ελληνική μουσική
    781 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Οι εκδόσεις Cambia αναζητούν νέους συνθέτες και καλλιτέχνες

    Το MusicHeaven εξασφάλισε έκπτωση 10% για όσα μέλη του (συνθέτες, ποιητές, μουσικούς) θέλουν να εκδώσουν τη δουλειά τους (παρτιτούρες, ποιητικές συλλογές, θεωρητικά βιβλία, μουσικά παραμύθια) σε έντυπο, αλλά και e-book!

    Οι εκδόσεις Cambia αναζητούν νέους συνθέτες και καλλιτέχνες

    Παρασκευή 13 Ιαν 2012

    Το MusicHeaven ξεκινά συνεργασία με τις Εκδόσεις Cambia και εξασφαλίζει έκπτωση 10% σε όσα μέλη της μουσικής μας κοινότητας (συνθέτες, ποιητές, μουσικούς) θέλουν να εκδώσουν τη δουλειά τους (παρτιτούρες, ποιητικές συλλογές, θεωρητικά βιβλία, μουσικά παραμύθια) σε έντυπο, αλλά και e-book!

    Οι Εκδόσεις Cambia δημιουργήθηκαν με στόχο να προβληθούν νέοι συνθέτες, καλλιτεχνικοί δημιουργοί, νέες τάσεις στο χώρο της μουσικής εκπαίδευτικής προσέγγισης όπως επίσης να ενισχύσει την προσπάθεια των νέων μουσικων   στα πρώτα τους βήματα. Ήδη έχουν εκδώσει μουσικά βιβλία για μουσικούς όπως οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Μυλωνάς και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

    Τώρα μπορείτε και εσείς να εκδώσετε τη δουλειά σας, παράλληλα να εξασφαλίσετε τα πνευματικά δικαιώματα της εργασίας σας, να συμμετέχετε  σε μουσικά events και πολλά άλλα που θα διαβάσετε παρακάτω.

    Για να εξασφαλίσετε την έκπτωση και να επικοινωνήσετε με τις Εκδόσεις, συμπληρώστε τη φόρμα στο τέλος της σελίδας.

     

    Τι προσφέρουν οι εκδόσεις Cambia στους δημιουργούς;

    1.    Τη δυνατότητα έκδοσης της εργασίας τους (μουσικές συνθέσεις, μουσικά παραμύθια, θεωρητικά βιβλία, ποίηση κ.λπ) σε σύντομο χρονικό διάστημα.
    2.    Την προώθηση του έργου τους από πλευράς μας σε όλα τα Ωδεία, τις Μουσικές σχολές και τους καλλιτεχνικούς χώρους στους οποίους το έργο τους θα μπορούσε να βρει απήχηση.
    3.    Events στα οποία οι δημιουργοί θα μπορούν να παρουσιάσουν το έργο τους.
    4.    E- shop που θα διαφημίζεται σε γνωστούς μουσικούς διαδικτυακούς χώρους, για την πώληση των έργων τους.
    5.    30% ποσοστό επί των πωλήσεων με πενταετές συμφωνητικό
    6.    Τη δυνατότητα κατοχύρωσης του έργου τους, η οποία γίνεται αυτόματα με την έκδοση του βιβλίου τους.
    7.    Την προσωπική τους προβολή σε ιστοσελίδα του εκδοτικού (βιογραφικό, χώρος εργασίας, ηλεκτρονική διεύθυνση προκειμένου να μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με τον δημιουργό)

    Τι προσφέρουν στους μουσικούς;

    1.    Προβολή, με φωτογραφία, βιογραφικό και mp4 στο οποίο θα εκτελούν κάποιο μουσικό έργο. Ετήσια συνδρομή, 50 ευρώ (μείον την έκπτωση 10% αν είστε μέλος του MusicHeaven)
    2.    Την προώθηση τους από πλευράς μας σε συνθέτες, δημιουργούς, στούντιο  και  καλλιτεχνικούς χώρους στους οποίους θα μπορούσαν να ξεκινήσουν κάποια συνεργασία.

    Τι προσφέρουν στα μέλη του e-shop

    1.    Τη δυνατότητα να βρουν φρέσκο υλικό για το ρεπερτόριό τους που να ταιριάζει στα ακούσματά τους, ενώ μπορούν ανά πάσα στιγμή να έρθουν σε επαφή με τον ίδιο το μουσικοσυνθέτη.
    2.    Να βρουν μουσικούς οι οποίοι να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους
    3.    Να παρευρίσκονται σε μοναδικά events όπου νέοι συνθέτες και δημιουργοί προσθέτουν φρέσκο αέρα στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας.

    ΕΚΔΟΣΕΙΣ Cambia  - Συνεργασία

    Στην εκκίνηση συμμετέχουν οικονομικά και οι δύο πλευρές (εκδότης και δημιουργός) Η οικονομική συνεισφορά του εξαρτάται από το μέγεθος εργασίας του και σε ποιο στάδιο περάτωσης βρίσκεται.

    Οι δημιουργοί συνεισφέρουν μόνο στην εκκίνηση της έκδοσης του βιβλίου τους με 50% προκαταβολή και αποπληρωμή με την ολοκλήρωση του βιβλίου.

    Το ποσό αυτό καλύπτει την εικονογράφηση του εξώφυλλου, την σελιδοποίηση του βιβλίου και την εκτύπωση 50 βιβλίων με ενσωματωμένο cd από τα οποία ο δημιουργός δικαιούται 20 τεμάχια για διάθεση ή πώληση.

    Τα υπόλοιπα 30 τεμάχια χρησιμοποιούνται για δωρεάν δειγματοδιανομή σε Ωδεία, Μουσικές σχολές και όπου θεωρείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο βιβλίο.

    Γενική γραμμή του εκδοτικού οίκου είναι τα βιβλία των συνθετών να συνοδεύονται οπωσδήποτε από cd και εάν περιέχουν κείμενο να είναι δίγλωσσα (ελληνικά-αγγλικά)

    Ο εκδοτικός οίκος συνεργάζεται με Στούντιο στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα ηχογράφησης έργων τόσο με κλασικά όσο και με ηλεκτρονικά όργανα.

    Έχει επίσης συνεργάτες για μετάφραση κειμένων από ελληνικά σε αγγλικά και το αντίστροφο.

    O Εκδοτικός οίκος αναλαμβάνει την διακίνηση και την καλύτερη δυνατή προώθηση του βιβλίου, μέσω newsletter, συνεργασιών με ωδεία και μουσικούς χώρους, events, διαδικτυακή διαφήμιση κ.λπ.

    Ο δημιουργός είναι καλλυμένος από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας του με τον εκδοτικό, έχοντας υπογράψει ένα πενταετές συμφωνητικό το οποίο του διαφυλάσσει τα πνευματικά δικαιώματα και του παραχωρεί το 30% επί των πωλήσεων ετησίως.

     www.cambiabooks.gr





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε