ελληνική μουσική
    281 online   ·  210.848 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Το The Beatles Live! Project... ξεκίνησε!

    Αλήθεια εσείς που βρισκόσασταν το 1963; Που βρίσκονταν οι γονείς σας; Λάτρεις των Beatles σε όλο τον κόσμο ανοίξτε τα κιτάπια σας και ...ψαχτείτε! Το The Beatles Live! Project... ξεκίνησε!

    Το The Beatles Live! Project... ξεκίνησε!

    Πέμπτη 22 Νοέ 2012

    Oι λάτρεις των Beatles σε όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να γίνουν κομμάτια της ιστορίας του διάσημου συγκροτήματος, προσφέροντας ερασιτεχνικές λήψεις, φωτογραφίες, ηχητικά ντοκουμέντα, και όποιο άλλο γνήσιο υλικό μπορεί να διαθέτουν από τις ζωντανές εμφανίσεις των Σκαθαριών!

    Αυτό το διάστημα ξεψαχνίζονται κυριολεκτικά τα αρχεία των καναλιών, των ραδιοφωνικών σταθμών αλλά και τα υπόγεια ή τα πατάρια των fan τους σε όλο τον κόσμο. Το υλικό που αναζητείται θα πρέπει να είναι αδημοσίευτο ή ακυκλοφόρητο και να προέρχεται από τις συναυλίες των Beatles το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου 1963 και Αυγούστου 1966. Από την έναρξη δηλαδή της μανίας για τους Beatles μέχρι και την τελευταία τους εμφάνιση στο Candlestick Park.

    Για την υποστήριξη του The Beatles Live! Projectέχουν συγκροτηθεί ερευνητικές ομάδες σε όλο τον κόσμο, έχουν μπει στο “χορό” social media για την άμεση επικοινωνία με το κοινό, τους θεατές και τους μαθητές σε κάθε μία από τις 116 πόλεις στις 18 χώρες όπου πραγματοποίησαν κάποια συναυλία εκείνο το διάστημα.

    Το The Beatles Live! Project... ξεκίνησε!

    Απώτερος σκοπός: να συνδυαστούν στιγμιότυπα, εικόνες, μουσική, συνεντεύξεις και ιστορίες σε μία ταινία που θα συμπληρώσει το παζλ από αυτά τα live για να διηγηθεί την ιστορία αυτού του συγκροτήματος-φαινομένου που έκανε τους πάντες να παραλυρούν σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση.

    Το πολιτιστικό φαινόμενο Beatles δεν κατάφερε μόνο να φέρει όλο τον κόσμο κοντά με τα τραγούδια του, αλλά σηματοδότησε αυτό που σήμερα ονομάζουμε χρυσή περίοδος της σύγχρονης μουσικής.

    Το The Beatles Live! Project... ξεκίνησε!

    Η Apple Corps, που είναι η δισκογραφική εταιρία στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα των Beatles, έχει δώσει την έγκρισή της για την υλοποίηση αυτού του τεράστιου εγχειρήματος και η OVOW Productions Inc έχει αναλάβει το συντονισμό και την συλλογή όλου αυτού του υλικού πριν να ξεκινήσει η επεξεργασία του για την δημιουργία του απόλυτου ντοκιμαντέρ για τους Beatles.


    Περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή υλικού ή την παρακολούθηση της εξέλιξης του συγκεκριμένου project θα βρείτε εδώ: www.TheBeatlesLiveProject.com


    Tags
    Καλλιτέχνες:The Beatles



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε