ελληνική μουσική
    696 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    «Πέτρινα χρώματα»: Το νέο τραγούδι του Κωστή Λαμπρόπουλου

    Η 1η παρουσίαση του νέου τραγουδιού «Πέτρινα Χρώματα» του Κωστή Λαμπρόπουλου από ζωντανή εμφάνιση.

    «Πέτρινα χρώματα»: Το νέο τραγούδι του Κωστή Λαμπρόπουλου

    Γράφει το μέλος LambropoulosKostis
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 20 Νοέ 2011

    Στίχοι και μουσική: Κωστής Λαμπρόπουλος
    Πρώτη ερμηνεία: Κωστής Λαμπρόπουλος
    Ακουστική κιθάρα: Κωστής Λαμπρόπουλος
    Ακορντεόν: Μαντώ


    Βιογραφικό

    Ο Κωστής Λαμπρόπουλος ξεκίνησε το ομορφο ταξίδι του στον κόσμο της μουσικής σε ηλικία 6 ετών. Στα 7 του χρόνια άρχισε να κάνει μαθήματα κλασικού πιάνου και θεωρίας της μουσικής και πήρε το πτυχίο του στην ηλικία των 17 ετών. Απο το 1999 ξεκίνησε ζωντανές εμφανίσεις με ολοκληρωμένα μουσικά σχήματα αλλά και ώς one-man-band, τις οποίες συνεχίζει μέχρι και σήμερα...   Το μουσικό του ηχόγραμμα ζωγραφίζουν οι έντεχνοι στίχοι σε ρόκ πεντάγραμμα, το ιδιαίτερο χρώμα των παραδοσιακών ακουσματατων, η λυρι(στικ)ή διάθεση, οι μελωδικές ρυθμικές γραμμές της φυσαρμόνικας, των πνευστών, του βιολιού και του ακκορντεόν, καθώς και η μοναδική αίσθηση της συνεχούς επικοινωνίας, μέσω των τραγουδιών, με τους καλεσμένους και συνταξιδιώτες του...   Έντεχνοι στίχοι, ακουστικοί ήχοι, ρόκ μελωδίες, παραδοσιακοί ρυθμοί, απρόσμενες διασκευές, πολυφωνικά και ακουστικά μουσικά ψηφιδωτά, καθώς και προσωπικές μουσικές αναζητήσεις συνθέτουν τους μελωδικούς "δρόμους" των ζωντανών του εμφανίσεων.

    Έχει εμφανιστεί ζωντανα σε διάφορες μουσικές σκηνές, όπως η "Αρχιτεκτονική", το ιστορικό "Ροντέο Live Club", το "Mπαράκι του Βασίλη", η "Οδός Ονείρων" στη Χαλκίδα και πολλές άλλες. Επίσης, έχει κάνει συναυλίες στη Κρήτη, τη Χαλκίδα, τη Χίο, τη Θεσσαλονίκη, την Αντίπαρο και άλλα αγαπημένα μέρη της Ελλάδας, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    «Πέτρινα χρώματα»: Το νέο τραγούδι του Κωστή Λαμπρόπουλου


    Αυτή τη περίοδο εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές ετοιμάζοντας παράλληλα τη επερχόμενη νέα δισκογραφική του δουλειά, η οποία θα περιλαμβάνει τραγούδια πολλών διαφορετικών μοτίβων και ρυθμών, με πολυμορφικές ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερο στίχο, που είναι βέβαιο πως θα συζητηθεί...


    Κωστής Λαμπρόπουλος
    https://www.youtube.com/user/KostisTaylorAcoustic
    http://www.facebook.com/kostislambropoulos
    http://www.myspace.com/kostislambropoulos


    Tags
    Καλλιτέχνες:Μαντώ



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε