ελληνική μουσική
    761 online   ·  210.832 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    The Lady ...is a tramp!

    Μια γενναία προσφορά και ένα ηχηρό “όχι” έχουν προκαλέσει αντιφατικές συζητήσεις αλλά και αντιδράσεις γύρω από το πρόσωπο της Lady Gaga ...ξανά!

    The Lady ...is a tramp!

    Κυριακή 18 Νοέ 2012

    Τα Μέσα σε παγκόσμιο επίπεδο λατρεύουν ...να την μισούν! Tην αποκαλούν “Μama Monster” και εκείνη ανταποδίδει προκαλώντας τους πάντες και τα πάντα θετικά ή αρνητικά δημιουργώντας αλλεπάλληλα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σε χρόνο μηδέν!

    The Lady ...is a tramp!

    Η τραγουδίστρια του κομματιού "Born This Way", η Lady Gaga, έδωσε σημαντική βοήθεια στην πόλη που την βοήθησε σύμφωνα με εκείνη, να φτιάξει την καριέρα της. Αμέσως μετά το χτύπημα του καταστροφικού τυφώνα Σάντι, σύμφωνα με δήλωση της ίδιας στην ιστοσελίδα της, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, είπε ότι έχει δωρίσει 1 εκατομμύριο δολλάρια στη Νέα Υόρκη και το American Red Cross που έχει αναλάβει το έργο αποκατάστασης των πληγέντων από τον Σάντι. Είπε, ότι χωρίς τη Νέα Υόρκη -ειδικά το Harlem, το Bronx και το Brooklyn- δεν θα ήταν "η γυναίκα και η καλλιτέχνης που είναι σήμερα!". “Ευχαριστώ την Νέα Υόρκη που με βοήθησε να χτίσω το όραμά μου. Τώρα θα την βοηθήσω με την σειρά μου να ξαναχτίσει το δικό της.”

    Και πριν προλάβουν καλά καλά τα Μέσα να σκεφτούν θετικά για την κίνησή της αυτή συμβαίνει και αυτό: Η Lady Gaga απέρριψε την πρόσκληση που της έκανε η μεγάλη βασίλισσα της ποπ Madonna για κοινή εμφάνιση! Η Madonna με τη σειρά της αντέδρασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο μπροστά στους χιλιάδες φαν της.

    The Lady ...is a tramp!

    Ας δούμε τι συνέβη. Κατά την διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της η Μadonna, είχε συμπεριλάβει ένα μικρό τμήμα του κομματιού της Gaga Born This Way” σε μία διασκευή του Respect Yourself” αφήνοντας υπόνοιες για την ομοιότητα των δύο τραγουδιών. Αυτή η κίνηση, ήρθε αμέσως μετά από μια δήλωση της Madonna σε δημοσιογράφο του ABC τον περασμένο Ιανουάριο ότι οι συνθέσεις της Gaga έμοιαζαν πολύ "γνωστές" και θύμιζαν ...αναπαραγωγές.

    Στα πλαίσια λοιπόν της μεγάλης της περιοδείας που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο, η Madonna στη συναυλία της στο Saint Paul της Minnesota, είπε ότι όχι μόνο δεν νοιώθει αρνητικά συναισθήματα απέναντι στο επόμενο μεγάλο αστέρι της ποπ, αλλά ότι της πρότεινε να κάνουν ένα ντουέτο μαζί ζωντανά και εκείνη αρνήθηκε! “Έχω τους καλύτερους fan σε όλο τον κόσμο. Οπότε NA ...Lady Gaga!” είπε η Madonna μπροστά στο κοινό της. Αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας ...“Ξέρετε, την προσκάλεσα πάνω στη σκηνή να τραγουδήσουμε μαζί ένα ντουέτο αλλά αρνήθηκε. Δεν πειράζει. Με έχουν απορρίψει και στο παρελθόν. Αυτή είναι μια στάση που κατά κάποιο τρόπο χτίζει ...χαρακτήρα.”

    Πηγή: The Huffington Post


    Tags
    Μουσικά Είδη:AmericanΚαλλιτέχνες:Lady GagaMadonnaGrammy



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε