ελληνική μουσική
    424 online   ·  210.841 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Η Αρλέτα ολοκληρώνει την προ 4ετίας συναυλία της

    Συναυλία της Αρλέτας  4 χρόνια μετά στο Βόλο στις 13 Ιουνίου.

    Η Αρλέτα ολοκληρώνει την προ 4ετίας συναυλία της

    Γράφει το μέλος dimitriskraounakis
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 26 Μαΐ 2012

    Ηταν 11 Φεβρουαρίου του 2008, τρία λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας  στο Δημοτικό θέατρο Βόλου, όταν η Αρλέτα υπέστη βαρύ εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο του Βόλου όπου όλη την νύχτα οι γιατροί έδωσαν μάχη στο χειρουργείο για να την κρατήσουν στην ζωή. Πέρασε αρκετούς μήνες παλεύοντας στην μονάδα εντατικής θεραπείας στον Βόλο και σε νοσοκομεία της  Αθήνας.

    Τέσσερα χρόνια πέρασαν από τότε και η Αρλέτα είναι καλά,  μάλιστα τα δύο τελευταία χρόνια ξανά τραγούδησε σε συναυλίες στην Αθήνα στο θέατρο «Badminton», στο θέατρο «Παλλάς» κα.

    Όμως επιθυμία της ήταν να επιστρέψει και πάλι στο Βόλο!

    H Αρλέτα νιώθει ότι οφείλει αυτή την εμφάνιση στο κόσμο του Βόλου που με συγκίνηση άκουσε τότε την κακή είδηση για την υγεία της  και  με πολλούς τρόπους στην συνέχεια έδειξε την αγάπη του για εκείνη.  

    Ετσι την Tετάρτη 13 Ιουνίου θα ανέβει στη σκηνή του  Θερινού Δημοτικού θεάτρου «Μελίνα»  και μέρος των εσόδων της συναυλίας- μετά από επιθυμία της - θα δοθούν για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων [ΕΛΕΠΑΠ] του Βόλου.

    Τίτλος « Και πάλι χαίρετε !! »

    Στην συναυλία εκτός από την Αρλέτα και τους μόνιμους  μουσικούς της, τον Βασίλη Ρακόπουλο, τον Ντίνο Αποστόλου και τον Ηλία Κατελάνο, θα εμφανιστεί η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου υπό την διεύθυνση της Αναστασίας Μπάρδα. Αυτά τα καταπληκτικά παιδιά  που τυχαία είδε η Αρλέτα σε ένα βίντεο στο διαδίκτυο. Της άρεσε η ιδέα να βρεθεί στην σκηνή  ανάμεσα τους, άλλωστε και εκείνη σαν παιδί – λίγο άτακτο! - συμπεριφερόταν πάντα στην πολύχρονη καριέρα της..

    Η συναυλία γίνεται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου..

    Προπώληση από 25/5 [ 15ε] από το ταμείο του κινηματογράφου «Αχίλλειον»

    τηλ. 24210. 32818, τον «Δίαυλο»[Tοπάλη 14], το βιβλιοπωλείο - καφενείο «Χάρτα» [Σκενδεράνη 16],το δισκοπωλείο «Classic» [Ερμού 187] και τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στην Αγριά τηλ. 24280 97030.


    Tags
    Καλλιτέχνες:Αρλέτα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #24667   /   27.05.2012, 05:34   /   Αναφορά

    Όμορφο για όποιον καταφέρει να πάει! :)