ελληνική μουσική
    462 online   ·  210.845 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Παζάρι βινυλίων στην Τεχνόπολη!

    Το ARK Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

    Παζάρι βινυλίων στην Τεχνόπολη!

    Παρασκευή 31 Αύγ 2012

    Και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, το ARK Festival φιλοξενεί παζάρι βινυλίων και για πρώτη φορά σε ελληνικό φεστιβάλ, οι πιο γνωστές εγχώριες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες ενώνονται κάτω από μια στέγη και προσκαλούν και δύο δισκοπωλεία στη διάθεση των βινυλίων και των CD τους με προνομιακές για το φεστιβάλ τιμές. 

    Τα κεντρικά δισκοπωλεία Vinyl Microstore και Sonic Boom και οι δισκογραφικές Archangel Music, Inner Ear, The Sound Of Everything και Restless Wind θα στήσουν τους πάγκους τους στο χώρο του φεστιβάλ και θα διαθέτουν προτεινόμενες, νέες και παλιές κυκλοφορίες για τους λάτρεις του βινυλίου, συλλέκτες και μη.

    Επίσης, το ARK Festival υποδέχεται την επιστροφή ενός αγαπημένου θεσμού της αθηναϊκής νύχτας που επανασυστήνεται ως ανανεωμένη πρόταση μόνο για τις 10 και 11 Σεπτεμβρίου. Το θρυλικό μπαρ Guru, αξέχαστο στέκι του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, επανέρχεται αποκλειστικά για το ARK Festival και «ανασταίνεται» για δύο μέρες για να μεθύσει τους επισκέπτες του ARK Festival, αυτή τη φορά με πολυνησιακές γεύσεις και εξωτικές μυρωδιές. 

    Στην καντίνα Bar Guru Bar Thai Style Street Food η ομάδα του Guru Bar θα έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό menu ειδικά για το κοινό του ARK, το οποίο περιλαμβάνει αυθεντικούς γευστικούς συνδυασμούς από chicken satay, spring rolls, pad Τhai noodles, ρύζι ατμού με curry και παγωμένο επιδόρπιο.  





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #25237   /   01.09.2012, 02:57   /   Αναφορά

    Κλαίω από αγωνία! {#emotions_dlg.clap}