ελληνική μουσική
    388 online   ·  210.816 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Τα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφουν!

    Τα Υπόγεια Ρεύματα μετά από πολύμηνη παύση, επέστρεψαν συναυλιακά για δυο μοναδικές εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου.

    Τα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφουν!

    Σάββατο 25 Φεβ 2012

    Μετά την πρώτη τους εμφάνιση την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, ερχονται την Πέμπτη 1 Μαρτίου με καλεσμένο τον πολύ αγαπημένο τους φίλο ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ, που επί σκηνής θα αυτοσχεδιάσουν σε τραγούδια δικά τους αλλά και σε τραγούδια αγαπημένα τους άλλων καλλιτεχνών.

    Τα Υπόγεια Ρεύματα, όπως πάντα θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία τους με τον ιδιαίτερο ήχο που τους  χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Ήχο που διευρύνει τις πεπατημένες ροκ φόρμες κι αγνοεί τα κλισέ της τυπικής ελληνικής ροκ σκηνής, δίνοντας έμφαση στον πειραματισμό και τις αυτοσχεδιαστικές εξερευνήσεις. Και αυτή τη φορά θα σταθούν ιδιαίτερα στον δίσκο που έβγαλαν από κοινού με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», διασκευάζοντας τα πολιτικά του τραγούδια, τραγούδια που αποδεικνύονται πιο επίκαιρα στις μέρες μας από ποτέ...

    Παράλληλα θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά κομμάτια από τη νέα δουλειά που ετοιμάζουν, ενώ πάντα η σκηνή είναι ανοιχτή για απρόβλεπτα τζαμαρίσματα με τους εξαιρετικούς φίλους μουσικούς, που πολύ συχνά συνδράμουν στις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων.

    Οι πιστοί ξέρουν....

    Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

    Support Group: ΠΡΟΦΙΛ:

    Οι ΠΡΟΦΙΛ είναι ένα νέο γκρουπ που αποτελείται από τους Πέτρο Κασιμάτη (Φωνητικά), Ηλία Πολυχρονόπουλο (Ηλ. Μπάσο), Μανώλη Ρίζο (Τύμπανα), Γιώργος Συλλιγάρδος (Κιθάρες) και κινείται  στον χώρο του ελληνόφωνου ανεξάρτητου Rock.Οι κύριες επιρροές τους προέρχονται από την ξένη κιθαριστική σκηνή και από σχήματα όπως οι Radiohead, placebo, Sonic Youth, cure, perl jam, Depeche Mode κ.α. Το σετ που θα μας παρουσιάσουν έχει κάποιες επιλογές από δικά τους κομμάτια.

     

     

    Σταυρός του Νότου Club Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος - Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975 Ώρα έναρξης: 22.00 - Είσοδος 10ευρω με μπύρα-κρασί


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:Depeche ModeRadioheadSonic Youth



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε