ελληνική μουσική
online 319·154.816 μέλη
αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

Ο Αλέξανδρος Μπελλές στον Πυρήνα (+video)


γράφει το μέλος adanezi *Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012


Μετά από τις δύο επιτυχημένες εμφανίσεις του Δεκεμβρίου στον Πυρήνα, ο Αλέξανδρος Μπελλές, καλεσμένος και πάλι στην αγαπημένη μουσική σκηνή,  παρουσιάζει τα τραγούδια του, καθώς και αγαπημένες διασκευές μεγάλων Ελλήνων συνθετών.Ο Αλέξανδρος Μπελλές στον Πυρήνα (+video)


Κάποιοι τον γνωρίσατε ως ερμηνευτή του Γιάννη Μαρκόπουλου και κάποιοι τον συναντήσατε σε μουσικές σκηνές της Αθήνας τους προηγούμενους μήνες. Ο Αλέξανδρος Μπελλές καλωσορίζει το 2012 στον Πυρήνα τις επόμενες τρεις Παρασκευές: 13, 20 και 27 Ιανουαρίου!

Μαζί του ο Βασίλης Κωστέας στα τύμπανα, ο Γιώργος Κωνσταντινίδης στο Βιολί, η Αντιγόνη Μπασακάρου στο τραγούδι, ο Σταύρος Ράπτης στο μπάσο, ο Γιάννης Σιφναίος στην Κιθάρα και η Ελένη Χοζού στο πιάνο.

Εισιτήριο εισόδου: 8€
Ποτήρι κρασί ή Μπύρα: 4€
Απλό ποτό: 6€
Τηλ. Κρατήσεων: 210 7237150


Πρόσφατα άρθρα από το ίδιο μέλος
Σχετικά άρθρα
Tagsσχόλια (0)

σχολιάστε το παραπάνω άρθρο:


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτεΣχόλια από άλλες δημοσιεύσεις
Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Αν σου αρέσει να γράφεις, έλα στην ομάδα συντακτών του ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού του MusicHeaven και μοιράσου τις σκέψεις σου με τους πάνω από 4.000 καθημερινούς αναγνώστες του.

Στείλε μια δημοσίευση ή επικοινώνησε μαζί μας για απορίες!