ελληνική μουσική
    525 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Οι Muse θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη!

    Aνακοινώθηκε το πρόγραμμα της μεγαλύτερης μέχρι τώρα περιοδείας του επιτυχημένου συγκροτήματος Muse, η οποία θα ξεκινήσει στην Αγγλία τον Μάϊο του 2013 και θα συνεχίσει κάνοντας τον γύρο της Ευρώπης.

    Οι Muse θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη!

    Κυριακή 25 Νοέ 2012

    Με το τελευταίο τους άλμπουμ The 2nd law οι Muse έχουν φτάσει στην κορυφή των charts σε περισσότερες από 20 χώρες. Στις 10 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν ένα single το Follow Me του οποίου το συνοδευτικό video έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα. 





    Εκτός από τις προγραμματισμένες ημερομηνίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Muse θα κάνουν εμφανίσεις και στη Γερμανία, Φιλανδία, Νορβηγία και Δανία. Στις αρχές του επόμενου χρόνου έχουν επίσης προγραμματίσει περιοδεία και στην Ιαπωνία.

    Muse 2013 Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Περιοδείας:

    22 Μαϊου: Ricoh Arena Κόβεντρι, Αγγλία
    25 Μαϊου: Emirates Stadium Λονδίνο, Αγγλία
    26 Μαϊου: Emirates Stadium Λονδίνο, Αγγλία
    1 Ιουνίου: Etihad Stadium Μάντσεστερ, Αγγλία
    4 Ιουνίου: Amsterdam Arena Άμστερνταμ, Ολλανδία
    7 Ιουνίου: Olympic Stadium Βαρκελώνη, Ισπανία
    10 Ιουνίου: Stade Dragao Πόρτο, Πορτογαλλια
    15 Ιουνίου: Stade de Suisse Βέρνη, CH
    18 Ιουνίου: Werchter Festival Site Ρότσελαρ, Βέλγιο
    21 Ιουνίου: Stade de France Παρίσι, Γαλλία
    22 Ιουνίου: Stade de France Παρίσι, Γαλλία
    26 Ιουνίου: Stade Charles Erhmann Νίκαια, Γαλλία
    28 Ιουνίου: Stadio Olimpico Τορίνο, Ιταλία
    6 Ιούλιου: Stadio Olimpico Ρώμη, Ιταλία

    Από το άλμπουμ τους: The 2nd law

    Σύντομο Ιστορικό:

    Το αγγλικό συγκρότημα Muse με την ελληνική ονομασία, εκπροσωπεί την Alternative Rock σκηνή και δημιουργήθηκε το 1994. Η σύνθεση της μπάντας αποτελείται από τους Matthew Bellamy (κιθάρα, φωνητικά και πιάνο), τον Christopher Wolstenholme (μπάσο, φωνητικά, πλήκτρα, κιθάρα και φυσαρμόνικα), τον Dominic Howard (ντραμς και συνθεσάιζερ) και τον Morgan Nicholls (πλήκτρα και κρουστά).

    Τα μουσικά είδη που αναμειγνύουν στις εντυπωσιακές και όλο ζωντάνια εμφανίσεις τους είναι πολλά όπως: Electronica, Heavy Metal, Alternative Rock, Progressive Rock, κλασσική μουσική και space Rock. Το πρώτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1999 με την ονομασία Showbiz.

    Μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει πλήθος μουσικών βραβείων: 5 MTV Europe Music Awards, 5 Q Awards, 8 NME Awards, 2 Brit Awards, 2 βραβεία Best British Live Act, 1 MTV Video Music Award, 4 Kerrang! Awards και 1 American Music Award. Στον σημαντικό αυτό κατάλογο των διακρίσεων τους έχουν και 3 υποψηφιότητες για Grammy από τις οποίες κέρδισαν αυτό του Καλύτερου Ροκ Άλμπουμ, για το The Resistance.

    Πηγές: progRockmag.com, en.wikipedia.org


    Tags
    Μουσικά Είδη:Alternative RockAmericanElectronicaHeavy MetalMetalProgressive RockRockΜουσικά Όργανα:κιθάραΚαλλιτέχνες:MuseGrammy



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε