ελληνική μουσική
    700 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Μπάσης, Ασλανίδου, Γαργανουράκης ...ξεκίνησαν στο Γκάζι!

    Ήταν μια υπέροχη πρεμιέρα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης ένωσαν τις φωνές τους από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο Tas Stage στο Γκάζι έναν ιδιαίτερο, ζεστό και εξαιρετικά ατμοσφαιρικό χώρο.

    Μπάσης, Ασλανίδου, Γαργανουράκης ...ξεκίνησαν στο Γκάζι!

    Πέμπτη 29 Νοέ 2012

    Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου μας παρέσυραν σε ένα μουσικό ταξίδι, με ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα με επιτυχίες τόσο από τις προσωπικές τους δουλειές αλλά και εκπληκτικά ντουέτα επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την χημεία τους επί σκηνής! Ο Δημήτρης Μπάσης με το πάθος και την αυθεντικότητά του και με τραγούδια που κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα της ελληνική μουσικής σκηνής από παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα, χάρισε στιγμές με δυνατές συγκινήσεις!

    Η Μελίνα Ασλανίδου μάγεψε το κοινό με την σπάνια χροιά της, δένοντας με φυσικότητα όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε, δημιουργώντας μια δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο!

    Ο σπουδαίος Κρητικός καλλιτέχνης Χαράλαμπος Γαργανουράκης εντυπωσίασε το κοινό με την αυθεντική φωνή του, τις μαντινάδες του αλλά και με γνωστά παραδοσιακά τραγούδια όπως «Τα Λόγια και τα Χρόνια», «Μαλαματένια λόγια» και πολλά άλλα που δεν άφησαν κανένα ασυγκίνητο!

    Στο δεύτερο πρόγραμμα τα λαϊκά ακούσματα και οι μεγάλες επιτυχίες παρέσυραν τον κόσμο και έγιναν όλοι μια παρέα τραγουδώντας και χορεύοντας. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς είναι το αφιέρωμα του Δημήτρη Μπάση και της Μελίνας Ασλανίδου στον Δημήτρη Μητροπάνο, ερμηνεύοντας μεγάλες του επιτυχίες όπως τα «Λαδάδικα», «Σ΄αναζητώ στη Σαλονίκη» και πολλά άλλα.

    Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Έλντα Πανοπούλου, η Σοφία Βογιατζάκη, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Γιώτα Νέγκα, η Έρρικα Μπρεζεράκου, ο Όθωνας Μεταξάς, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και πολλοί άλλοι.


    Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που δημιουργεί μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά και Κυριακή μεσημέρι με φαγητό και απεριόριστο κρασί! Ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα, με κέφι, χορό και ουσιαστική διασκέδαση που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ώστε η διασκέδαση να είναι προσιτή σε όλους.

    Μαζί τους η Έλενα Δεληχρήστου και ο Βαγγέλης Δούβαλης.

    Μπάσης, Ασλανίδου, Γαργανουράκης ...ξεκίνησαν στο Γκάζι!

    Διεύθυνση Ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης

    Παίζουν:

    Κιθάρα: Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης

    Μπουζούκι: Ανδρέας Καραντίνης,

    Βιολί: Ανδρέας Τράπαλης,

    Πλήκτρα: Νίκος Γαρουφαλάκης,

    Μπάσο: Μίμης Ντούτσουλης,

    Τύμπανα: Ανδρέας Σιδεράκης,

    Ήχοληψία: Κώστας Βακάλογλου, Αγγελίνα Υφαντή

    TAS STAG: Βουτάδων 6, Γκάζι, Τηλ.: 2103411306, Facebook:TAS stage - Official

    Ώρα έναρξης: Παρασκευή-Σάββατο στις 23:00, Κυριακή μεσημέρι στις 14:00

    Τιμές: Γενική είσοδος με ποτό: 10 €, Απλή φιάλη: 120 € / Special φιάλη: 140 €, Κρασί: 60 €

    Menu Κυριακής: Κυρίως πιάτο, σαλάτα και απεριόριστο κρασί: 30 € / άτομο





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε