ελληνική μουσική
    636 online   ·  210.826 μέλη

    Όταν  ο χορός της σαγήνης... εμπνέει το αχαλίνωτο πάθος για τη Ζωή!

    Tango Seduccion

    Παρασκευή 07 Σεπ 2012

    Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012
    Στο Θέατρο Badminton
    Ώρα έναρξης:  9.30μ.μ.

    • Μια ξεχωριστή παράσταση Τάνγκο. Από ένα παγκοσμίως γνωστό χορευτή. Αυτό είναι το Tango Seduccion που παρουσιάζει ο εκρηκτικός χορευτής και χορογράφος Gustavo Russo.
    • Μια παράσταση που υμνεί τον έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις και εκφράσεις  του.
    • Μία παραγωγή  που πιστεύει και στηρίζει το έργο μιας Οργάνωσης μοναδικής στο είδος της στην Ελλάδα που βοηθά τα οροθετικά άτομα.
    • Τάνγκο σημαίνει πάθος. Σημαίνει πόνος, εκφρασμένος πότε σαν κραυγή, πότε σαν κλάμα και πότε σαν γιορτή. Τρεις ημέρες πριν από την 1ηΔεκεμβρίου(Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids)-την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο Θέατρο Badminton- ένας από τους πιο γνωστούς χορευτές Τάνγκο στον κόσμο, ο Gustavo Russo, «στρέφει το βλέμμα του» σε μια ευαίσθητη πληθυσμιακή ομάδα, αφήνοντας τα - γεμάτα σαγήνη- βήματα του να παρασύρονται από...το αχαλίνωτο πάθος για τη Ζωή!
    • Μια βραδιά «στην υπηρεσία» ενός σημαντικού κοινωνικού έργου, καθώς μέρος των εσόδων της θα διατεθούν για τους σκοπούς της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΚΕΝΤΡΟΖΩΗΣ». 

    Είναι ο πιο γνωστός χορευτής Τάνγκο και ένας από τους καλύτερος χορογράφους παγκοσμίως. Πλαισιωμένος από  14 διακεκριμένους χορευτές, και ένα τραγουδιστή, ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Badminton την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει τον πιο αισθησιακό χορό όλων των εποχών. Το Αργεντίνικο Τάνγκο.

     Τάνγκο σημαίνει πάθος. Σημαίνει πόνος, εκφρασμένος πότε σαν κραυγή και πότε σαν κλάμα, πότε σαν γιορτή και πότε σαν θρήνος. Τάνγκο είναι ο αργεντίνικος χορός του έρωτα, του προδομένου έρωτα, της σαγήνης. Και ο Gustavo Russo γνωρίζει καλά το τάνγκο της …σαγήνης. Η –με άλλα λόγια- το Tango Seduccion!! (Τάνγκο Σεντουθιόν)

    «Μια απίστευτη αίσθηση...ένα υπόδειγμα τελειότητας», «Δεν μπορείς να συγκρατήσεις το θαυμασμό, καταιγιστικά γρήγορα βήματα που ανήκουν μόνο σε φιγούρες βιρτουόζων του χορού»,  «Μια «βόμβα» ενέργειας»,  «Σούπερ ερωτικό...Οι καλλιτέχνες χορεύουν στον αέρα!»,  «Απλά Τέλειο! Τι μοναδική εμπειρία για τα αυτιά και τα μάτια σας!»,  «Περισσότερο φαντασμαγορικό, περισσότερο πρωτοποριακό, περισσότερο αισθησιακό...θα σας καταπλήξει!» είναι μόνο μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς τίτλους που έδωσαν τα ευρωπαϊκά Μ.Μ.Ε. στις κριτικές τους για την παράσταση του Gustavo Russo “Tango Seduccion”.  Μια παράσταση πραγματική μυσταγωγία. Οι πρωταγωνιστές ξεδιπλώνουν επί σκηνής, βήμα προς βήμα το Αργεντίνικο Τάνγκο, από την γέννηση του μέχρι σήμερα. Όλες οι τεχνοτροπίες που αναπτύχθηκαν τον ένα και πλέον αιώνα ζωής του ξετυλίγονται σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που έχει χαρακτηριστεί από όσους το έχουν παρακολουθήσει ως «μοναδικό». Ο Gustavo Russo, σε μια παράσταση, η οποία προετοιμάζονταν περισσότερα από δύο χρόνια αντλεί υλικό από την παράδοση, το οποίο δένει, όμως, αρμονικά με νέες ιδέες και θέματα, συνδυάζοντας τεχνικές από διαφορετικά είδη χορού – παραδοσιακό τάνγκο, μοντέρνο χορό και κλασικό μπαλέτο.

    Γεννημένος στο Μπουένος Αίρες το 1970 ο Gustavo Russo, ήδη από τα 18 του είχε κερδίσει τον τίτλο ενός από τους πλέον υποσχόμενους Tango χορευτές στον πλανήτη.

    Tango Seduccion

    Από τότε, ξεκίνησε διεθνή καριέρα συμμετέχοντας σε μερικά από τα σημαντικότερα τάνγκο shows κάνοντας παράλληλα εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το 1991, ο Gustavo εμφανίστηκε ως πρώτος χορευτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Η μεγάλη αξία του Tango». Αργότερα τον ίδιο χρόνο, ταξίδεψε στις Η.Π.Α. και το Μεξικό με τoν Mariano Mores, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο show "Viva Tango" που κέρδισε το βραβείο "Estelares del Mar" ως το καλύτερο Tango show. To 1992 ο Gustavo εμφανίστηκε στο παγκοσμίου φήμης θέαμα "Tango Passion", στο οποίο κράτησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι το 1999, όπου και ίδρυσε την δική του ομάδα η οποία με τις παραστάσεις "Tango Seduccion" έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

    Eεντυπωσιακές χορογραφίες, κινήσεις κοφτές αισθησιακές με συνοδεία τις  αργεντίνικες μελωδίες και μια υπέροχη φωνή που «αφηγείται»   με πάθος μικρές –αλλά έντονες- ερωτικές ιστορίες.  Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου  στο Θέατρο Badminton,  ο Gustavo Russo –πλαισιωμένος από 14 χορευτές και ένα τραγουδιστή- θέλει να προκαλέσει τις αισθήσεις μας. Με το χορό της σαγήνης! Το «Tango Seduccion»!!

    Μέρος των εσόδων της  παράστασης θα διατεθούν για τους σκοπούς της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «ΚΕΝΤΡΟΖΩΗΣ». 

    Το Κέντρο Ζωής είναι μία αναγνωρισμένη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση. Ιδρύθηκε το 1991 με την πρωτοβουλία μίας ομάδας φίλων .Η ίδρυση του έγινε σε μία περίοδο κατά την οποία παρά το γεγονός ότι η επιδημία του AIDS ήταν ήδη διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο, η πλειονότητα των Ελλήνων ελάχιστα γνώριζε για αυτήν, και οι οροθετικοί (φορείς του ιού HIV που προκαλεί το AIDS) ζούσαν σε ένα περιβάλλον απελπισίας, απομόνωσης, φόβου και εγκατάλειψης.

    Η μικρή ομάδα των εθελοντών που αποτελούσε τον πυρήνα του Κέντρου Ζωής στα αρχικά του βήματα, είχε σαν πρωταρχικό στόχο να βοηθήσει τα άτομα που είχαν μολυνθεί από τον ιό και τα οποία ζούσαν υπό άσχημες συνθήκες, τις περισσότερες φορές μάλιστα, εγκαταλελειμμένα από τις ίδιες τους τις οικογένειες. Με τη πάροδο του χρόνου, η μικρή εκείνη ομάδα των εθελοντών, απέκτησε καινούργια μέλη - τα περισσότερα τώρα πια Έλληνες, μεγάλωσε και είναι πλέον μια  οικογένεια από ανθρώπους που προσφέρουν αφιλοκερδώς και με ευσυνειδησία τις υπηρεσίες τους σε όλους αυτούς που άμεσα ή έμμεσα αντιμετωπίζουν το HIV ή/και το AIDS στη ζωή τους.

    To Kέντρο Ζωής στηρίζεται από τους 80 ενεργούς, εκπαιδευμένους σε ειδικά σεμινάρια εθελοντές του.

     Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι: 

    • Δωρεάν κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη.   
    • Κέντρο Ημέρας: χώρος συνάντησης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των

                  ατόμων που ζουν με HIV/AIDS

    • Δωρεάν Νομική στήριξη
    • Info Center: για την εκμάθηση χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. 
    • Πρόγραμμα συντροφικότητας στα νοσοκομεία και στο σπίτι. 
    • Πρόγραμμα στήριξης σε οροθετικούς/ες κρατουμένους/ες των Φυλακών Κορυδαλλού. 
    • Positive: περιοδικό ενημερωτικού χαρακτήρα σε θέματα που αφορούν στο HIV/AIDS, καθώς και θέματα γενικού ενδιαφέροντος. 
    • Πρόγραμμα ενημέρωσης πληθυσμού σε θέματα πρόληψης (διεξαγωγή

                  ομιλιών, επαφές με εκπαιδευτικά ιδρύματα, χώρους εργασίας, κλπ). 

    • Διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την ευρύτερη ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του  πληθυσμού για το έργο του Κέντρου Ζωής.

     

    Κέντρο Ζωής/ Διοχάρους 9 / 115-28, Αθήνα / τηλ: 2107294747/  fax:2107240425

    Site: www.kentrozois.grE- mail:info@kentrozois.gr

    YouTube:https://www.youtube.com/user/KENTROZOISNGO?blend=1&ob=video-mustangbase Twitter: https://twitter.com/KentroZois

     Facebook:http://www.facebook.com/groups/36708613219

     

     

    Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

    Στο Θέατρο Badminton

    Ώρα έναρξης:  9.30μ.μ.

     

    ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

     Δ΄ΖΩΝΗ-15€ - Φοιτητικό10€

    Γ΄ΖΩΝΗ : 25€

    Β΄ΖΩΝΗ: 35€

    Α΄ ΖΩΝΗ: 40€

     

    ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

    • ΤΑΜΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ BADMINTON -ΤΗΛ:  210 88 40 600
    •  Ηλεκτρονικά από το site του Θεάτρου Badminton- www.badmintontheater.gr
    • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PUBLIC (με Voucher)

    Tags
    Μουσικά Είδη:Tango



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε