙ!!



    ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ PARTY

    ΤΩΡΑ Κ44

    FREE ENTRANCE

    22:00

     

    Φοιτητικό Περιοδικό Καλειδοσκόπιο: Νέο τεύχος, δέκα χρόνια λειτουργίας, η αρχή του καλοκαιριού, το τέλος της εξεταστικής. Όταν έχεις τόσους λόγους είναι αδύνατον να μην το γιορτάσεις!

    Το φοιτητικό περιοδικό Καλειδοσκόπιο φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί το Σάββατο 9 ΙΟΥΛΙΟΥ, στο μπαρ ΤΩΡΑ Κ44 σε ένα μεγάλο πάρτυ!

    ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ






    ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ7 FROGS

    ΤΩΡΑ Κ44

    FREE ENTRANCE

    22:00

    Ένα ακόμα live από το ανερχόμενο indie/brit μουσικό σχήμα The 7 Frogs, στα πλαίσια της παρουσίασης του καινούργιου τους EP, αυτή τη φορά  στο Τώρα Κ-44.



    ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥGAUTIER

    ΤΩΡΑ Κ44

    FREE ENTRANCE

    22:00


    O Ελληνογάλλος μουσικός. που φέτος ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του 48 Hour Music Project, δεν κρύβει τις επιρροές του από Jeff Buckley, Coldplay και Eddie Vedder αλλά αντιθέτως τις αναδεικνύει σε τραγούδια όπως το "Reach Out" και το "Sing Along". Συνοδεία της τετραμελούς μπάντας του και με τη σιγουριά ενός ώριμου πλέον συνθέτη και τραγουδιστή, ο Gautier αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό του ΤΩΡΑ Κ44.
    Ανακαλύψτε τον στο www.myspace.com/gautierpromenades

     

    ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥJoanna Drigo ΤΩΡΑ Κ44

    FREE ENTRANCE

    22:00

    Το ταλέντο και η επιτυχία, είναι αντιστρόφως ανάλογα της ηλικίας της. Το ντεμπούτο album της με τον ευρηματικό τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», μία pop-rock παραγωγή, με ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο, που υπέγραψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε στίχους και μουσική της ιδίας. Από τον παραπάνω δίσκο έχουν κάνει ιδιαίτερη αίσθηση το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και η «Βίκυ».
    Για τις live εμφανίσεις μια κιθάρα και η ίδια είναι αρκετά. Η ζεστή της παρουσία, οι εξαιρετικές της ερμηνευτικές δυνατότητες καθώς και ο τρόπος που αξιοποιεί την κιθάρα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα πότε ρομαντική και πότε δυναμική. Στο πρόγραμμα εκτός απ' τα δικά της κομμάτια θα ακούσουμε από Σιδηρόπουλο και Ξύλινα Σπαθιά μέχρι Pj Harvey.
    Η Joanna Drigo υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό μια μοναδική unplugged βραδιά και να το κάνει να ταξιδέψει στους πιο μελωδικούς προορισμούς..





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε