ελληνική μουσική
    529 online   ·  210.843 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Νότης Μαυρουδής για 2 Παρασκευές στον ΙΑΝΟ

    Ο Νότης Μαυρουδής παρουσιάζει την μουσική παράσταση Ποτάμι ο καιρός στον ΙΑΝΟ τις Παρασκευές 9 & 16 Δεκεμβρίου, στις 22:00.

    Ο Νότης Μαυρουδής για 2 Παρασκευές στον ΙΑΝΟ

    Δευτέρα 12 Δεκ 2011

    Τα τραγούδια ερμηνεύουν ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και η Αμαλία Τάτση. Μαζί τους στην κιθάρα ο Γιώργος Τοσικιάν και ο Μάνος Αβαράκης στις φυσαρμόνικες και τις φλογέρες.

    Ο ιδιαίτερα αγαπητός συνθέτης - κιθαριστής Νότης Μαυρουδής, παρουσιάζει μια μουσική παράσταση, με τίτλο «Ποτάμι ο καιρός…» με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια καθώς και συνθέσεις του από τον νέο C.D «Στου χρόνου τις καταπακτές».

    Η μεγάλη γκάμα τραγουδιών με τις κιθάρες και τα πνευστά θα ξετυλίξουν ένα ευρύ φάσμα τραγουδιών, στηριγμένα στο λυρισμό και στο ύφος της ελληνικής μπαλάντας, με τραγούδια του συνθέτη, από τη δεκαετία του ‘60 έως τη σημερινή μας εποχή…

    Ο Νότης Μαυρουδής, ένας συνθέτης με τη δική του ιστορία και το δικό του αποτύπωμα στη μουσική, είναι πάντα ενεργός με την κιθάρα του, τη πλούσια δισκογραφία του, καθώς και την ενασχόλησή του με ποικίλες δράσεις γύρω από την κλασική κιθάρα και την επίμονη παρουσία του στο ελληνικό τραγούδι.

    Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος μεγάλωσε και σπούδασε στην Πάτρα. Έχει συμμετάσχει σε θεατρικές -μουσικές παραστάσεις και με τον Νότη Μαυρουδή συνεργάζεται από το 2010.
    Η Αμαλία Τάτση, έχει σπουδάσει φωνητική και φιλολογία. Έχει συνεργαστεί με την Ορχήστρα των Χρωμάτων και άλλα μουσικά σχήματα.

    Ο Γιώργος Τοσικιάν, ως σολίστ κιθάρας έχει συμμετάσχει και βραβευτεί σε μουσικά φεστιβάλ στην Έλλάδα και στο εξωτερικό. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Guitar Music by Greek Composers».

    Ο Μάνος Αβαράκης, έχει συνεργαστεί με μεγάλους έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές. Στα χέρια του η φυσαρμόνικα και το φλάουτο συν-έγραψαν μερικές από τις λαμπρότερες σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

    Είσοδος 10€
    Ελάχιστη κατανάλωση 8€
    Προπώληση εισιτηρίων από τα ταμεία του βιβλιοπωλείου και από το www.ianos.gr
    Πληροφορίες: 210 3217810
    Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr
    Χορηγος Επικοινωνίας: MusicHeaven





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε