ελληνική μουσική
    722 online   ·  210.846 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Σόνια Θεοδωρίδου - Παγκόσμια Πρεμιέρα στο εξωτερικό

    Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου πρωταγωνιστεί στο έργο «Demokratie in Abendstuden & Kein Licht» στο Schauspielhauskoeln της Κολωνίας.

    Σόνια Θεοδωρίδου - Παγκόσμια Πρεμιέρα στο εξωτερικό

    Γράφει η LydiaS
    3 άρθρα στο MusicHeaven
    Τρίτη 27 Σεπ 2011

    Παγκόσμια πρεμιέρα στην Κολωνία στις 29 Σεπτεμβρίου!

    Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου πρωταγωνιστεί στο έργο «Demokratie in Abendstuden & Kein Licht» το οποίο  ανεβαίνει στο θέατρο Schauspielhauskoeln της Κολωνίας για σειρά παραστάσεων.  Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο στην ταινία «Orchestra Rehearsal» του Federico Fellini, από την βραβευμένη με  Νόμπελ  λογοτεχνίας (2004) συγγραφέα Elfriede Jelinek.

    Η Σόνια Θεοδωρίδου έχει εμφανιστεί στις πιο αναγνωρισμένες όπερες και φεστιβάλ της Ευρώπης. Έχει δώσει πολλά κονσέρτα και έχει συνεργαστεί με διάσημους μαέστρους και ορχήστρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει τους πιο σημαντικούς ρόλους της όπερας. Επίσης, έχει κάνει ηχογραφήσεις για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση με ιδιαίτερη επιτυχία.

    Links:

     

    http://www.concertgebouw.nl/concerten-tickets/2011-2012/okt-2011/songs-from-the-big-screen?Datum=23OKT2011-20:15-22:35&ID=23249&PID=8719&archive=0

     

    www.soniatheodoridou.com

    http://www.schauspielkoeln.de/stueck.php?ID=448&tID=2377

     


    Tags
    Μουσική Γενικά:ραδιόφωνοΚαλλιτέχνες:ΣόνιαΣόνια Θεοδωρίδου



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε