ελληνική μουσική
    492 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ο Νίκος Χατζηστεφάνου παρουσιάζει το Παράξενο Παιδί

    Η πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Νίκου Χατζηστεφάνου με γενικό τίτλο Παράξενο Παιδί...

    Ο Νίκος Χατζηστεφάνου παρουσιάζει το Παράξενο Παιδί

    Τρίτη 06 Μαρ 2012

    Το «Παράξενο Παιδί» είναι η πρώτη προσωπική δουλειά του Νίκου Χατζηστεφάνου. 14 συνθέσεις σε μουσική και στίχους του ίδιου, σε έντεχνο ροκ ύφος, τραγούδια που έμεναν στο συρτάρι για αρκετά χρόνια.

    Ο δίσκος ανοίγει με το «Εδώ για σένα», τραγούδι που κέρδισε την πρώτη θέση στο Big Buzz του Σεπτέμβρη 2011, μηνιαίου διαγωνισμού που διοργανώνει το www.musicwave.gr, και κλείνει με την μπαλάντα «Διώξε αυτή τη συννεφιά». Από τις πρώτες ακροάσεις, έχουν ξεχωρίσει τα «Φεύγεις», μια ροκ μπαλάντα που έχει αρχίσει να γίνεται το αγαπημένο κομμάτι στις εμφανίσεις του Νίκου, το «Που πάνε τόσοι άνθρωποι», ένα διαφορετικό, μελωδικό τραγούδι, το ομώνυμο, μια καθαρή ροκ σύνθεση που μιλάει για το τι μπορεί τελικά να καταφέρει η αγάπη και η επιμονή, και «Το γιασεμί και το φιλί», ένα τραγούδι που φλερτάρει με τον παραδοσιακό ρυθμό και το σφραγίζει το ηχόχρωμα της κλασσικής κιθάρας. Μέσα στις συνθέσεις υπάρχει και το «Για τον Θοδωρή», ένα τραγούδι που ο Νίκος έχει γράψει στην μνήμη του φιλαράκου του, Θόδωρα, που «την έκανε» για κάπου αλλού…

    Η ηχογράφηση, η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Δημήτρη Ντελή, ο οποίος έπαιξε όλες τις Lead ηλεκτρικές κιθάρες, τις κλασσικές κιθάρες και το solo στην «Αλεξία», την πιο δυνατή ροκ στιγμή του δίσκου. Ο Δημήτρης έχει κάνει και όλη την ενορχήστρωση παρέα με τον Νίκο, και μαζί έχουν δώσει το 150% της δύναμης και της αγάπης τους σε αυτό το δισκάκι.

    Το εξώφυλλο έχει σχεδιάσει κι έχει επιμεληθεί η Αθηνά Καμπούρη.

    Ακούστε τα τραγούδια εδώ

    Έπαιξαν:
    Νίκος Χατζηστεφάνου:  Τραγούδι, Ακουστικές κιθάρες
    Δημήτρης Ντελής:  Ηλεκτρικές κιθάρες, κλασσικές κιθάρες, solo στο «Αλεξία»
    Τάκης Μεντής:  Μπάσσο
    Δήμητρα Πρεαρή:  Φωνητικά
    Βάιος Χριστοδούλου:  Πιάνο στο «Διώξε αυτή τη συννεφιά»


    Tags
    Μουσικά Όργανα:Πιάνο



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #24392   /   07.03.2012, 17:50   /   Αναφορά
    Πολύ ωραία τραγούδια, αξίζει να τα ακούσετε.