ελληνική μουσική
    719 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Γιώργος Καπνίσης (Η Κυρά του Χορού) σε νέο single

    Ο διακριθής στο 2ο Διαγωνισμού Τραγουδιού του MusicHeaven, o Γιώργος Καπνίσης, επανέρχεται με το single Δε Σπάω.

    Ο Γιώργος Καπνίσης (Η Κυρά του Χορού) σε νέο single

    Τρίτη 20 Δεκ 2011

    Ο Γιώργος Καπνίσης, επτανησιακής καταγωγής Ζακυνθινός τραγουδοποιός, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, σμιλευμένος στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών εδώ και αρκετά χρόνια ως ερμηνευτής, αλλά και ως δημιουργός (Κώστας Χατζής, Γιάννης Σπανός, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Φωτεινή Σαββατιανού) θα τον πετύχετε να τραγουδάει και να λέει τα τραγούδια του, αλλα και τις αγαπημένες επιρροές του σε καταξιωμένους χώρους της Αθήνας  (Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Όνομα του Ρόδου, Ρυθμός Stage, Γυάλα Music Stage κ.α.) αλλά και στην επαρχιακή Ελλάδα..

     

    Πρώτος δίσκος: Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ...

    Τραγούδια που ξεκινούν από τον Rock 'n' roll πλανήτη του 60, χορεύοντας φτάνουν στα ανέμελα τέλη του 80 και καταλήγουν στο σήμερα αψηφώντας το «λούκι» και τα κάνουν όλα «λίμπα» με ένα συναίσθημα αγνής και ευαίσθητης αγάπης που χαρακτηρίζει μέχρι και τα πιο σκληρά από τα 10 τραγούδια του album.

    Εξέχουσα θέση μες την δουλειά αυτή έχει το τραγούδι «Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ» το οποίο βραβεύτηκε στους Μουσικούς Αγώνες της Κέρκυρας 2010 με το 2ο Βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού και ο ερμηνευτής του Γιώργος Καπνίσης με το 3ο Βραβείο Ερμηνείας, ένω ήδη απέσπασε μια θέση στον τελικό του 2ου Διαγωνισμού Τραγουδιού του MusicHeaven.

    Μετά από την ΚΥΡΑ το λόγο παίρνει η ολόφρεσκη διασκευή, από το Βασίλη Σταμάτη, του γνωστού τραγουδιού του Άκη Πάνου «ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ» με τους πρωτότυπους στίχους που φρόντισε και έκοψε η λογοκρισία και τραγουδήθηκαν από το Γρηγόρη Μπιθικώτση.

    Μέσα στα τραγούδια ξεπετάγεται και μια νέα ακυκλοφόρητη σύνθεση του Λάκη Παπαδόπουλου με τίτλο «ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ» που δε θα μπορούσε να μη κουβαλάει όλα τα στοιχεία του δημιουργού της.

     

    Τώρα τι; Η απάντηση: "ΔΕ ΣΠΑΩ"

    Απόλυτα επηρεασμένος από τις κοινωνικές εξελίξεις ετοιμάζεται να βγάλει στη φόρα τα νέα του τραγούδια που τον οδηγούν σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια συνεπέρνοντας μαζί όσα «άπλυτα» έχουν ξεμείνει στην άκρη...

    Νέα κυκλοφορία, το single "ΔΕ ΣΠΑΩ". Δηλώνει αυτό που είναι, μια παρακίνηση στο να πάψουμε να ζούμε χωρίς να ζούμε, στο να μην ανεχόμαστε την στενή αριθμημένη γραβάτα που μας φόρεσαν και να αντιληφθούμε μια και έξω πως οι νεκροί δεν λένε ιστορίες!!!

    Παράλληλα λειτουργεί σαν προάγγελος του δίσκου που θα έρθει στις αρχές του 2012 και θα συμπληρώσει την εικόνα.

    Ο Γιώργος Καπνίσης λοιπόν ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και εκ φύσεως ευαισθησία... καθώς κάπου εκεί στις ακτές του ουρανού δηλώνει πως ..."φτηνή η τσόντα σου καιρέ για να με σπάσεις"

     

    Περισσότερα: www.gkapnisis.gr





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε