ελληνική μουσική
607 online   ·  204.030 μέλη


αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Γαλάτσι

Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Βεϊκου  την  Πέμπτη 18 Αυγούστου στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Γαλάτσι

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
στο 9ο Φεστιβάλ του Δήμου Γαλατσίου
Πέμπτη 18 Αυγούστου
Ανοιχτό Θέατρο


Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μετράει ήδη 16 χρόνια συνεχούς δισκογραφικής πορείας. Μετά από την τελευταία δισκογραφική του δουλειά «Ξένιος, η Κρήτη εντός μου» και μια επιτυχημένη χρονιά που ακολούθησε, επιστρέφει στη σκηνή κρατώντας τα γνωρίσματα των παραδοσιακών γραμμών, παρουσιάζοντας τα με πιο  ηλεκτρική διάθεση, όπως αυτή που έχουμε συναντήσει σε κομμάτια του ιδίου όπως: «Αφήγηση», «Βυθισμένες άγκυρες», «κακές συνήθειες» κ.α. δε θα απουσιάσουν όμως και οι διασκευές γνωστών αγαπημένων καλλιτεχνών.


Έχοντας μαζί του την νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού και εξαιρετικούς μουσικούς ως σταθερούς συνοδοιπόρους, με την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την προσωπική του ερμηνεία, γίνεται ένα με το κοινό στο οποίο προκαλεί αυθεντική συγκίνηση και προβληματισμό για ότι συμβαίνει γύρω μας..


Ανοιχτό Θέατρο, Άλσος Βεϊκου
Πόρτες: 20.30
Είσοδος : 10 ευρώ
Προπώληση : δημαρχείο Γαλατσίου


Tags
Μουσικά Είδη:Musicals


Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!


σχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις